צריך עזרה בבחירת סטרימר 4K עם תמיכה ב-AUDIO HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
guy_viper פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

טוב אז אני חדש לגמרי בתחום הסטרימרים, אני מחפש סטרימר שיכול להפעיל סרטים ב-4K עם HDR אז חשוב שיהיה לו HDMI 2.0 (לא יודע מה ההבדל בין זה ל-2.0a).
דבר נוסף שחשוב לי זה תמיכה בסאונד HD, משמע DTS HD ו-Dolby True-HD ועדיף גם שיתמוך ב-ATMOS ו-DTS:X אבל לא סוף העולם אם לא יהיה השניים האחרונים. (לא תמיד מובן מהמפרט של הסטרימרים באיזה פורמטי סאונד הם תומכים)

מבחינת אופן השימוש שלי, כמובן שאני אשתמש בקודי פה ושם, אבל השימוש העיקרי שלי הוא בתור נגן סרטים להארד דיסק (חיצוני או פנימי) שאני אחבר אליו, אז חשוב לי שיהיה אפשר לראות סרטים עם כתוביות בעברית (אני מניח שאפשר לעשות את זה עם תוכנת ניגון סרטים מתאימה, אבל רק רוצה לוודא פה שזה אכן אפשרי. לפחות בכל הנוגע לסטרימר אנדרואיד שאני קצת פחות מכיר).
והדבר הכי חשוב שאני לא יודע אם זה בכלל אפשרי או לא, זה לגבי אפשרות העברת תכנים מהמחשב הנייח שלי אל הסטרימר דרך הרשת הביתית (אני לא יודע אם זה אפשרי בסטרימר עם אנדרואיד), ככה שאוכל להעביר תכנים ישר למאגר בהארד דיסק בלי להוציא אותו ולהעביר ידנית מהמחשב.

לא יודע גם אם יש עדיפות לווינדוס או לאנדרואיד אז אשמח להמלצה על מה עדיף וגם למה...

כמה סטרימרים שנראו לי טוב ממה שראיתי פה בפורום הם:
MI BOX
NEXBOX A3
ZIDOO X8
ZIDOO X9S

תודה מראש, אני יודע שיש לי הרבה דרישות, אבל בשוק שכ"כ מוצף במוצרים, מאוד קשה להחליט מה עדיף ואני גם לא מכיר חברות שנחשבות טובות...
אין לי תקציב מוגדר לטובת זה ככה שאני פתוח להצעות מכם, אבל בגדול אני מעדיף לא לעבור את האלף שקל (ממה שראיתי פה יש הרבה אופציות טובות גם באזור ה-300-500 שקל)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

guy_viper פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

istarmini כתב:https://www.amazon.co.uk/NVIDIA-Shield- ... B015CM435I

the best a man can get

:lol: :lol:
...
·
כן שמעתי על המכשיר הזה שצריך להיות מדהים, אבל לא מצאתי מקום ששולח אותו לארץ... (גם בקישור שהבאת, הם לא שולחים לארץ)
יש אולי מכשיר אחר שמתקרב אליו מבחינת יכולות וביצועים?

ובסטרימר אנדרואיד אני יכול להעביר אליו קבצים ברשת? להארד דיסק שיחובר אליו כמובן

עדכון:
טוב לא חשבתי אפילו לחפש באיביי אבל אפשר לקנות דרך שם אבל זה יוצא די הרבה, איזה 1300-1400 שקל ועוד בלי השלט :\
נערך לאחרונה על ידי guy_viper ב 25/11/2016 22:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

guy_viper כתב:
...
...
·
כן שמעתי על המכשיר הזה שצריך להיות מדהים, אבל לא מצאתי מקום ששולח אותו לארץ... (גם בקישור שהבאת, הם לא שולחים לארץ)
יש אולי מכשיר אחר שמתקרב אליו מבחינת יכולות וביצועים?

ובסטרימר אנדרואיד אני יכול להעביר אליו קבצים ברשת? להארד דיסק שיחובר אליו כמובן
...
·

באייבי יש מלא ששולחים לארץ

לגבי הרשת אין בעיה להזרים איתו תכנים ישירות לרסיבר אין צורך לחבר אליו שום הרד דיסק.

guy_viper פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

istarmini כתב:
...
...
·

באייבי יש מלא ששולחים לארץ

לגבי הרשת אין בעיה להזרים איתו תכנים.
...
·
כן בדיוק ערכתי את ההודעה הקודמת שלי, לא חשבתי אפילו לחפש שם, ישר הלכתי לאמאזון חח

guy_viper פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

יש למישהו אולי המלצה על מכשיר פחות יקר? אני לא מתכנן להוציא כ"כ הרבה על סטרימר

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #7 

אין הרבה מכשירים היום בשוק שיכולים לתת לך 4K ו HDR, למעשה יש לך את השילד, MI BOX, HiMedia Q5/Q10 Pro ו Zidoo X9S

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #8 

https://www.amazon.fr/dp/B015CM435I/?tag=amorezon0f-21

Nvidia Shiled נמכר ונשלח לארץ באמזון צרפת

אגב לגבי ה MI BOX - הבנתי שאין לו חיבור רשת קווית. זה ריאלי להזרים תוכן 4K על רשת אלחוטית?? אפשר לחבר לו דונגל USB > LAN?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20186
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

הרעיון הוא שהמכשיר יתחבר לרשת אלחוטית מסוג AC ולא N, כך שלא צריכה להיות בעיה להזרים 4K גם בוייפיי. ועדיין מדובר באנדרויד, לא חושב שתהיה בעיה לחבר לו דונגל.
רק מה הוא תומך רק ב DTS ו-DD.

לפותח השרשור, כל קופסה עם S905X כוללת יציאה HDMI 2.0a, ועם מערכת Libreelec במקום אנדרויד תוכל להוציא את כל ההפורמטים שתרצה. מצד שני, לרובן אין את ה-DRM הדרוש ע"מ להזרים תכנים מספקים חוקיים כמו נטפליקס, כך שאני לא יודע אם זה רלוונטי.

guy_viper פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

TheCoolest כתב:הרעיון הוא שהמכשיר יתחבר לרשת אלחוטית מסוג AC ולא N, כך שלא צריכה להיות בעיה להזרים 4K גם בוייפיי. ועדיין מדובר באנדרויד, לא חושב שתהיה בעיה לחבר לו דונגל.
רק מה הוא תומך רק ב DTS ו-DD.

לפותח השרשור, כל קופסה עם S905X כוללת יציאה HDMI 2.0a, ועם מערכת Libreelec במקום אנדרויד תוכל להוציא את כל ההפורמטים שתרצה. מצד שני, לרובן אין את ה-DRM הדרוש ע"מ להזרים תכנים מספקים חוקיים כמו נטפליקס, כך שאני לא יודע אם זה רלוונטי.
...
·
נטפליקס לא מעניין אותי דרך הסטרימר כי אני יכול לצפות בו דרך הטלוויזיה (גם הזרמת תכנים מספקים חוקיים אחרים פחות מעניין אותי), אני בגדול רוצה שיהיה לי סטרימר בסלון שמחובר אליו הארד-דיסק ואני אעביר תכנים לשם דרך המחשב הנייח שלי על הרשת הביתית ואז להפעיל מהנגן של הסטרימר. ובנוסף שיתמוך בכל הפורמטים החדשים (בעדיפות שיהיה גם HDR, דולבי אטמוס ו-DTS:X, אבל לא סוף העולם אם לא יהיה אותם).

בגדול יש לאנדרואיד או אנדרואיד TV אפשרות נוחה לצפייה בסרטים מהארד דיסק? מבחינת ממשק וקריאת כתוביות בעברית...
אם כן אשמח לדעת על תוכנות מומלצות.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #11 

באנדרויד אתה יכול להתקין קודי, מה שאומר שאתה יכול לנגן מדיסק, ומהרשת ומה שאתה רוצה.
עניין התמיכה בפורמטים המתקדמים מגבילה אותך למכשירים שהוזכרו מעלה, ה-ZIDOO X9S והשילד של NVIDIA.
אם תתקין LibreELEC על בערך כל קופסה עם המעבד S905X, תוכל לקבל את הפורמטים המתקדמים של האודיו גם בקופסה של $35. למרות שהמערכת הזו עדיין לא תומכת ב-HDR, אתה עדיין מקבל את קודי, אז אתה יכול לנגן מה שאתה רוצה בצורה שאתה רוצה.

guy_viper פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

TheCoolest כתב:באנדרויד אתה יכול להתקין קודי, מה שאומר שאתה יכול לנגן מדיסק, ומהרשת ומה שאתה רוצה.
עניין התמיכה בפורמטים המתקדמים מגבילה אותך למכשירים שהוזכרו מעלה, ה-ZIDOO X9S והשילד של NVIDIA.
אם תתקין LibreELEC על בערך כל קופסה עם המעבד S905X, תוכל לקבל את הפורמטים המתקדמים של האודיו גם בקופסה של $35. למרות שהמערכת הזו עדיין לא תומכת ב-HDR, אתה עדיין מקבל את קודי, אז אתה יכול לנגן מה שאתה רוצה בצורה שאתה רוצה.
...
·
LibreELEC דורס את האנדרואיד שיש במכשיר או שיש אפשרות לעבוד עם 2 מערכות הפעלה?
אבל מכשיר של 35$ יצליח להריץ חלק סרט 4K ששוקל 50 ג'יגה?

ומה היתרון של השילד על ה-ZIDOO X9S? כן המפרט שלו אולי קצת יותר חזק, אבל אם בתכלס שניהם יצליחו להריץ את הכל טוב וחלק אז השאלה אם יש טעם להשקיע עוד איזה 500 שקל בשביל השילד... כי הזידו נראה ממש טוב על הנייר.
מצד שני הזידו הוא סיני לעומת השילד שהוא של חברה גדולה ומוכרת...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #13 

אני חושב שאפשר לעשות סוג של דואל בוט, עבור התקנה על הפלאש צריך להריץ פקודה שדורסת את האנדרויד.
יש לי את ה-M8S+ הוותיק, עליו התקנתי OpenELEC ואח"כ LibreELEC, ולא התעסקתי בכלל עם האנדרויד, אותי המערכת הזו מספקת.
הזידו נראה טוב, יש עליו גם ביקורת ב-AVFORUM נראה לי. לא יודע אם יש לשילד יתרון משמעותי, עליו, פשוט לדעתי אלה בערך שתי האופציות היחידות שלך.
יש גם את ה-Q5\Q10, אבל בזמנו קראתי שמבחינת תמיכה בפורמטים ותכנים מסויימים היו להם בעיות. אולי מאז הן סודרו, אני לא יודע.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

guy_viper כתב:
...
...
·
LibreELEC דורס את האנדרואיד שיש במכשיר או שיש אפשרות לעבוד עם 2 מערכות הפעלה?
אבל מכשיר של 35$ יצליח להריץ חלק סרט 4K ששוקל 50 ג'יגה?

ומה היתרון של השילד על ה-ZIDOO X9S? כן המפרט שלו אולי קצת יותר חזק, אבל אם בתכלס שניהם יצליחו להריץ את הכל טוב וחלק אז השאלה אם יש טעם להשקיע עוד איזה 500 שקל בשביל השילד... כי הזידו נראה ממש טוב על הנייר.
מצד שני הזידו הוא סיני לעומת השילד שהוא של חברה גדולה ומוכרת...
...
·

תקשיב איש יקר
זידו שמידו תשאיר שם ,על הניר.
קנה את השילד אתה לא תצטער.
תקנה זידו אולי תחסך 500 אבל.......

יש פתגם ישן שאומר אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול.

אמזון צרפת זו הזדמנות , תחטוף אותה בזריזות.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4300
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 480 פעמים

שליחה #15 

הייתי ממתין ל NVIDIA Shield 2 הצפוי

guy_viper פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

@istarmini
אחלה תודה, רק שאלה אחרונה: השילד תומך בחיבור הארד דיסק חיצוני אליו? יש לו הגבלה לנפח מסויים? כי לפי המפרט רשום שהוא expandable up 128GB, או שזה רק דרך הרחבה בחריץ זכרון?

@Mad-Dog
יש צפי ליציאה של השילד 2? כי הכל ברשת כ"כ מסתורי לגביו אם הוא ייצא או לא ואין שום מידע על מפרט או פיצ'רים חדשים שהוא נותן לעומת השילד הראשון
נערך לאחרונה על ידי guy_viper ב 26/11/2016 11:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #17 

Mad-Dog כתב:הייתי ממתין ל NVIDIA Shield 2 הצפוי
...
·

יעלה יותר ומה נותן בתמורה ?
הדגם הנוכחי פשוט פצצה אוכל הכל מכל.

אילו היו ידועות בעיות שווה להמתין, אבל הנ״ל עובד פצצה.

אני כותב על סמך נסיון של חברים, שענין ה 4k וה hdr מטמטם אותם מבוקר עד ערב חחחחח והם פשוט מתמוגגים ממנו.

YairEylon
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #18 

http://www.cnx-software.com/2016/08/15/ ... st-so-far/

יש כבר לא מעט מכשירים עם הציפסט החדש S912 במחירים שפויים:
http://www.ebay.com/itm/Intbox-I7-Amlog ... SwmfhX40mc

http://www.ebay.com/itm/New-H96-PRO-And ... SwV0RXtEvv

אין לי נסיון על אלו אבל הפער בינם לבין השילד מצדיק את ההימור.. אני הולך להזמין אחד.
אני הייתי מוכן לקנות את השילד אם לא היה מכוער כמו שהוא נראה.. באסה להכניס דבר כזה לסלון.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #19 

YairEylon כתב:http://www.cnx-software.com/2016/08/15/ ... st-so-far/

יש כבר לא מעט מכשירים עם הציפסט החדש S912 במחירים שפויים:
http://www.ebay.com/itm/Intbox-I7-Amlog ... SwmfhX40mc

http://www.ebay.com/itm/New-H96-PRO-And ... SwV0RXtEvv

אין לי נסיון על אלו אבל הפער בינם לבין השילד מצדיק את ההימור.. אני הולך להזמין אחד.
אני הייתי מוכן לקנות את השילד אם לא היה מכוער כמו שהוא נראה.. באסה להכניס דבר כזה לסלון.
...
·

אז ככה
אתמול סוף סוף יצא לי להתנסות עם השילד אצל חבר.
מכוער ? ממש לא ההפך הוא הנכון.עיצוב מדליק הוא קטן ובעובי של מחברת.
אבל עזוב לוק ביצועים זה שם המשחק והמכשיר הזה פצצהההה.
סרטים ב 4k סדרות ב 4k מנטפליקס תכנים מהרד דיסק חיצוני תכנים מהרשת הביתית הכל מוזרם ללא בעיות .הרצה של התכנים קדימה ואחורה עצירה החלפת תוכן שוב קדימה ואחורה והוא בשלו ממשיך לעבוד בלי גמגום אחד.

בקיצור מי שצריך אין מה לחשוב בכלל קנו ותהנו.קצת יקר אבל שווה כל שקל.

YairEylon
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #20 

@istarmini
·
שמע את כל מה שאתה מתאר היום יש לי עם שני MINIX X8-H PLUS
שמחוברים בכבילה על גיגה ביט.
הכל פרט לHDR.

מה שאומר שאתה משלם על השם והאקטרה ביצועים שלא ככ מורגשים פי 4 במחיר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”