הזמנת טלוויזיה מ- Target gעזרה לפני שאני בא ללחוץ על הכפתור...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
עם המחירים של הייסנס בימים אלו - עדיין משתלם להסתבך עם הזמנת טלויזיה מחו"ל? VISIO משמעותית נותנים VFM גבוה יותר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא כל כך בטוח לגבי סדרת ה-E. היא מגיעה ללא טבלט, רק 10-12 איזורי תאורה. היום ראיתי את ה E60-E3 (לא יודע מה ההבדל בינה לבין ה-E60u-D3, אני חושד שמדובר על מסך 1080P ויש טעות באתר של VIZIO) ב-$770 כולל משלוח ומסים.
בכל אופן, סדרת M (וגם P שלא זמינה לקניה עבורנו) לדעתי נותנת תמורה טובה יותר, בהרבה.
בסה"כ ה-VIZIO (לא VISIO) שלי עבדה מצויין עם הוט ועם יס, כך שלא הייתי דואג בקשר לזה.
@bissli82
הייתי ממליץ על שנאי של 300W. תמיד רצוי לקחת שנאי שישאיר לך מרווח של 40-50%.
בכל אופן, סדרת M (וגם P שלא זמינה לקניה עבורנו) לדעתי נותנת תמורה טובה יותר, בהרבה.
בסה"כ ה-VIZIO (לא VISIO) שלי עבדה מצויין עם הוט ועם יס, כך שלא הייתי דואג בקשר לזה.
@bissli82
הייתי ממליץ על שנאי של 300W. תמיד רצוי לקחת שנאי שישאיר לך מרווח של 40-50%.
@TheCoolest
מילא טעות באתר של vizio אבל שני הדגמים מופיעים גם באתרים אחרים כמו best buy ו costco, לא מאמין שכולם טועים.
עשיתי השוואה ביניהם באתר של vizio ועל פניו נראה שאין כמעט הבדל חוץ מתוספת של USB ומשהו שנקרא Clear Action.
ממש מוזר
מילא טעות באתר של vizio אבל שני הדגמים מופיעים גם באתרים אחרים כמו best buy ו costco, לא מאמין שכולם טועים.
עשיתי השוואה ביניהם באתר של vizio ועל פניו נראה שאין כמעט הבדל חוץ מתוספת של USB ומשהו שנקרא Clear Action.
ממש מוזר