Xiaomi Mi Robot Vacuum - התרשמות ראשונית + תמונות + וידאו

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
MeirTor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים! :)
כמה רשמים מהשואב הרובוטי של שיאומי, לאחר יומיים של שימוש:

סוללה - בעלת קיבולת של 5200 מיליאמפר. ע"פ החברה, טעינה אחת תספיק לניקוי של 250 מ"ר. עבור אחד העם כמוני, שגר בדירה של 120 מ"ר - זה מעל ומעבר. לצורך העניין, ניקוי של חדר ממ"ד לא גדול במיוחד (המככב בסרטון) "בזבז" רק 4%.

מיפוי וסריקה - בניגוד לשאובים רובוטיים "טפשים" אחרים שקיימים בשוק (דוגמת ilife) שמסתובבים כמו שיכורים, השואב מצויד באלגוריתם שבעזרתו הוא סורק את האזור ומנקה בצורה חכמה ויעילה יותר. לא מפספס אף נקודה, ומנגד, לא חוזר יותר מפעמיים על אותו איזור.

שליטה על השואב - אין שלט. רק בעזרת היישומון של שיאומי: Mi home.
חלקו מתורגם לאנגלית וחלקו בסינית. התפריטים של השואב בסינית. קצת מאכזב בתחילה, אך בעזרת כמה מדריכים ברשת למדתי להבין מה תפקידו של כל כפתור ואני חושב שאחרי תקופת הסתגלות, זו לא בעיה. בכל זאת - שואב, לא מחשב על.

עוצמת השאיבה ורעש - מחולקת לשלוש רמות. כאמור, ניתן לשלוט על העוצמה דרל היישומון. בסרטון השואב פועל בעוצמה הגבוהה ביותר. לא כל כך נורא. אציין כי הסרטון לא ממש עושה חסד עם השואב. במציאות הרעש פחות מטריד ולא "חודר למחשבות".

מיכל - בעל קיבולת של 420 מליליטר. מספיק לדעתי ל- 2-3 ניקיונות של דירה סטנדרטית.

עמדת טעינה - קלה ובעלת עיצוב מרשים (כמו גם השואב עצמו). התלונה היחידה שלי בעניין היא העובדה שגירבסט לא טרחו לשלוח מתאם.
בסיום תוכנית השאיבה, השואב חוזר אוטומטית לעמדת הטעינה.

טעינה - די מהירה. לקח לסוללה ארבעים דקות לעלות מ-40% ל-90%.

שורה תחתונה - אני סופר מרוצה. השקעה שווה בעיני. אין ספק שהשואב הזה יהפוך לחלק בלי נפרד מרוטינת הניקיון שלי בבית.

לסיום, אני לא סוקר מקצועי. אם יש נקודות שפספסתי - תוכלו לכתוב לי בתגובות או בהודעה ואשתדל להשיב.

השואב עלה לי 398$ כולל משלוח. די מצטער שלא המתנתי למבצעים של בלאק פריידי. אבל שיהיה...
מפה: http://bit.ly/2fsPpcO

עכשיו יש מבצע על השואב לכבוד הבלאק פריידיי: 338$. ללא ספק הכי משתלם ברשת. נקודה.
עם הקופון: xiaomivac
מי שמעוניין - יכול לשלוח סרטון וידאו הדגמה של ניקיון השואב, בפרטי.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

איך הגיע? מכס?

ברוך הבא לפורום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

MeirTor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ראשית, תודה.
הגיע תוך חמישה ימים עם משלוח של dhl.
סה"כ מע"מ + עמלות מומצאות של חברת השילוח - 198 ש"ח.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #4 

חבל שהמברשות לא סיליקון.

hai_y
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
נתן תודות: 2 פעמים

סוללה נשלפת בקלות?

שליחה #5 

מה לגבי סריקה של הבית?
הוא ממפה לפני?
הניקוי הוא לינארי או אקראי?

MeirTor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: סוללה נשלפת בקלות?

שליחה #6 

@hai_y
ממפה כל הזמן תוך כדי ניקוי ומסתנכן עם היישומון.
הניקוי חכם ובהחלט לא אקראי. הרובוט לא מפספס אף נקודה.
זאת בשונה מרובוטים "טיפשים" שקיימים בשוק, אשר מסתובבים כמו שיכורים ולא פעם מפספסים שטחים נרחבים במהלך הניקוי.

kleinimrod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #7 

איך יצא לך מע"מ ותוספות 198 ש"ח?
לפי המחיר של המוצר זה פחות מ-17% מע"מ בלבד שאמור להיות כ-250 ש"ח.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8253
נתן תודות: 412 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

Re: סוללה נשלפת בקלות?

שליחה #8 

MeirTor כתב:@hai_y
ממפה כל הזמן תוך כדי ניקוי ומסתנכן עם היישומון.
הניקוי חכם ובהחלט לא אקראי. הרובוט לא מפספס אף נקודה.
זאת בשונה מרובוטים "טיפשים" שקיימים בשוק, אשר מסתובבים כמו שיכורים ולא פעם מפספסים שטחים נרחבים במהלך הניקוי.
...
·

לי יש רובוט "טיפש" סיני, אבל הוא לא מפספס כלום במהלך הניקוי.

מה שכן, השיאומי בהחלט מעניין למרות שעולה יותר מכפול.

Miro1989
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

אני גם רוצה לקנות את השואב הזה, אני עוד מעט יעשה הזמנה מהקישור שלך שגם תהנה מזה..
רק כמה שאלות:
1) איזה מתאם אני צריך לקנות כדי שאני יוכל לחבר אותו לחשמל בארץ, אם אפשר אז קישור למתאם הזה מ-GEARBEST
2) אני מנסה לחפש בכל האינטרנט חלקי חילוף לרובוט (סוללה, מברשות, פילטרים וכו') ואני לא מוצא. חשוב לי מאוד העניין של החילקי חילוף והמחיר שלהם, בדגש על הסוללה. בגיבסט למשל מצאתי בקשר לרובוטים של-ILIFE המון חלקים אבל לשיאומי כלום.
3) עניין האחריות יש לך מושג איך זה עובד? יש לי נסיון מעולה עם אמזון אבל בקשר לאתרים הסיניים כלום.
4) העניין של האפליקציה, איפה קראת מה כל דבר עושה (כי כאמור חלק גדול זה בסינית).
5) בעניין המכס, איך זה עובד? שוב באמזון הם משלמים הכל ופה לא אז למי אני משלם? אין סיכוי שזה יתקע לי במכס?

בכל אופן אשמח שתישלח לי את הסרטון בפרטי.
המון תודה.

MeirTor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

Miro1989 כתב:אני גם רוצה לקנות את השואב הזה, אני עוד מעט יעשה הזמנה מהקישור שלך שגם תהנה מזה..
רק כמה שאלות:
1) איזה מתאם אני צריך לקנות כדי שאני יוכל לחבר אותו לחשמל בארץ, אם אפשר אז קישור למתאם הזה מ-GEARBEST
2) אני מנסה לחפש בכל האינטרנט חלקי חילוף לרובוט (סוללה, מברשות, פילטרים וכו') ואני לא מוצא. חשוב לי מאוד העניין של החילקי חילוף והמחיר שלהם, בדגש על הסוללה. בגיבסט למשל מצאתי בקשר לרובוטים של-ILIFE המון חלקים אבל לשיאומי כלום.
3) עניין האחריות יש לך מושג איך זה עובד? יש לי נסיון מעולה עם אמזון אבל בקשר לאתרים הסיניים כלום.
4) העניין של האפליקציה, איפה קראת מה כל דבר עושה (כי כאמור חלק גדול זה בסינית).
5) בעניין המכס, איך זה עובד? שוב באמזון הם משלמים הכל ופה לא אז למי אני משלם? אין סיכוי שזה יתקע לי במכס?

בכל אופן אשמח שתישלח לי את הסרטון בפרטי.
המון תודה.
...
ראשית, תודה. מעריך זאת.
1. מתאם סטנדרטי שמתאים לשקע אירופאי. יש בכל חנות מוצרי חשמל בארץ. עולה שקלים בודדים.
2. בגירבסט יש חלקי חילוף מקוריים לרובוט. לא מצאת אותם משום שהם נמצאים כרגע בקטגוריית ה-pre sale. מניח שבעוד שבוע שבועיים יהיו זמינים לרכישה.
3. מהניסיון שלי עם גירבסט, הם לוקחים אחריות אם מדווחים על תקלה במוצר ושירות הלקוחות שלהם לא רע בכלל. במילים אחרות - יש "אבא ואמא".
4. יש מדריך פשוט ביוטיוב שמסביר כל דבר ועניין. תוך יום יומיים מתרגלים. ד.א - מפתח עצמאי תרגם את היישומון לאנגלית והעלה קישור. אם תהיה מעוניין אשלח בכיף. רק דע לך שצריך הרשאת רוט.
5. על שואבים המכס הוא מעמ 17% בלבד. אתה יכול לשלם לשליח. שיגיע עד הבית במזומן, או באשראי.

אשלח לך את הסרטון כשאהיה ליד מחשב.
:)

·

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #11 

MeirTor כתב:
...