הלכתי לנגישות כתוביות שנמצא על מצב "כבוי" כאשר אני מנסה לשנות את הסטטוס המופעל מופיע לי פעולה זו אינה זמינה.
ניסיתי לעדכן קושחה אבל לא נמצאו עדכונים חדשים.
תודה מראש
סמסונג 49k6000 אין כתוביות "פעולה זו אינה זמינה"
-
Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- שם מלא: Israel Garama
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
-
Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

הסרטים יושבים על כונן של wd ועוברים בwifi זה עבד לי מושלם בטליווזיה סמסונג מדגם של לפני שנתיים שהתקלקלה וקיבלתי את זאת במקומה
-
Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

אין מישהו שיודע ויוכל לעזור?
מיותר לציין שהכתוביות ושם הסרט הם בעלי אותו שם. הצלחתי להגדיר את הכתוביות מכבוי לפועל והגדרות שפה רק כאשר הייתי על התקן tv ולא על שום יציאת וידאו אחרת.
שאני לוחץ על tools לא מופיעה לי האפשרות של כתוביות רק. סובב או מידע. בקובץ מסויים זה הצליח לעבוד על פומט mkv וכתוביות srt. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי תשובה לדבר ההזוי הזה. כאמור עם הסמסונג הקודמת שלי זה עבד מושלם. הדגם הוא ue תוצרת סלובקיה. והדגם 49k6000. והמזרים זה wdmycloud
מיותר לציין שהכתוביות ושם הסרט הם בעלי אותו שם. הצלחתי להגדיר את הכתוביות מכבוי לפועל והגדרות שפה רק כאשר הייתי על התקן tv ולא על שום יציאת וידאו אחרת.
שאני לוחץ על tools לא מופיעה לי האפשרות של כתוביות רק. סובב או מידע. בקובץ מסויים זה הצליח לעבוד על פומט mkv וכתוביות srt. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי תשובה לדבר ההזוי הזה. כאמור עם הסמסונג הקודמת שלי זה עבד מושלם. הדגם הוא ue תוצרת סלובקיה. והדגם 49k6000. והמזרים זה wdmycloud