סקר: הטלויזיות הגדול של הבלאק פרידי
חברים הרבה אנשים פה מתלבטים כל הזמן אני כבר שבוע פה בפורום ויש את אותה התלבטות אני אומר כולנו פה אחד בוא נראה מה עדיף לכל אלה שתמיד שואלים את השאלה
סמסונג 9500KS
או
lg c6 oled
אני מקווה שיהיה פה מלא תגובות כדי שאנשים פעם אחת ולתמיד יחליטו בעזרת המלצות של כולנו מה לקנות
סמסונג 9500KS
או
lg c6 oled
אני מקווה שיהיה פה מלא תגובות כדי שאנשים פעם אחת ולתמיד יחליטו בעזרת המלצות של כולנו מה לקנות
מבחינת איכות תמונה OLED אבל
הפער במחיר הוא משמעותי ולכן זה לשיקולך
במחיר של 55C6 אתה יכול לרכוש 65KS9500 זה בהחלט יתרון במידה ומרחק הצפיה 3 מטר ומעלה
במחיר של 55C6 אתה יכול לרכוש 65KS9500 זה בהחלט יתרון במידה ומרחק הצפיה 3 מטר ומעלה
OLED זה דיל ברייקר למי שמעוניין לשחק בטלוויזיה (Input lag גבוה) או לחבר אליה מחשב באופן קבוע (צריבות).
אם מדובר בצפייה בסרטים וטלוויזיה בלבד, אז אין פה התלבטות הOLED לוקח.
מה עם צריבות לוגו של ערוצים, חזרנו לעידן הפלסמות? לדעתי אנחנו עדיין לא שם כדי שOLED יהפוך למיינסטרים בלי הקשר למחיר.
עוד דור או שתיים ואולי כבר יהיה לגיטימי לקנות OLED.. כרגע יש מקום לשיפור.
אבל זאת רק דעתי האישית אחרי שקצת התחבטתי עם העניין בעצמי.
מה עם צריבות לוגו של ערוצים, חזרנו לעידן הפלסמות? לדעתי אנחנו עדיין לא שם כדי שOLED יהפוך למיינסטרים בלי הקשר למחיר.
אבל זאת רק דעתי האישית אחרי שקצת התחבטתי עם העניין בעצמי.
נערך לאחרונה על ידי atraf ב 24/11/2016 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
OLED כנראה לא באותה איכות, ולא באותה רמת מחיר.omerg130 כתב:·לאצ הבנתי.........
LG UH950 אמורה להיות המקבילה של SAMSUNG KS9500.
מדוע לא סופרים את ה LG הזו באותו תקציב (בקירוב)?
לא שמעתי תלונות מאנשיפ ששיחקו בטלויזיה בסוני וכאלה ב l gatraf כתב:OLED זה דיל ברייקר למי שמעוניין לשחק בטלוויזיה (Input lag גבוה) או לחבר אליה מחשב באופן קבוע (צריבות).
אבל זאת רק דעתי האישית אחרי שקצת התחבטתי עם העניין בעצמי....
נראה שה-C6 ו-E6 עם lag סביר, גם אם לא מהיר מאוד. דגמי סמסונג של השנה מהירים יותר בצבע ברזולוציה חלקית (4:2:0), אבל לא ב-4:4:4. רק ה-B6 קצת איטי:atraf כתב:OLED זה דיל ברייקר למי שמעוניין לשחק בטלוויזיה (Input lag גבוה)...
http://ca.rtings.com/tv/reviews/lg/b6
אני משער שמשווים את מסכי ה"דגל" של כל יצרן. ה-UH950 גם לא נראה מלהיב:keyser כתב:LG UH950 אמורה להיות המקבילה של SAMSUNG KS9500.
מדוע לא סופרים את ה LG הזו באותו תקציב (בקירוב)?...
http://ca.rtings.com/tv/reviews/lg/uh9500
http://ca.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks9500
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 24/11/2016 22:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
@jtk
·
יכול להיות מאוד שאתה צודק, אבל עדיין אני לא מבין איך אפשר לקנות טלוויזיה עם סיכון כל כך גבוה לצריבות, אפילו התפריט של הסוני PS4 יכול להוות בעיה.
כל היום צריך להיות בכוננות שחס וחלילה בטעות לא נשארת תמונה קבוע לאורך זמן על המסך? תתקנו אותי אם אני טועה.
·
יכול להיות מאוד שאתה צודק, אבל עדיין אני לא מבין איך אפשר לקנות טלוויזיה עם סיכון כל כך גבוה לצריבות, אפילו התפריט של הסוני PS4 יכול להוות בעיה.
כל היום צריך להיות בכוננות שחס וחלילה בטעות לא נשארת תמונה קבוע לאורך זמן על המסך? תתקנו אותי אם אני טועה.
אני לא יודע בוודאות, אבל נראה שהם לא עד כדי כך רגישים, אולי בדומה לפלזמות מדורות מאוחרים יותר.
ראה את זה למשל לגבי דגם OLED משנה קודמת:
http://www.hometheater.co.il/vp2536851#2536851
ראה את זה למשל לגבי דגם OLED משנה קודמת:
http://www.hometheater.co.il/vp2536851#2536851
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
·keyser כתב:אז אני תוהה אם זה נכון לעשות את זה כך............
אם לא השוואה בין שני הדגמים המובילים בכדי להחליט, באילו פרמטרים נוספים אתה מציע שאנשים יתחשבו? בשם החברה? אם פעם אנשים היו נשארים עם חברה מסויימת מתוך נאמנות, אז היום הרבה מאד מסתכלים על העולם בצורה אחרת, הרבה יותר אובייקטיבית. הולכים על מה שנותן את מרבית ה-bang לשקל.
אם נניח שהמחירים של שני הדגמים שווים (ולא בדקתי מה המחיר של ה-LG המדוברת), יש את עניין הסמארט, גם במסכים של LG וגם של סמסונג הוא מצויין. אפילו אם ל-LG ישנו ייתרון, אני לא חושב שזה גורם שישפיע בצורה חזקה על ההחלטה הסופית מה לקנות. שיקול נוסף הוא היבואן\נותן אחריות. מעבר לזה קוראים ביקורות, משווים תוצאות, חוות דעת של המומחים ומחליטים.
הביצועים של UH950 בתחום ה-HDR לא מרשים במיוחד. זה בסדר כשמדובר על סדרת הביניים, גם של סמסונג לא מככבת, אבל סדרת ה-KS לוקחת את מרבית השוק בטווח המחירים שלה בהליכה גם ב-HDR וגם באיכות התמונה באופן כללי.
למסכים של LG אין FALD, ופאנל ה-IPS שבו משתמשת החברה ברוב המסכים שלה לא הבחירה האידאלית לצפיה בתוכן HDR מאחר והוא פשוט לא מסוגל לספק את עומק השחורים הנחוץ. סדרת ה-KS משתמשת בפאנלים מסוג VA המסוגלים להגיע לניגודיות מרשימה ביותר גם עם תאורת קצה, מה שמאפשרים שחורים טובים יותר. ויכולת הארה הרבה יותר גבוה, העוברת את ה-1000 ניטים בפיק עבור תוכן HDR מרשים.
ויש גם את עניין ההרגל. ברגע שמגיע מוצר מסויים לשוק, והוא טוב ומומלץ בהתחלה, הרבה פעמים הוא פשוט הופך להמלצה דה-פקטו מבלי לחשוב יותר מדי, אפילו אם יש מתחרים בשוק ברמה דומה\זהה.
לפי מיטב הבנתי Input Lag תלוי הרבה יותר במעבד התמונה מאשר בסוג הפאנל (לפחות במקרה של LCD לעומת OLED), ואפשר לראות בקלות איך שינוי למצב Gaming Mode בחלק מהטלוויזיות משנה לחלוטין את ה-Input Lag למרות שסוג הפנאל נשאר מן הסתם אותו דבר. ראוי לציין של-OLED יש יתרון של זמן תגובה (Response Time) נמוך במיוחד בהשוואה ל-LCD כך שתופעות כמו Ghosting כמעט ולא קיימות במסכים שמבוססים על OLED.atraf כתב:OLED זה דיל ברייקר למי שמעוניין לשחק בטלוויזיה (Input lag גבוה) או לחבר אליה מחשב באופן קבוע (צריבות).
אבל זאת רק דעתי האישית אחרי שקצת התחבטתי עם העניין בעצמי....
האם מישהו מקצועי פה יכול לאשר מה תוחלת החיים של מסכיי ה OLED מדברים פה הרבה על איכות,אבל שמעתי יותר מפעם אחת בחניות שהנושא הזה רגיש מאוד ולא מוזכר בכלל בעניין ההשוואה למסכי הלד?(תוחלת חיים של מסך OLED נמוכה משמעותית מ לד ככה נאמר)
אשמח לתגובה בנושא.
אשמח לתגובה בנושא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
עדיין לא ממש ברור עד כמה הנושא הזה נכון.
מבחינת מסכי LED, תוחלת החיים של הלדים עצמם היא עצומה, כך שברמת העיקרון מסך לד יכול לתפקד בלי בעיה המון שנים. זה בהנחה שלא תהיה תקלה אלקטרונית אחרת במכשיר. מסכי OLED אכן בעלי תוחלת חיים נמוכה מ-LEDים רגילים, אבל עד כמה זה באמת משמעותי עדיין מוקדם מדי לומר.
לא נראה לי שבוצעו בדיקות מעמיקות בנושא הזה.
מבחינת מסכי LED, תוחלת החיים של הלדים עצמם היא עצומה, כך שברמת העיקרון מסך לד יכול לתפקד בלי בעיה המון שנים. זה בהנחה שלא תהיה תקלה אלקטרונית אחרת במכשיר. מסכי OLED אכן בעלי תוחלת חיים נמוכה מ-LEDים רגילים, אבל עד כמה זה באמת משמעותי עדיין מוקדם מדי לומר.
לא נראה לי שבוצעו בדיקות מעמיקות בנושא הזה.
מה זה Ghosting ??meirmeir כתב:לפי מיטב הבנתי Input Lag תלוי הרבה יותר במעבד התמונה מאשר בסוג הפאנל (לפחות במקרה של LCD לעומת OLED), ואפשר לראות בקלות איך שינוי למצב Gaming Mode בחלק מהטלוויזיות משנה לחלוטין את ה-Input Lag למרות שסוג הפנאל נשאר מן הסתם אותו דבר. ראוי לציין של-OLED יש יתרון של זמן תגובה (Response Time) נמוך במיוחד בהשוואה ל-LCD כך שתופעות כמו Ghosting כמעט ולא קיימות במסכים שמבוססים על OLED..........
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ghosting_(television)
רק שבטלויזיות LCD זה יכול לקרות בגלל שהפאנל איטי מדי, ולא מצליח להציג את השינויים מספיק מהר. זה יכול להראות כמריחה או ממש כמו שובל כזה של תמונה כפולה.
רק שבטלויזיות LCD זה יכול לקרות בגלל שהפאנל איטי מדי, ולא מצליח להציג את השינויים מספיק מהר. זה יכול להראות כמריחה או ממש כמו שובל כזה של תמונה כפולה.