עזרה בבחירת טלויזיה ל"בעל עין חדה/רגישה"
היי,
צריך עזרה בבחירת טלויזיה לרכישה.
גודל 60" ומעלה (מרחק צפייה 5 מטר).
תקציב: עד 10,000 (אני מקווה.. יש גמישות מסוימת)
ניגודיות, החלקה, קצב רענון (אמיתי) וכל שאר הפרמטרים שמשפעים על איכות התמונה - חשובים כי לאשתי יש עיניים של נץ ומאוד חשובה לה איכות התמונה (מסוגלת להבדיל בין איכויות בקלות)
תלת מימד - לא מעניין
4K - לא מעניין
הטלויזיה משמשת בעיקר לצפייה בשידורי ערוצים רגילים, סדרות וסרטים ב YES, קודי.
מעדיף לא משהו סיני, אלא משהו שישרוד כמה שנים טובות.
מוכן להתפשר על "מתצוגה", מקווה למצוא משהו בבלק פריידיי..
תודה מראש על העזרה! אני באמת אובד עצות..
צריך עזרה בבחירת טלויזיה לרכישה.
גודל 60" ומעלה (מרחק צפייה 5 מטר).
תקציב: עד 10,000 (אני מקווה.. יש גמישות מסוימת)
ניגודיות, החלקה, קצב רענון (אמיתי) וכל שאר הפרמטרים שמשפעים על איכות התמונה - חשובים כי לאשתי יש עיניים של נץ ומאוד חשובה לה איכות התמונה (מסוגלת להבדיל בין איכויות בקלות)
תלת מימד - לא מעניין
4K - לא מעניין
הטלויזיה משמשת בעיקר לצפייה בשידורי ערוצים רגילים, סדרות וסרטים ב YES, קודי.
מעדיף לא משהו סיני, אלא משהו שישרוד כמה שנים טובות.
מוכן להתפשר על "מתצוגה", מקווה למצוא משהו בבלק פריידיי..
תודה מראש על העזרה! אני באמת אובד עצות..
55" OLED B6 ב-10000₪ נראה כמו אפשרות:
http://www.hometheater.co.il/article07615.html
55" קטן מ-60", אבל גם 60" קטן מאוד ל-5 מטר.
ראיתי מוזכר בפורום גם דגם שנה שעברה ב-9000₪, אבל אני לא מוצא את זה עכשיו.
אגב, החלקה היא עניין של טעם, וקצב רענון לא משפיע על איכות תמונה (אלא אם יש לך תוכן בקצב הזה, אבל אין).
http://www.hometheater.co.il/article07615.html
55" קטן מ-60", אבל גם 60" קטן מאוד ל-5 מטר.
ראיתי מוזכר בפורום גם דגם שנה שעברה ב-9000₪, אבל אני לא מוצא את זה עכשיו.
אגב, החלקה היא עניין של טעם, וקצב רענון לא משפיע על איכות תמונה (אלא אם יש לך תוכן בקצב הזה, אבל אין).
קעורה לא מענין - הבנתי
תלת מימד לא מענין - הבנתי
אבל 4k לא מענין ? ממש לא הבנתי (!)
אז לבחור מסך FHD ?
אין מסכים ב-10k בטכנולוגיה המיושנת הזאת.
אז מה עושים ?
ובעצם אם לאשתך יש ''עיניי נץ'' כפי שכתבת - אז איך זה שאתה לא מעונין בטכנולוגיה הכי איכותית ומדוברת כרגע (4Kׂׂ) ויסלחו לי לרגע מסכי ה-OLED כבודם במקומם..
מציעים בכל זאת לבחור ואשתו את ההייסנס 70M7000 (נכון סיני - אבל איכותי מאוד) - בול בתקציב
כי ממרחק כזה אי אפשר אחרת - 70 אינצ' מתאים.
או סמסונג מהסדרות הגבוהות KS8000 או 8500 65 אינצ' (בתקוה להנחה משמעותית בימים שחורים אלו)
כולם כמובן 4K כי אי אפשר לחזור חזרה בזמן, בטח לא בתקציב יפה ומכובד.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
אגב, רק שתדעו
מחמישה מטר צפייה - 60 אינצ' לא יספיקו להנות מהחוויה. 70 או 75 אינצ' יתאימו הרבה יותר.
תלת מימד לא מענין - הבנתי
אבל 4k לא מענין ? ממש לא הבנתי (!)
אז לבחור מסך FHD ?
אין מסכים ב-10k בטכנולוגיה המיושנת הזאת.
אז מה עושים ?
ובעצם אם לאשתך יש ''עיניי נץ'' כפי שכתבת - אז איך זה שאתה לא מעונין בטכנולוגיה הכי איכותית ומדוברת כרגע (4Kׂׂ) ויסלחו לי לרגע מסכי ה-OLED כבודם במקומם..
מציעים בכל זאת לבחור ואשתו את ההייסנס 70M7000 (נכון סיני - אבל איכותי מאוד) - בול בתקציב
כי ממרחק כזה אי אפשר אחרת - 70 אינצ' מתאים.
או סמסונג מהסדרות הגבוהות KS8000 או 8500 65 אינצ' (בתקוה להנחה משמעותית בימים שחורים אלו)
כולם כמובן 4K כי אי אפשר לחזור חזרה בזמן, בטח לא בתקציב יפה ומכובד.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
אגב, רק שתדעו
מחמישה מטר צפייה - 60 אינצ' לא יספיקו להנות מהחוויה. 70 או 75 אינצ' יתאימו הרבה יותר.
@מקרנסקי
·
תודה על העזרה.
לגבי ה 4K - הכוונה שלי ב "לא מעניין" זה לא "לא רוצה/מתנגד" אלא "אני יודע שלא אעשה בזה שימוש ומעדיף לא לשלם עוד כסף רק על היכולת הזו". אך אם ממילא הדגמים החדשים והאיכותיים מגיעים עם היכולת הזו, כמובן שלא אתנגד לה
לגבי גודל הטלויזיה - אני יודע ש 60" זה אפילו לא מספקי בקושי למרחק של 5 מטר, וברור שאעדיף 70" ומעלה, זה פשוט עניין של תקציב כמובן..
אבחן לעומק את הדגמים שהצעתם. שוב תודה רבה על העזרה.
אם למישהו יש עוד הצעות לדגמים נוספים, אשמח לשמוע.
·
תודה על העזרה.
לגבי ה 4K - הכוונה שלי ב "לא מעניין" זה לא "לא רוצה/מתנגד" אלא "אני יודע שלא אעשה בזה שימוש ומעדיף לא לשלם עוד כסף רק על היכולת הזו". אך אם ממילא הדגמים החדשים והאיכותיים מגיעים עם היכולת הזו, כמובן שלא אתנגד לה
לגבי גודל הטלויזיה - אני יודע ש 60" זה אפילו לא מספקי בקושי למרחק של 5 מטר, וברור שאעדיף 70" ומעלה, זה פשוט עניין של תקציב כמובן..
אבחן לעומק את הדגמים שהצעתם. שוב תודה רבה על העזרה.
אם למישהו יש עוד הצעות לדגמים נוספים, אשמח לשמוע.
mayk
אז אפשר לעבור לשלב הבא.
שלושה מסכים עם HDR שיכולים להילקח בחשבון - 2016 - עם רוב הפיצ'רים הנחוצים כדי להנות ממסך חדשני ומרהיב
תמונה מדהימה רווית צבעים, חדה ואיכותית.
1. ההייסנס החדשה 70m7000 - חייב להיכנס לשרשורים של החודשיים האחרונים. המון חומר על הדגם הזה - מוצלח מאוד לפי הפידבקים.
אומנם סיני - אבל משובח. חייב לנצל את הימים אלה - הימים השחורים - ירידת מחיר מ- 12.5k ל - 10k.
2. סמסונג 70KU7000 אחד המבוקשים והמדוברים בזמן האחרון - איכותי מאוד. כרגע בזאפ כ-13k. בימים השחורים (תרתי משמע, השריפות הנוראות האלו) אפשר להשיג גם ב-11k - מומלצת מאוד.
3. ה ק ע ו ר ה והיפהפיה - סמסונג 70KU6300 כרגע בזאפ ב-11k. מסך משובח ואיכותי ממש כמו הקודם. תוכל להשיגו ב-10k.
בחירה קשה...
אם אני רוכש - אז הקעורה. אבל כולן יפות, כולן חכמות - ורק אחת זוכה.
אגב, בנטפליקס וביוטיוב תוכל להנות מהמון תכנים של 4k - הנאה מובטחת.
(ישנם עוד מסכים ראויים, אני בחרתי שלושה מהם)
אז אפשר לעבור לשלב הבא.
שלושה מסכים עם HDR שיכולים להילקח בחשבון - 2016 - עם רוב הפיצ'רים הנחוצים כדי להנות ממסך חדשני ומרהיב
תמונה מדהימה רווית צבעים, חדה ואיכותית.
1. ההייסנס החדשה 70m7000 - חייב להיכנס לשרשורים של החודשיים האחרונים. המון חומר על הדגם הזה - מוצלח מאוד לפי הפידבקים.
אומנם סיני - אבל משובח. חייב לנצל את הימים אלה - הימים השחורים - ירידת מחיר מ- 12.5k ל - 10k.
2. סמסונג 70KU7000 אחד המבוקשים והמדוברים בזמן האחרון - איכותי מאוד. כרגע בזאפ כ-13k. בימים השחורים (תרתי משמע, השריפות הנוראות האלו) אפשר להשיג גם ב-11k - מומלצת מאוד.
3. ה ק ע ו ר ה והיפהפיה - סמסונג 70KU6300 כרגע בזאפ ב-11k. מסך משובח ואיכותי ממש כמו הקודם. תוכל להשיגו ב-10k.
בחירה קשה...
אם אני רוכש - אז הקעורה. אבל כולן יפות, כולן חכמות - ורק אחת זוכה.
אגב, בנטפליקס וביוטיוב תוכל להנות מהמון תכנים של 4k - הנאה מובטחת.
(ישנם עוד מסכים ראויים, אני בחרתי שלושה מהם)
@מקרנסקי
·
לגבי קעורה - לפי מה שהבנתי - יש להם עדין בעיות של השתקפות (בעיה כזו לא "עוברת" אצל אשתי) ובעייתיות בצפיה מזויות אנכיות (יש לי ילד בן שנתיים שאוהב להתקרב לטלויזיה ולהסתכל "מלמטה"), אז אם זה נכון, קעורה לא מתאים לצרכים שלי.
לגבי סנסונג והייסנס - מעניין מאוד. אתסכל על שניהם. אפשר חוות דעת על מערכת ההפעלה של כל אחת? מה יותר טוב?
ושאלה אחרונה - יש טיפים (אפשר בפרטי) איפה אפשר למצוא את ההייסנס והסמסונג במחירים נמוכים ב"ימים שחורים" אלה?
שוב תודה!
·
לגבי קעורה - לפי מה שהבנתי - יש להם עדין בעיות של השתקפות (בעיה כזו לא "עוברת" אצל אשתי) ובעייתיות בצפיה מזויות אנכיות (יש לי ילד בן שנתיים שאוהב להתקרב לטלויזיה ולהסתכל "מלמטה"), אז אם זה נכון, קעורה לא מתאים לצרכים שלי.
לגבי סנסונג והייסנס - מעניין מאוד. אתסכל על שניהם. אפשר חוות דעת על מערכת ההפעלה של כל אחת? מה יותר טוב?
ושאלה אחרונה - יש טיפים (אפשר בפרטי) איפה אפשר למצוא את ההייסנס והסמסונג במחירים נמוכים ב"ימים שחורים" אלה?
שוב תודה!
ההייסנס באתר הרשמי של החברה
אבל גם בוואלהשופס ב-9,990 ש''ח עם אחריות שלוש שנים של היבואן (אקזיט)
הסמסונג גם בשאר האתרים - כולם מתחרים בכולם...המחירים בהתאם. גם בחנויות בזאפ אפשר להשיג מחירים טובים
אבל קודם להתעדכן באתרים פי1000 וואלהשופס וכו'
אבל גם בוואלהשופס ב-9,990 ש''ח עם אחריות שלוש שנים של היבואן (אקזיט)
הסמסונג גם בשאר האתרים - כולם מתחרים בכולם...המחירים בהתאם. גם בחנויות בזאפ אפשר להשיג מחירים טובים
אבל קודם להתעדכן באתרים פי1000 וואלהשופס וכו'
למיטב הבנתי דגמי סמסונג מסדרות KU6 ואולי KU7 לא תומכים ב-24Hz, מה שאומר תנועה קצת לא אחידה בסרטים (זו לא בעיה לשידורים, שהם בכל מקרה 50Hz):
http://www.hometheater.co.il/vt263893.html
"עיני נץ" אולי לא יאהבו את זה.

אגב 4K, בכל מקרה זה לא רלוונטי למרחק של 5 מטר.
http://www.hometheater.co.il/vt263893.html
"עיני נץ" אולי לא יאהבו את זה.
זה נכון לכל מסכי ה-LCD, אם כי כנראה יהיה קצת גרוע יותר בקעורים. אבל ממרחק 5 מטר ההשפעה תהיה אפסית, ואני לא חושב שבן שנתיים יהיה ביקורתי כל כך לגבי איכות תמונה.MayK כתב:ובעייתיות בצפיה מזויות אנכיות (יש לי ילד בן שנתיים שאוהב להתקרב לטלויזיה ולהסתכל "מלמטה")...
לא נראה לי שזה צריך להיות שיקול. הבעיה במסכים היא איכות תמונה. כל דבר אחר אפשר להחליף ע"י מכשיר חיצוני. בשביל "תכונות סמארט" אפשר סטרימר או מחשב.לגבי סנסונג והייסנס - מעניין מאוד. אתסכל על שניהם. אפשר חוות דעת על מערכת ההפעלה של כל אחת? מה יותר טוב?...
אגב 4K, בכל מקרה זה לא רלוונטי למרחק של 5 מטר.
חח...יפה כתבת
אם כל כך הרבה רכשו והמליצו בחום, אז מי אני בכלל...
האמת, יש לי בחדר שינה הייסנס 50 אינצ' מהדגם שעדיין קיים. אז רכשתי ב-2490 ש''ח (לפני כשנה) מחיר מיוחד מארגון עוד יותר מיוחד
בקיצור מה אני מבלבל את המוח - איכות פנסטסטית ב-hd
על תכנים 4k יוטיוב אפשר רק להתעלף, וזה אכן קרה לי לפחות פעם אחת.
אז תאר לך את האיכות בחדשה - עם מגוון צבעים נרחב, 10bit
ו-hdr בהתהוות, 480 hz ועוד ועוד
רק אל תשכח לעדכן, ושיהיו לך ולאשתך-עיני הנץ, הרבה כיף וחוויית צפייה, כי זו באמת טלויזיה ראויה במחיר קטן יחסית.
אם כל כך הרבה רכשו והמליצו בחום, אז מי אני בכלל...
האמת, יש לי בחדר שינה הייסנס 50 אינצ' מהדגם שעדיין קיים. אז רכשתי ב-2490 ש''ח (לפני כשנה) מחיר מיוחד מארגון עוד יותר מיוחד
בקיצור מה אני מבלבל את המוח - איכות פנסטסטית ב-hd
על תכנים 4k יוטיוב אפשר רק להתעלף, וזה אכן קרה לי לפחות פעם אחת.
אז תאר לך את האיכות בחדשה - עם מגוון צבעים נרחב, 10bit
ו-hdr בהתהוות, 480 hz ועוד ועוד
רק אל תשכח לעדכן, ושיהיו לך ולאשתך-עיני הנץ, הרבה כיף וחוויית צפייה, כי זו באמת טלויזיה ראויה במחיר קטן יחסית.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע