כי למה לך לנסוע בסטודיבייקר שנת 56 כשאתה יכול לעוף בבוגאטי?

·ועכשיו אתה מכליל את כולם תחת אותה קטגוריה? שלא משקיעים בסאונד ולא מבינים איך להנות ממשחקים בקונסולות?NirDaitch כתב: PC MASTER RACE? כמה מכם השקיעו את הזמן בדקויות של עיצוב סאונד למשחקים?
איך הסאונד אצלך במחשב? אני בטוח שעם כל הכסף שהושקע על מסך עם 144 פריימים לשנייה (שמן נחשים כבר בשלב זה בעיני) הושקע מעט מאוד בסאונד. אוזניות גיימינג? זה לא באותה גלקסיה מול מערכת קולנוע ביתית טובה.
...

·תראה, אתה מעלה פה עשר נושאים שונים ואין לי יכולת לענות על כולם, אבל אני מבין למה אתה חותר, אבל עצם זה שאתה קורא לאנשים אשר משחקים במחשב "מסטר ראייס" הופך אותך לנחרץ בדיוק כמו האנשים שנגדם אתה קם. "מחשבי על, אוזניות מעפנות, לא משקיעים בסאונד, מירוץ הפריימים, עכבר 10000 DPI וכרטיסי מסך בארבע אלף שקל"...אף אחד לא הזכיר את זה. רק אתה. כמובן שאתה צודק, רוב השחקנים הם ילדים ואין להם כסף לרמקולים, אז הם קונים את העיקר, שזה כרטיס מסך טוב. אבל פה זה פורום קצת יותר מכובד והוא מבוסס על אנשים קצת יורת רציניים מילדי חצקונים מ#@#. אני אישית הזדהתי עם מה שנכתב בכתבה, ושים לב, לא פוסלים שם את הקונסולות, רק אומרים שPC הוא שחקן ראשי למי שרוצה איכות, שליטה וכותרים טובים. אבל לא כי הPC הוא יותר טוב או פחות טוב, אלה כי יצרנים כמו סוני הם חברות בעלות אינטרסים כספיים ולא ממהרים לשדרג את הקונסולות...טוב עשר נושאים, לא יכול להחליט על מה לענות, אז מפסיק פה.NirDaitch כתב:@BUGY
סחתיין, אחלה SETUP!
אין לי בעיה עם זה אגב, אני פשוט חושב שצריך להיות קצת פחות טוטאלי בביטול כל חוויית משחק אחרת על מכשיר שעולה פחות.
עוד אמירות כגון:
"אז מבינים איך להנות אבל קשה כשרואים את הגרפיקה של שנות ה90"
או
" ומה עם FPS, שבהם שום גיוסטיק לא יכול להחליף עכבר? איך אתה אמור להנות ממשחקים כאלה?"
הן אמירות די דתיות. הגרפיקה היא לא משנות ה-90, וגם אם הייתה - מה הבעיה?
אתה נהנה ממקלדת ועכבר - מצויין ויופי לך. אני חושב שזה יותר NURTURE מאשר NATURE.
התרגלת וטוב לך.
אני אחרי 9+ שעות עבודה על מחשב לא רוצה לראות מקלדת ועכבר.
אגב, כל מה שדיברנו עליו טוב ויפה, כשהייתי ביפן החודש התנסיתי ב-VR מטורף בתוך חדר ייעודי.
זה די שם בפרופורציות כל "חווית משחק של מעל 120 פריימים לשנייה"....
·BUGY כתב:·תראה, אתה מעלה פה עשר נושאים שונים ואין לי יכולת לענות על כולם, אבל אני מבין למה אתה חותר, אבל עצם זה שאתה קורא לאנשים אשר משחקים במחשב "מסטר ראייס" הופך אותך לנחרץ בדיוק כמו האנשים שנגדם אתה קם. "מחשבי על, אוזניות מעפנות, לא משקיעים בסאונד, מירוץ הפריימים, עכבר 10000 DPI וכרטיסי מסך בארבע אלף שקל"...אף אחד לא הזכיר את זה. רק אתה. כמובן שאתה צודק, רוב השחקנים הם ילדים ואין להם כסף לרמקולים, אז הם קונים את העיקר, שזה כרטיס מסך טוב. אבל פה זה פורום קצת יותר מכובד והוא מבוסס על אנשים קצת יורת רציניים מילדי חצקונים מ#@#. אני אישית הזדהתי עם מה שנכתב בכתבה, ושים לב, לא פוסלים שם את הקונסולות, רק אומרים שPC הוא שחקן ראשי למי שרוצה איכות, שליטה וכותרים טובים. אבל לא כי הPC הוא יותר טוב או פחות טוב, אלה כי יצרנים כמו סוני הם חברות בעלות אינטרסים כספיים ולא ממהרים לשדרג את הקונסולות...טוב עשר נושאים, לא יכול להחליט על מה לענות, אז מפסיק פה..........