איזה נתב מומלץ?
אני צריך נתב חדש לתשתית הוט
הדרישות הן: יציבות, חיבור כ-10 מכשירים חוטי ואלחוטי (כולל נתב נוסף לרשת נוספת), GIGABIT ויציבות...
אין לי כיום מכשירים תומכי AC
האם כדאי עדיין לקנות את ה TP LINK 1043 נטול הAC שנחשב לאמין?
ראיתי שיש את ה ARCHER C2 או C7, האם יש הבדל בינהם בהקשר לדרישות הנ"ל?
תודה
הדרישות הן: יציבות, חיבור כ-10 מכשירים חוטי ואלחוטי (כולל נתב נוסף לרשת נוספת), GIGABIT ויציבות...
אין לי כיום מכשירים תומכי AC
האם כדאי עדיין לקנות את ה TP LINK 1043 נטול הAC שנחשב לאמין?
ראיתי שיש את ה ARCHER C2 או C7, האם יש הבדל בינהם בהקשר לדרישות הנ"ל?
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
netgear r7000
ה - tplink archer c7. שלדעתי יענה על כל הצרכים שכתבת ועוד כרגע במבצע ממש טוב באמזון צרפת
https://www.amazon.fr/TP-Link-Archer-C7-Routeur-Gigabit/dp/B00BUSDVBQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479995496&sr=8-1&keywords=archer+c7
יוצא 280 שקל כולל הכל עד הבית (ב KSP אחרי הנחת בלאק פריידי יוצא 416). אל תחשוב יותר מדי כי זה לא ישאר להרבה זמן
https://www.amazon.fr/TP-Link-Archer-C7-Routeur-Gigabit/dp/B00BUSDVBQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479995496&sr=8-1&keywords=archer+c7
יוצא 280 שקל כולל הכל עד הבית (ב KSP אחרי הנחת בלאק פריידי יוצא 416). אל תחשוב יותר מדי כי זה לא ישאר להרבה זמן
אין לי באופן אישי ניסיון אבל להרבה אחרים בפורום יש ניסיון וכשמדובר בדגם שכבר מיובא לארץ (מספר שנים אפילו) לא צפויה בעיה.
ויותר מזה, הבנתי שאם מוצר נעצר במכס ואתה לא בא לשחרר אותו הוא מוחזר לאמזון על חשבונם ואתה מזוכה באופן מלא. אבל שוב, זה לא צפוי לקרות.
אני באופן אישי קניתי אותו אתמול במבצע הזה.
ויותר מזה, הבנתי שאם מוצר נעצר במכס ואתה לא בא לשחרר אותו הוא מוחזר לאמזון על חשבונם ואתה מזוכה באופן מלא. אבל שוב, זה לא צפוי לקרות.
אני באופן אישי קניתי אותו אתמול במבצע הזה.
·ל - c2 ממה שאני רואה אין חיבור gigabit. מעבר לזה אני לא קראתי הרבה על הדגמים האלה אני רק יודע מניסיון של חברים ומביקורות שה c7 נחשב מוצר מאוד טוב ביחס לתמורה וככזה שעושה את העבודה, בלי יותר מדי בעיות, ועם קושחה יציבה.amirn כתב:תודה OmriS
אני אקנה בארץ, השאלה אם C2 מספיק או ה C7 מצדיק את ההפרש במחיר?...
מעבר לזה, גם אם אין לך כרגע מכשירים תומכי AC, זה לדעתי טעות לא לקנות ראוטר שיתמוך בזה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·wegabi כתב:פספתי את ה-C7, למזלי כשבאתי להזמין דווקא ה-R7000 של נטגיר היה במבצע...
הרווחת אחלה נתב.