חיבור רמקולים (חיבור רב גידי) לטלוויזיה (חיבור RCA)
-
GuyNachum647
- טרול

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
אני מעוניין לחבר 2 רמקולים נתלים בעלי חיבור רב גידי לטלוויזיה שלי, בעלת יציאת RCA.
אני מעוניין לשמוע בסטריאו, פשוט באיכות גבוהה יותר מזו של הטלוויזיה.
אני מחפש פתרן פשוט לחדר השינה, לא כזה שיצריך ממני לרכוש רסיבר ייעודי.
אשמח להמלצות, תובנות, רעיונות או הכל יחד
תודה!
אני מעוניין לחבר 2 רמקולים נתלים בעלי חיבור רב גידי לטלוויזיה שלי, בעלת יציאת RCA.
אני מעוניין לשמוע בסטריאו, פשוט באיכות גבוהה יותר מזו של הטלוויזיה.
אני מחפש פתרן פשוט לחדר השינה, לא כזה שיצריך ממני לרכוש רסיבר ייעודי.
אשמח להמלצות, תובנות, רעיונות או הכל יחד
תודה!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הרמקולים שלך מוגברים? לפי התיאור אני מנחש שלא, אז במקרה כזה אתה חייב מגבר או רסיבר בינם לבין הטלויזיה. או להחליפם ברמקולים מוגברים ואז אין בעיה כי לרוב הם מגיעים עם חיבור RCA.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
GuyNachum647
- טרול

רשמתי שאני מחפש דרך לחבר בינם לטלוויזיה ללא רסיבר. תודה על הנסיון לעזור, אבל בחייט, 10 שנים בפורום הזה ואתה מציע לי לקנות רמקולים? זה כמו להסתבך עם השרוולים של החולצה, לוותר ולהתחיל ללבוש גופיות במקום
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה רציני?GuyNachum647 כתב:רשמתי שאני מחפש דרך לחבר בינם לטלוויזיה ללא רסיבר. תודה על הנסיון לעזור, אבל בחייט, 10 שנים בפורום הזה ואתה מציע לי לקנות רמקולים? זה כמו להסתבך עם השרוולים של החולצה, לוותר ולהתחיל ללבוש גופיות במקום...
אתה לא רוצה רסיבר והרמקולים לא מוגברים, אז מה עוד אפשר להגיד לך?
תן פרטים לגבי הרמקוים, לגבי המסך, זה כמו להיכנס לפורום מכוניות ולהגיד: " אני רוצה רכב שנוסע על חשמל אבל שלא צריך להטעין אותו"
@dragon
·
@GuyNachum647
·
גיא,נראה לי שבתור התחלה תודה יהיה בסדר....אם אתה 10 בפורום אתה אמור להבין שאי אפר לחבר רמקולים פסיביים ישירות לטלויזיה.
בכל מקרה יש מגברים דיגיטליים קטנים שכנראה יספיקו למה שאת צריך,או רמקולים אקטיביים...
שבת שלום.
http://www.omega-audio.co.il/home/doc.aspx?mCatID=53&mode=s&icID=76
http://www.fuse.co.il/?CategoryID=208&ArticleID=549
·
@GuyNachum647
·
גיא,נראה לי שבתור התחלה תודה יהיה בסדר....אם אתה 10 בפורום אתה אמור להבין שאי אפר לחבר רמקולים פסיביים ישירות לטלויזיה.
בכל מקרה יש מגברים דיגיטליים קטנים שכנראה יספיקו למה שאת צריך,או רמקולים אקטיביים...
שבת שלום.
http://www.omega-audio.co.il/home/doc.aspx?mCatID=53&mode=s&icID=76
http://www.fuse.co.il/?CategoryID=208&ArticleID=549
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אתה מחפש פתרון שלא קיים ואז מתרעם על מי שאומר לך את האמת. בשביל אחד שנמצא 10 דקות בפורום הזה, אתה חוצפן. וגם בשביל אחד שלא.GuyNachum647 כתב:רשמתי שאני מחפש דרך לחבר בינם לטלוויזיה ללא רסיבר. תודה על הנסיון לעזור, אבל בחייט, 10 שנים בפורום הזה ואתה מציע לי לקנות רמקולים? זה כמו להסתבך עם השרוולים של החולצה, לוותר ולהתחיל ללבוש גופיות במקום...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
GuyNachum647
- טרול

חברים - אל תזיינו במוח ותענו אם יש פתרון. לאדיוט שהקביל את הסיטואציה לקניית רכב חשמלי ללא מטען - אתה אדיוט. זה כמו לשאול אם יש מתאם בין חיבור חשמלי של רכב לתלת פאזו ביתי. יש בזה הגיון, לא בשטויות שפלטת
אם חשבתם שמישהו ילקק לכם ת׳תחת בשביל ההגיגים חסרי התועלת שלכם לכו תהיו מתרגמים בטורק, אם אתם כבר לא שם.
אם חשבתם שמישהו ילקק לכם ת׳תחת בשביל ההגיגים חסרי התועלת שלכם לכו תהיו מתרגמים בטורק, אם אתם כבר לא שם.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·חחחחחGuyNachum647 כתב:חברים - אל תזיינו במוח ותענו אם יש פתרון. לאדיוט שהקביל את הסיטואציה לקניית רכב חשמלי ללא מטען - אתה אדיוט. זה כמו לשאול אם יש מתאם בין חיבור חשמלי של רכב לתלת פאזו ביתי. יש בזה הגיון, לא בשטויות שפלטת
אם חשבתם שמישהו ילקק לכם ת׳תחת בשביל ההגיגים חסרי התועלת שלכם לכו תהיו מתרגמים בטורק, אם אתם כבר לא שם....
כן יש "פתרון" בשבילך, רק הבעיה שטרולים נמחקים מהאתר הזה מהר מאוד, אז אין שום סיבה לתת לך את "הפתרון"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים