תוספת: את המכשירים בעלי מס' הסידרה הגבוהים שכנראה ללא רעש מאוורר.
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... c&start=45
מי יודע מתי יגיע רשמית לישראל.
HAGI שאלתי מקודם - קיבלת ???
תפסיק למתוח אותנו - תספר

hagi כתב:אהלן wizz ,
תשמע , בשבדיה המכשיר הזה נמכר מחודש דצמבר 2006 . כל מי שקנה משבדיה בחודשים דצמבר - סוף ינואר קיבל את המכשיר עם בעיית המאורר הרועש + בעיית EPROM .
החדשות החמות הן דוקא שחברת DVICO הכירה בבעיה ומוכנה להחליף ללא שום תשלום את כל המכשירים הבעייתים מהמשלוח הקודם .
בשבדיה המכשירים התקינים , ממשלוח החדש נמכרים כבר חודש .
אני אמור לקבל את המכשיר שלי עד סוף השבוע הזה וכמובן שאשתף אותכם בהתרשמויות .
לגבי מתי המכשיר יגיע לארץ אין לי מושג . בתחילת פברואר היתי בקשר עם "העולם הדיגיטלי" שאמרו לי "תנסה מחר , מחרתיים , שבוע הבא , בעוד שבועיים כי אוטוטוטוט מקבלים את המכשירים " . בגלל שה"אוטוטוטו" הביא אותנו לחודש מרץ אולי מישהו שם איבד את חוש הזמן .
בכל מקרה קח בחשבון שיש חנויות בחו"ל עם שירות מעולה שיכולים למכור לך את המכשיר הזה במיידית .
HAGI...

המכשיר שלך צובר "ידיים"hagi כתב:- קניתי בחו"ל איש . זה מצחיק אבל זה בדיוק כפי שאתה אומר - ה-TVIX כבר בידיים של הקרובים שלי בארה"ב מזה שבועיים . אז ה-TVIX מטייל ביחד איתם . בינתיים הוא ראה את לוס אנגיליס , סאן דיאגו , לאס וגאס ועכשיו קצת ניו-יורק . אני מתחיל לקנא בו ...
...
MartinHSabag כתב:hagi,
להזכירך, העולם הדיגיטלי הוא לא היבואן אלא המפיץ (ואפילו לא הבלעדי כבר) ולכן, יש דברים שפשוט לא תלויים בהם, כמו, שהיתה בעיה במכולה שארזו את זה במזרח הרחוק, מכון תקנים, שיחרור ממכס וכו'.
כבר הצעתי את זה כמה פעמים, אבל אנשים פה רק יודעים להתלונן, כל מי שחושב שיכול להביא "מכה" ליבואן/חנות/דילר בארץ, שיכין תוכנית עיסקית ואני מביא משקיעים.......
sam22 כתב:המכשיר שלך צובר "ידיים"hagi כתב:- קניתי בחו"ל איש . זה מצחיק אבל זה בדיוק כפי שאתה אומר - ה-TVIX כבר בידיים של הקרובים שלי בארה"ב מזה שבועיים . אז ה-TVIX מטייל ביחד איתם . בינתיים הוא ראה את לוס אנגיליס , סאן דיאגו , לאס וגאס ועכשיו קצת ניו-יורק . אני מתחיל לקנא בו ...
...
לפי לוי יצחק יורד לו הערך
...

MartinHSabag כתב:hagi,
להזכירך, העולם הדיגיטלי הוא לא היבואן אלא המפיץ (ואפילו לא הבלעדי כבר) ולכן, יש דברים שפשוט לא תלויים בהם, כמו, שהיתה בעיה במכולה שארזו את זה במזרח הרחוק, מכון תקנים, שיחרור ממכס וכו'.
כבר הצעתי את זה כמה פעמים, אבל אנשים פה רק יודעים להתלונן, כל מי שחושב שיכול להביא "מכה" ליבואן/חנות/דילר בארץ, שיכין תוכנית עיסקית ואני מביא משקיעים.......

לדעתי אתה מבלבל בין מפיץ לייבואן. יש כיום יבואן רשמי אחד -חברת וידאוסט מבני ברק. לדעתי היא האחראית על שירות ואחריות.אם כך אם הוא כבר לא המפיץ הבלעדי למכשירי TVIX בישראל - האם יש כבר מישהוא נוסף שמיבא את ה-TVIX לישראל ונותן גם שרות ואחריות ?...

oferlaor כתב:אין לי מושג בכל זה...
כתבתי את כל מה שאני יודע בנושא... נשאיר את הספקולציות לתוכנית "הכח" בערוץ 10......