שלום כלום
כבר מזה שבוע האינטרנט והטלפון אצלי בבית לא עובדים תקין
אני גולש על הרשת הסלולרית שלי והטלפון מקוטע
התקשרתי אל הוט בתחילת שבוע והם אומרים שיש תקלת רעש באזור
והם עובדים על טיפול
ביקשתי להתנתק עד עכשיו לא מנתקים אותי כל פעם אומרים לי
מנהל יחזור אלייך וכלום לא קורה...
מנסים לייאש אותי נשבר לי מהםםםםםםםםםםם
עד היום אין לי אינטרנט בבית
איך לעזאזל אני מתנתקקק מהם ?
תודה
איך להתנתק מהוט????!!! בבקשה עזרה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מתעדים את השיחה עם הוט. מבקשים מהנציג לחדד שמתאריך הודעת הניתוק שלך אין שום חיובים, תבקש ממנו לעשות את החישוב היחסי ולתעד בפנייה מה הסכום עד כה שאתה אמור לשלם. שמור את הפנייה ותן להוט לרדוף אחריך.
בהמשך, במידה ותחליט להישאר בהוט, תדרוש מהם זיכוי על התקופה הזאת ופיצוי.
לאחר קבלת הפנייה ותיעוד שלהם במערכות נסה לשלוח בקשת ניתוק דרך האתר שלהם וציין את מספר הפנייה [בהנחה שתספיק לפתוח את הפנייה באתר לפני שמנהל יחזור אליך]
בהצלחה
לאחר קבלת הפנייה ותיעוד שלהם במערכות נסה לשלוח בקשת ניתוק דרך האתר שלהם וציין את מספר הפנייה [בהנחה שתספיק לפתוח את הפנייה באתר לפני שמנהל יחזור אליך]
בהצלחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
vivi כתב:מתעדים את השיחה עם הוט. מבקשים מהנציג לחדד שמתאריך הודעת הניתוק שלך אין שום חיובים, תבקש ממנו לעשות את החישוב היחסי ולתעד בפנייה מה הסכום עד כה שאתה אמור לשלם. שמור את הפנייה ותן להוט לרדוף אחריך.
בהצלחה...
זו בדיוק הדרך.
אם אתה רוצה לעטוף את זה מכל הכיוונים, אז יש להם גם מספר טלפון שאתה יכול לשלוח הודעת SMS, כדי לקבל שירות בהודעות עם נציג.
גם לשם תשלח הודעה בסגנון:
למען היסר ספק, היום בתאריך DD/MM/YYYY בשעה HH:MM הודעתי לכם על ניתוק השירות באמצעות הודעה זו, באמצעות האתר שלכם, ובאמצעות נציג טלפוני, בשיחה מוקלטת. הנכם נדרשים לעצור את כל החיובים בגין השירות בתוך פרק הזמן הקבוע בחוק.
- BarDar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- נתן תודות: 210 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
לפי החוק, לאחר משלוח הודעת פקס עם בקשת ניתוק הם חייבים לנתק לאחר עד 48 שעות. תפעל כך:
1. כנס לאתר https://www.netek.co.il תמלא פרטים ותשמור את האישור על שליחת הפקס (האתר שולח בשמך בקשת ניתוק.
2. אסוף את כל הציוד של הוט- ראוטר, ממירים וכו׳. נתק את כולם מהקיר ומהחשמל ושים בארון.
הוט יודעים כאשר מכשיר שלהם מחובר ועלולים לנסות לנצל את זה ולטעון שניסית לראות בלי לשלם. בנוסף מדובר על רכוש שלהם והם אמורים לבוא לאסוף אותו בתיאום תוך זמן סביר. תקפיד לוודא איתם כמה מכשירים יש ותקליט את השיחות כי הם גם יכולים לנסות לטעון שהיו לך יותר ממירים ולגבות ממך עלות על ממיר שלא הוחזר.
בהצלחה!
1. כנס לאתר https://www.netek.co.il תמלא פרטים ותשמור את האישור על שליחת הפקס (האתר שולח בשמך בקשת ניתוק.
2. אסוף את כל הציוד של הוט- ראוטר, ממירים וכו׳. נתק את כולם מהקיר ומהחשמל ושים בארון.
הוט יודעים כאשר מכשיר שלהם מחובר ועלולים לנסות לנצל את זה ולטעון שניסית לראות בלי לשלם. בנוסף מדובר על רכוש שלהם והם אמורים לבוא לאסוף אותו בתיאום תוך זמן סביר. תקפיד לוודא איתם כמה מכשירים יש ותקליט את השיחות כי הם גם יכולים לנסות לטעון שהיו לך יותר ממירים ולגבות ממך עלות על ממיר שלא הוחזר.
בהצלחה!
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה
תודה