חיבור solo 5c לרסיבר
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש לי את הרמקולים האלה שמחוברים למחשב ולפטיפון. אני מקווה למצוא בבלאק פריידי עכשיו רסיבר חדש שעליו אני אבנה מערכת עתידית. השאלה היא אם יש אפשרות לחבר את הרמקולים האלה לרסיבר ואיך?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·למה לחבר אותם לרסיבר, אלה רמקולים מוגברים.Black_Eagle כתב:יש לי את הרמקולים האלה שמחוברים למחשב ולפטיפון. אני מקווה למצוא בבלאק פריידי עכשיו רסיבר חדש שעליו אני אבנה מערכת עתידית. השאלה היא אם יש אפשרות לחבר את הרמקולים האלה לרסיבר ואיך?...
אתה יכול לחבר אותם ילכל אחד מהיציאות הרגילות של הרסיבר או מיציאת האוזניות.
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

המטרה היא לחבר אותם לכל המערכת ככה שהסאונד לא יצא רק מהם אלא גם משאר הרמקולים שיתחברו.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·למה?Black_Eagle כתב:המטרה היא לחבר אותם לכל המערכת ככה שהסאונד לא יצא רק מהם אלא גם משאר הרמקולים שיתחברו....
אם אתה קונה רסיבר, תקנה גם רמקולים נורמאליים.
בעיקרון, יש אפשרות כזאת אבל זה תלוי ברסיבר, אילו יציאות יש לו. אתה צריך PRE, יציאה של ערוצים לא הגברה ואז אתה יכול לחבר רמקולים מוגברים אבל זה לרוב קיים רק ברסיברים יקרים יותר
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

@BUGY
·
ענייני תקציב. בגלל שעכשיו אין תקציב למערכת שלמה אבל אני רוצה לנצל את הבלאק פריידי כדי לקנות בסיס טוב. התקציב הוא באזור ה1500-1700 (ובטח אני עוד מסוגל להוסיף) ככה שאני מקווה לתפוס משהו שיהיה טוב.
·
ענייני תקציב. בגלל שעכשיו אין תקציב למערכת שלמה אבל אני רוצה לנצל את הבלאק פריידי כדי לקנות בסיס טוב. התקציב הוא באזור ה1500-1700 (ובטח אני עוד מסוגל להוסיף) ככה שאני מקווה לתפוס משהו שיהיה טוב.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·בתקציב הזה יש לך רסיברים נחמדים ביותר, לדוגמה הסוני 550. בקצת פחות מ1100 שקל כולל הכל עד הבית, מחיר מיוחד. החסרון שאין לו תמיכה באטמוס, אבל זה כבר תלוי בך עם יש לך צורך בזה בכלל. היתרון, 270$ עד הבית.Black_Eagle כתב:@BUGY
·
ענייני תקציב. בגלל שעכשיו אין תקציב למערכת שלמה אבל אני רוצה לנצל את הבלאק פריידי כדי לקנות בסיס טוב. התקציב הוא באזור ה1500-1700 (ובטח אני עוד מסוגל להוסיף) ככה שאני מקווה לתפוס משהו שיהיה טוב....
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

@BUGY
·
רסיברים או מוצרים מארה"ב אין בהם בעיה של המרה ל110V (או שאני מבלבל בין דברים).
האמת שראיתי את זה Yamaha-RX-V679BL שאני מתלבט אם שווה להשקיע קצת יותר בשבילו (נראה לי שההמרה שם לשקלים לא מדויקת)
·
האמת שראיתי את זה Yamaha-RX-V679BL שאני מתלבט אם שווה להשקיע קצת יותר בשבילו (נראה לי שההמרה שם לשקלים לא מדויקת)
- BUGY
- חבר מכור קשה

·רסיבר מארה"ב יעבוד על מתח של 110 בלבד. מה שאומר שתה צריך גם שנאי גדול, כבד ויקר. לא מומלץ בכלל.Black_Eagle כתב:@BUGY
·
האמת שראיתי את זה Yamaha-RX-V679BL שאני מתלבט אם שווה להשקיע קצת יותר בשבילו (נראה לי שההמרה שם לשקלים לא מדויקת)...
תזמין רק מאזמון אירופאי כל שהוא.
כשאתה מזמין, משלוח רק את המשלוח הכי זול, זה ימנה בעיות במכס, לרוב, ויתכן החזר קטן על מסים, רק לא לבנות על זה.
בכל מקרה, להזמין במטבע המקומי ולא לעשות המרה לשקל, השער שלהם לא טוב. וכמובן שהמוכר יהיה אמזון וגם השולח.
לגבי הרסיבר הספציפי. לא יודע, לא אמרת כלום לגבי הצרכים שלך, מה אתה רוצה לחבר, עכשיו או בעתיד. על פניו נראה לא רע בכלל. גם הוא לא תומך באטמוס. אתה צריך לראות שיש לו את החיבוריות שאתה צריך (אנדרואיד/איפון/רדיו אינטרנטי מסויים/חיבור ספציפי לטלוויזיה וכדומה). אבל המחיר טוב. השאלה עם ההפשר של 800 שקל בין הסוני, לא עדיף לשים לכיוון הרמקולים, שהם החלק היותר חשוב מרסיבר?
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

@BUGY
·
בגלל שהסוני הוא מארה"ב וצריך שנאי זאת בעיה.
הצרכים שלי כרגע מאוד מאוד בסיסיים. כרגע זה לחבר אליו פטיפון ומחשב נייח בחדר שלי שהוא חלל יחסית קטן. בינתיים אני אחבר אליו רמקולים ממערכות סטריאו ישנות שהם בלי הגברה חיצונית ואמורים להיות אחלה.
הקטע שעכשיו השימושים שלי נורא פשוטים אבל בגלל שהמטרה היא לעבור בקרוב ואז אפשר יהיה להשתמש בפונקציות היותר מתקדמות ולדאוג לרמקולים יותר איכותיים. כנראה שהפונקציה של האטמוס לא תשמש אותי בקרוב לכן אין לחץ על זה.
·
הצרכים שלי כרגע מאוד מאוד בסיסיים. כרגע זה לחבר אליו פטיפון ומחשב נייח בחדר שלי שהוא חלל יחסית קטן. בינתיים אני אחבר אליו רמקולים ממערכות סטריאו ישנות שהם בלי הגברה חיצונית ואמורים להיות אחלה.
הקטע שעכשיו השימושים שלי נורא פשוטים אבל בגלל שהמטרה היא לעבור בקרוב ואז אפשר יהיה להשתמש בפונקציות היותר מתקדמות ולדאוג לרמקולים יותר איכותיים. כנראה שהפונקציה של האטמוס לא תשמש אותי בקרוב לכן אין לחץ על זה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·קודם כל, סליחה, לא יודע איך הקישור שהבאתי הוא מארה"ב לא ממליץ לקנות משם רסיברים. כשהסתקלתי עליו הוא היה מאמזון DE, עכשיו ראיתי ששם הוא עולה 1500 שקל ואז ההפרש אכן לא כזה גדול. יש לך מגבר לפטיפון? כי לא כל הרסיברים כיום תומכים בפטיפון, אתה צריך לבדוק אחד אחד...חייב להגיד שאני ופטיפונים לא הולכים ביחד. בעיקרון, לצרכים בסיים כל הרסיבירם יספיקו, גם לרמקולים קצת יותר טובים הם לא בעיה בכלל. רק השאלה עם יש חיבור לפלפון שלך ספציפי.Black_Eagle כתב:@BUGY
·
הקטע שעכשיו השימושים שלי נורא פשוטים אבל בגלל שהמטרה היא לעבור בקרוב ואז אפשר יהיה להשתמש בפונקציות היותר מתקדמות ולדאוג לרמקולים יותר איכותיים. כנראה שהפונקציה של האטמוס לא תשמש אותי בקרוב לכן אין לחץ על זה....
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

@BUGY
·
לגבי הפטיפון יש לי preamp שמחובר אליו אז הוא מסודר מבחינת מגבר. ובקטנה לגבי הקישור מארה"ב, הכל טוב.
טוב אני אתלבט עוד קצת ואקנה. נראה לי עדיף לא לחכות למבצעים שיהיו ביום שני וגם ככה פספסתי איזה מבצע טוב השבוע בקטע הזה.
·
לגבי הפטיפון יש לי preamp שמחובר אליו אז הוא מסודר מבחינת מגבר. ובקטנה לגבי הקישור מארה"ב, הכל טוב.
טוב אני אתלבט עוד קצת ואקנה. נראה לי עדיף לא לחכות למבצעים שיהיו ביום שני וגם ככה פספסתי איזה מבצע טוב השבוע בקטע הזה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·תחלס אני לא רואה יותר מדי מבצעים בכלל. שבוע שעבר היה את דנון 1300 במחיר ממש טוב מאמזון גרמניה, אבל עכשיו אין כלום. אל תתן ללחץ קניות להשפיע אליך. לא בכוח.Black_Eagle כתב:@BUGY
·
טוב אני אתלבט עוד קצת ואקנה. נראה לי עדיף לא לחכות למבצעים שיהיו ביום שני וגם ככה פספסתי איזה מבצע טוב השבוע בקטע הזה....
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

@BUGY
·
את הדנון פספסתי בגלל שהתלבטתי ממש הרבה בגלל זה אני לא רוצה לפספס עוד הזדמנות. הפעם לפי keepa נראה שבאמת יש ירידה רצינית במחיר (ולא העלו במיוחד כדי להוריד). אז זה לא בקטע של לא בכח. המטרה לקנות רסיבר, אחרי שפספסתי כבר דיל טוב עדיף לא לפספס עוד אחד.
·
את הדנון פספסתי בגלל שהתלבטתי ממש הרבה בגלל זה אני לא רוצה לפספס עוד הזדמנות. הפעם לפי keepa נראה שבאמת יש ירידה רצינית במחיר (ולא העלו במיוחד כדי להוריד). אז זה לא בקטע של לא בכח. המטרה לקנות רסיבר, אחרי שפספסתי כבר דיל טוב עדיף לא לפספס עוד אחד.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אני רק אומר: לא להילחץ, תמיד יש מבצעים טובים באמזון. בכל מקרה, זה מחיר טוב לרסיבר הזה.Black_Eagle כתב:@BUGY
·
את הדנון פספסתי בגלל שהתלבטתי ממש הרבה בגלל זה אני לא רוצה לפספס עוד הזדמנות. הפעם לפי keepa נראה שבאמת יש ירידה רצינית במחיר (ולא העלו במיוחד כדי להוריד). אז זה לא בקטע של לא בכח. המטרה לקנות רסיבר, אחרי שפספסתי כבר דיל טוב עדיף לא לפספס עוד אחד....
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

@BUGY
·
לא הספקתי להגיב כי קניתי בסוף ממש שניה לפני שנכנסה שבת. אז הרסיבר הוזמן, המון תודה על העזרה.
·
לא הספקתי להגיב כי קניתי בסוף ממש שניה לפני שנכנסה שבת. אז הרסיבר הוזמן, המון תודה על העזרה.
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

טוב אז הרסיבר הגיע ואני אשמח לעזרה.
מסתבר שלא בדקתי מספיק טוב והpre out שיש בו זה החיבור של הסאבוופר. עכשיו השאלה היא כזאת. אם אני מחבר את הסולו 5C בחיבור Y לרסיבר, יצליחו לשמוע בהם?
עוד שאלה, אם אני מבין נכון את איך שבנוי הסולו אז ברמקול אחד יש מגבר מובנה והשני מחובר אליו ככה שאהשני הוא פסיבי. אפשר לחבר את השני ישירות לרסיבר בלי בעיות?
מסתבר שלא בדקתי מספיק טוב והpre out שיש בו זה החיבור של הסאבוופר. עכשיו השאלה היא כזאת. אם אני מחבר את הסולו 5C בחיבור Y לרסיבר, יצליחו לשמוע בהם?
עוד שאלה, אם אני מבין נכון את איך שבנוי הסולו אז ברמקול אחד יש מגבר מובנה והשני מחובר אליו ככה שאהשני הוא פסיבי. אפשר לחבר את השני ישירות לרסיבר בלי בעיות?
ממש לא בסדר
אנסה להסביר באופן פשטני.
הרמקול הימני שלך הוא בעצם רסיבר(או יותר מדוייק פרה ופאור מה שנקרא אינטגריטד) פלוס רמקול.
הרמקול השמאלי הוא רמקול רגיל.
הרמקולי הימני מתחבר לחשמל , מקבל מקורות סאונד(אנלוגים בלבד) , מגביר אותם עבור עצמו ועבור הרמקול השמאלי שמשורשר אליו.
לא ניתן לחבר את הרמקולים הללו לרסיבר אחר .
או יותר נכון את הימני אי אפשר. את השמאלי בלבד אפשר כי הוא רמקול רגיל.
אנסה להסביר באופן פשטני.
הרמקול הימני שלך הוא בעצם רסיבר(או יותר מדוייק פרה ופאור מה שנקרא אינטגריטד) פלוס רמקול.
הרמקול השמאלי הוא רמקול רגיל.
הרמקולי הימני מתחבר לחשמל , מקבל מקורות סאונד(אנלוגים בלבד) , מגביר אותם עבור עצמו ועבור הרמקול השמאלי שמשורשר אליו.
לא ניתן לחבר את הרמקולים הללו לרסיבר אחר .
או יותר נכון את הימני אי אפשר. את השמאלי בלבד אפשר כי הוא רמקול רגיל.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
קודם כל הכל בסדר
תחפש מתאם HIGH TO LOW בארץ
או שתזמין את זה https://www.amazon.com/BOSS-Audio-B65N-Level-Converter/dp/B000LP4RMQ
אתה מחבר את זה ליציאת רמקולים שאתה רוצה להפוך ליציאת PRE
זה פתרון כזה על רגל אחת - פעם הבאה מומלץ לבדוק טוב טוב מה אתה מזמין ולאיזה צרכים זה מיועד
בכל מקרה יש לך פה פתרון הולם ל"בעיה" שיצרת
המשך שבוע מוצלח!
רועי
או שתזמין את זה https://www.amazon.com/BOSS-Audio-B65N-Level-Converter/dp/B000LP4RMQ
זה פתרון כזה על רגל אחת - פעם הבאה מומלץ לבדוק טוב טוב מה אתה מזמין ולאיזה צרכים זה מיועד
המשך שבוע מוצלח!
רועי
למדתי משהו. תודה רועיCrossover-Shop כתב:קודם כל הכל בסדר
המשך שבוע מוצלח!
רועי...
אני לא היתי עושה זאת אבל טוב לדעת שאפשרי
·