חייב להתמקד באחד.
במי כדאי לבחור? הפרש של 100 דולר בלבד דרך אמזון, אבל בארץ אפשר להשיג את ה - DENON ב- 8,000 ומנגד, את הימאהה בסכום מטורף של כ- 13,500 ש"ח !!
בהנחה שמזמין מחו"ל, על איזה מהם ללכת?
אגב, אם הדנון עדיף לדעתכם, ואני יכול להפחית בעוד קצת את המחיר כאן בארץ - בשביל 1,000 + ש"ח אני מעדיף לקנות בארץ.
אודה להתייחסותכם. לא מצאתי שום ביקורת על הדנון הזה, שחדש יחסית, ומכאן ההתלבטות.
תודה רבה!
YAMAHA RX-A2060 מול denon avr-x4300h
-
masterfit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
למה דווקא ה-x4300?
יש לך את ה-x4200 בכ-5,300 ש"ח
https://www.amazon.de/gp/product/B00ZGY ... KAKR8XB7XF
יש לך את ה-x4200 בכ-5,300 ש"ח
https://www.amazon.de/gp/product/B00ZGY ... KAKR8XB7XF
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
הדנון גם זול יותר וגם טוב יותר...
-
masterfit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
claudia5,
אני מניח שיהיו כאלו שיחשבו אחרת. הסקירה של זיו על הדגם 1060 של yamaha מסבירה כי מגבר מעולה ועוצמתי. קשה להחליט...
yakir_dayan,
לאחר ששאלתי גם כאן, אני בדעה שכדאי לקנות דגם חדש יותר. הדגם הזה משלב גם את ה- heos, שנראית לי פונצקיה מעניינת וחשובה לשליטה על המגבר דרך הנייד לכל ערוץ שמע, מרכזי וב- ZONE.
אני מניח שיהיו כאלו שיחשבו אחרת. הסקירה של זיו על הדגם 1060 של yamaha מסבירה כי מגבר מעולה ועוצמתי. קשה להחליט...
yakir_dayan,
לאחר ששאלתי גם כאן, אני בדעה שכדאי לקנות דגם חדש יותר. הדגם הזה משלב גם את ה- heos, שנראית לי פונצקיה מעניינת וחשובה לשליטה על המגבר דרך הנייד לכל ערוץ שמע, מרכזי וב- ZONE.
- hipoo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
היה לי עד לא מזמן את הדנון X4000
הרסיבר שהחזיק אצלי את הזמן הכי קצר, לא סבלתי אותו.
החלפתי בימהה 1050A ואני מרוצה מכל רגע!
הרסיבר שהחזיק אצלי את הזמן הכי קצר, לא סבלתי אותו.
החלפתי בימהה 1050A ואני מרוצה מכל רגע!
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
היה לי את הדנון x4000 ועכשיו יש לי את המרנץ sr6010 ושניהם ממש מעולים בסרטים הודות לאודיסי..
ומצד שני היה לי גם את הימאה rxa1010 שלא יכולתי להתרשם ממנו בסרטים כמו שצריך (הסראונד לא היו מחוברים רק הקדמיים בגלל מעבר דירה) אבל בסטריאו הוא היה פשוט מושלם!
השאלה באמת איך ימאה מסתדרים בכל מה שקשור לקולנוע ביתי כשיש מולם את הרסיברים שתומכים באודיסי MultEQ XT32?
ומצד שני היה לי גם את הימאה rxa1010 שלא יכולתי להתרשם ממנו בסרטים כמו שצריך (הסראונד לא היו מחוברים רק הקדמיים בגלל מעבר דירה) אבל בסטריאו הוא היה פשוט מושלם!
השאלה באמת איך ימאה מסתדרים בכל מה שקשור לקולנוע ביתי כשיש מולם את הרסיברים שתומכים באודיסי MultEQ XT32?