נגן יעודי ל HD או מדיה סנטר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כן ידוע אבל לפי מה שאני מבין עוד לא שווה להשקיע כלכלית במכשיר שתומך HD
גם מבחינת העלות וגם מבחינת מחסור במדיה מסוג זה
כמו כן שאלת המליון דולר מה עדיף BD או HD-DVD לכן לדעתי עדיף כבר לחכות לנגן משולב
שיהיה איכותי מספיק ולא יהיה במחיר מטורף וכמו כן רצוי שגם יתמוך ב DIVX אלה אם כן קיים כבר נגן כזה בשוק ?
אז כניראה שבנתיים UPSCALE יספק
גם מבחינת העלות וגם מבחינת מחסור במדיה מסוג זה
כמו כן שאלת המליון דולר מה עדיף BD או HD-DVD לכן לדעתי עדיף כבר לחכות לנגן משולב
שיהיה איכותי מספיק ולא יהיה במחיר מטורף וכמו כן רצוי שגם יתמוך ב DIVX אלה אם כן קיים כבר נגן כזה בשוק ?
אז כניראה שבנתיים UPSCALE יספק
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה צודק
בישבילי כרגע השקעה של בערך 4000 שח מיותרת גם בשביל הנוחות
סליחה על הבורות אבל מדוע צריך סטרימר כאשר לדעתי HTPC יכול לעשות את אותה עבודה ויותר או שאני טועה ?
חוץ מיזה אני לא אומר שאם אין מה שאני רוצה אז עדיף כלום פשוט כרגע אני חושב שמיבחינתי זה מיותר כרגע להשקיע סכום כזה גבוהה על נגן משולב טוב בעיקר שזה חדש והמחירים ירדו וגם פורמטים ניתמכים חדשים יתווספו לכן אני חושב שמיבחינת עלות תועלת אני אסתפק בנתיים ב OPPO עד שהשוק בערך יתייצב
גם נגניי DVD בעבר עלו מחיר מטורף ולא עבר הרבה זמן עד שהמחיר ירד בצורה משמעותית
בישבילי כרגע השקעה של בערך 4000 שח מיותרת גם בשביל הנוחות
סליחה על הבורות אבל מדוע צריך סטרימר כאשר לדעתי HTPC יכול לעשות את אותה עבודה ויותר או שאני טועה ?
חוץ מיזה אני לא אומר שאם אין מה שאני רוצה אז עדיף כלום פשוט כרגע אני חושב שמיבחינתי זה מיותר כרגע להשקיע סכום כזה גבוהה על נגן משולב טוב בעיקר שזה חדש והמחירים ירדו וגם פורמטים ניתמכים חדשים יתווספו לכן אני חושב שמיבחינת עלות תועלת אני אסתפק בנתיים ב OPPO עד שהשוק בערך יתייצב
גם נגניי DVD בעבר עלו מחיר מטורף ולא עבר הרבה זמן עד שהמחיר ירד בצורה משמעותית
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אתה בטוח מרטין? אני רציתי לקנות אחד של פיליפס (צורב) שעולה בסביבות ה- 600 הבעיה היא שהוא צורב ב- x2 שנראה לי איטי מידי, אחכה לדור הבא של x4 לפחות.MartinHSabag כתב:אגב, זה לא יהיה זול.
כונן BD כרגע עולה כ-900$ בעוד PS3 עולה כ-600$.......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
rgb31,
זה קונספט שונה, למעט מאוד אנשים אכפת שיהיה מכשיר דמוי DVD במזנון, אבל מחשב בסלון זה משהו אחר לגמרי שלא להזכיר את ההתעסקות הבלתי פוסקת עם התקנות והסרות של קודקים
כל אחד ומה שמתאים לו.
לי יש סטרימר ומחשב בסלון
זה קונספט שונה, למעט מאוד אנשים אכפת שיהיה מכשיר דמוי DVD במזנון, אבל מחשב בסלון זה משהו אחר לגמרי שלא להזכיר את ההתעסקות הבלתי פוסקת עם התקנות והסרות של קודקים
כל אחד ומה שמתאים לו.
לי יש סטרימר ומחשב בסלון
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2081648,00.aspMartinHSabag כתב:אלוני, זה המחיר האחרון שאני מעודכן.
אם אתה מכיר יותר זול, סבבה....
מדברים שם על סדר גודל של 600 דולר לכונן
אני חשבתי רבות על ההבדל בין השנים והגעתי למסקנה הבאה : אין שום ספק שמדיה סנטר שימושי הרבה יותר מסטרימר , אבל עלותו של מכשיר מדיה סנטר שהיא למעשה פי 2 עד 4 יותר מסטרימר לא מצדיקה את הרכישה . הסיבה : רוב הזמן אתה תשתמש במדיה סנטר באותם הפיצ'רים שיש גם בסטרימר , כך שהיחס עלות\פיצ'רים נחוצים היא לטובת סטרימר .