החקנת שקע תלת פאזי לכיריים חשמליים

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
נייט פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום

בשלבי בניה של דירה חדשה.
רוצה לבקש מהקבלן שישים לי במטבח שקע תלת פאזי כדי שבמידה וארצה לרכוש כיריים חשמליות תהיה לי את התשתית.

1. מישהו יודע מה עלות של הוספת שקע תלת פאזי?
2. במידה ואני מחליט לקנות כיריים גז, האם אפשר להשתמש בשקע התלת פאזי לכיריים רגילים או שאני אצטרך שקע נוסף?
3. במידה וצריך שקע נוסף, האם יש מתאם שיאפשר חיבור הכיריים הרגילים באמצעות המתאם לשקע התלת פאזי?
4. יש אפשרות שהתשתית תהיה תלת פאזית והשקע רגיל וכך שבמידה ובעתיד ארצה כיריים חשמליים אני רק אצטרך להחליף שקע והתשתית עצמה כבר תהיה?

תודה!

yoavidor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 558
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

נייט כתב: 1. מישהו יודע מה עלות של הוספת שקע תלת פאזי? אתה צריך לשאול את הקבלן - זה לא רק שקע, זה קו תלת פאזי ישיר מהלוח.
2. במידה ואני מחליט לקנות כיריים גז, האם אפשר להשתמש בשקע התלת פאזי לכיריים רגילים או שאני אצטרך שקע נוסף? אתה (המתקין / חשמלאי) יכול להחליף את התקע של הכיריים לתקע שיכנס לשקע התלת פאזי. או להתקין שקע נוסף לידו (מיותר לדעתי).
3. במידה וצריך שקע נוסף, האם יש מתאם שיאפשר חיבור הכיריים הרגילים באמצעות המתאם לשקע התלת פאזי? ראה 2
4. יש אפשרות שהתשתית תהיה תלת פאזית והשקע רגיל וכך שבמידה ובעתיד ארצה כיריים חשמליים אני רק אצטרך להחליף שקע והתשתית עצמה כבר תהיה? ראה 2

תודה!
בבקשה
...
·

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”