סתם יושב כרגע ושומע מוזיקה ותוהה לאן החמימות והattack של הבאס נעלמו לי.
יש לי תמיד ירידות ועליות ב"איכות השמיעה" שלי אבל עכשיו זו הפעם הראשונה שבאמת מתחיל להיות קר בחדר מאז חורף שעבר ותהיתי אם אפשר עכשיו להאשים את מזג האוויר ולא את האוזניים שלי:roll:
נו, מישהו פה עשה תחקיר בעניין?
מתי שומעים טוב יותר? בחורף או בקיץ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא מבין גדול בעניין, אבל מקריאה מהירה אחרי שראיתי את הפוסט, אז טכנית כן.. השאלה היא עד כמה זה באמת משפיע על הסאונד שאנחנו שומעים, סך הכל בקיץ הרוב עם מיזוג אויר ל-25 מעלות, ובחורף אפשר להוריד את זה לאזור ה-20 מעלות.. ככה שההפרש סך הכל לא גדול.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
מעניין מה שאתה אומר...IamEzio כתב:לא מבין גדול בעניין, אבל מקריאה מהירה אחרי שראיתי את הפוסט, אז טכנית כן.. השאלה היא עד כמה זה באמת משפיע על הסאונד שאנחנו שומעים, סך הכל בקיץ הרוב עם מיזוג אויר ל-25 מעלות, ובחורף אפשר להוריד את זה לאזור ה-20 מעלות.. ככה שההפרש סך הכל לא גדול....
אבל נניח שאר היום כשמישהו היסתובב בחוץ והאוזניים "נחשפו" למזג אוויר קר כמה שעות טובות, לא תהיה השפעה גם אחרי שהוא יחזור הביתה?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ההשפעה היא לא על האוזניים שלך, אלה על המהירות של גלי הקול עצמם, כתוצאה מלחץ/נפח משתנה של האויר עקב שינוי הטמפ'..
כמו שאמרתי, לא מבין גדול,זה מה שהבנתי מכמה דקות של גיגול, אז אני באמת לא יודע להגיד לך האם השינוי בטמפ' החדר בין החורף לקיץ באמת יכול להביא להבדל שמיע בסאונד.
כמו שאמרתי, לא מבין גדול,זה מה שהבנתי מכמה דקות של גיגול, אז אני באמת לא יודע להגיד לך האם השינוי בטמפ' החדר בין החורף לקיץ באמת יכול להביא להבדל שמיע בסאונד.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2