כמה רשמים מהשואב הרובוטי של שיאומי, לאחר יומיים של שימוש:
סוללה - בעלת קיבולת של 5200 מיליאמפר. ע"פ החברה, טעינה אחת תספיק לניקוי של 250 מ"ר. עבור אחד העם כמוני, שגר בדירה של 120 מ"ר - זה מעל ומעבר. לצורך העניין, ניקוי של חדר ממ"ד לא גדול במיוחד (המככב בסרטון) "בזבז" רק 4%.
מיפוי וסריקה - בניגוד לשאובים רובוטיים "טפשים" אחרים שקיימים בשוק (דוגמת ilife) שמסתובבים כמו שיכורים, השואב מצויד באלגוריתם שבעזרתו הוא סורק את האזור ומנקה בצורה חכמה ויעילה יותר. לא מפספס אף נקודה, ומנגד, לא חוזר יותר מפעמיים על אותו איזור.
שליטה על השואב - אין שלט. רק בעזרת היישומון של שיאומי: Mi home.
חלקו מתורגם לאנגלית וחלקו בסינית. התפריטים של השואב בסינית. קצת מאכזב בתחילה, אך בעזרת כמה מדריכים ברשת למדתי להבין מה תפקידו של כל כפתור ואני חושב שאחרי תקופת הסתגלות, זו לא בעיה. בכל זאת - שואב, לא מחשב על.
עוצמת השאיבה ורעש - מחולקת לשלוש רמות. כאמור, ניתן לשלוט על העוצמה דרל היישומון. בסרטון השואב פועל בעוצמה הגבוהה ביותר. לא כל כך נורא. אציין כי הסרטון לא ממש עושה חסד עם השואב. במציאות הרעש פחות מטריד ולא "חודר למחשבות".
מיכל - בעל קיבולת של 420 מליליטר. מספיק לדעתי ל- 2-3 ניקיונות של דירה סטנדרטית.
עמדת טעינה - קלה ובעלת עיצוב מרשים (כמו גם השואב עצמו). התלונה היחידה שלי בעניין היא העובדה שגירבסט לא טרחו לשלוח מתאם.
בסיום תוכנית השאיבה, השואב חוזר אוטומטית לעמדת הטעינה.
טעינה - די מהירה. לקח לסוללה ארבעים דקות לעלות מ-40% ל-90%.
שורה תחתונה - אני סופר מרוצה. השקעה שווה בעיני. אין ספק שהשואב הזה יהפוך לחלק בלי נפרד מרוטינת הניקיון שלי בבית.
לסיום, אני לא סוקר מקצועי. אם יש נקודות שפספסתי - תוכלו לכתוב לי בתגובות או בהודעה ואשתדל להשיב.
השואב עלה לי 398$ כולל משלוח. די מצטער שלא המתנתי למבצעים של בלאק פריידי. אבל שיהיה...
מפה: http://bit.ly/2fsPpcO
עכשיו יש מבצע על השואב לכבוד הבלאק פריידיי: 338$. ללא ספק הכי משתלם ברשת. נקודה.
עם הקופון: xiaomivac
מי שמעוניין - יכול לשלוח סרטון וידאו הדגמה של ניקיון השואב, בפרטי.