איך לבדוק את המערכת ק"ב החדשה ?
שלום
הזמנתי את הריסיבר (דנון 1300) ובשישי אני מקווה לקנות את הרמקולים.
אני רוצה להוריד איזה סרט באחד מפורמטי האודיו המתקדמים כדי לבחון ובעיקר לשמוע את המערכת החדשה.
האם אני צריך סרט BLURAY מלא ?
והאם ה NUC 2820 עם OPENELEC (קודי) יתומך בפורמטי האודיו החדשים ?
הזמנתי את הריסיבר (דנון 1300) ובשישי אני מקווה לקנות את הרמקולים.
אני רוצה להוריד איזה סרט באחד מפורמטי האודיו המתקדמים כדי לבחון ובעיקר לשמוע את המערכת החדשה.
האם אני צריך סרט BLURAY מלא ?
והאם ה NUC 2820 עם OPENELEC (קודי) יתומך בפורמטי האודיו החדשים ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אתה מתכוון לאטמוס ?במידה וכן תוריד טרזן החדש.חווית אטמוס מטורפת.
כמובן שמומלץ להוריד מקסימום איכות ולכן בלוריי מלא יהיה עדיף על סרט שעבר כיווץ ,כזה או אחר.
הקודי תומך בפורמטי האודיו החדשים.
תתחדש
כמובן שמומלץ להוריד מקסימום איכות ולכן בלוריי מלא יהיה עדיף על סרט שעבר כיווץ ,כזה או אחר.
תתחדש
·תודהistarmini כתב:אתה מתכוון לאטמוס ?במידה וכן תוריד טרזן החדש.חווית אטמוס מטורפת.
תתחדש...
אומנם הריסיבר תומך באטמוס אבל האישה לא תומכת ולכן נאלצתי לוותר על רמקולים בתיקרת הסלון.
האם לדעתך ה NUC 2820 שהוא מחשב סלרון יוכל להריץ BLURAY מלא ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·tzahi כתב:·תודה......
אומנם הריסיבר תומך באטמוס אבל האישה לא תומכת ולכן נאלצתי לוותר על רמקולים בתיקרת הסלון.
האם לדעתך ה NUC 2820 שהוא מחשב סלרון יוכל להריץ BLURAY מלא ?...
אני חושב שלא תהיה בעיה.אני משתמש בסטרימר ייעוד ולא ממש שולט בענין הנוק ודומיו
הכי פשוט , תוריד ותבדוק
למחשב NUC הנ"ל אין שום בעייה להריץ את קבצי וידאו, אפילו 4K.
המעבד Intel Celeron N2820 יצא לפני איזה שנתיים, וכל המעבדים מדור שלישי ומעלה שיצאה לשוק ב2013 אני חושב (היום זה דור 6 i3/5/7-6xxx) מכילים פענוח ברמת החומרה לקידוד לדחיסת ווידאו החדשה (265), כיום רוב הסרטים עדיין מקודדים ב264
כך שלמחשב לא אמורה להיות בעייה לנגן הכל, גם באיכות של 4K ועם פורמט הדחיסה החדש (יחסית)
המעבד Intel Celeron N2820 יצא לפני איזה שנתיים, וכל המעבדים מדור שלישי ומעלה שיצאה לשוק ב2013 אני חושב (היום זה דור 6 i3/5/7-6xxx) מכילים פענוח ברמת החומרה לקידוד לדחיסת ווידאו החדשה (265), כיום רוב הסרטים עדיין מקודדים ב264
כך שלמחשב לא אמורה להיות בעייה לנגן הכל, גם באיכות של 4K ועם פורמט הדחיסה החדש (יחסית)
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
·זמן לשדרג את האשה באשה תומכת מדגם חדיש יותר, אולי יש הנחות ב Black Friday.tzahi כתב:·תודה......
האם לדעתך ה NUC 2820 שהוא מחשב סלרון יוכל להריץ BLURAY מלא ?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה לא נכון, במעבדי ה-Core i, ב-Broadwell הם "הפעילו" מקודד היברידי שמתבסס על המעבד ונעזר בליבה הגראפית וזה עובד רק לגבי -HEVC 8Bit, רק ב-Skylake יש מקודד וידאו בחומרה שמסוגל לפענל HEVC בצורה מלאה, וגם זה נכון רק לפרופיל ה-8ביט,ושוב פעם בעזרת "מנוע היברידי" שמנצל את הליבה הגראפית לצד המעבד הם מאפשרים תמיכה גם ב-HEVC 10Bit, אבל הביצועים במצב הזה שנויים במחולקת.. ובגזרת ה-אטום, בפלטפורמת ה-Braswell ומלעה יש גם מקודד חומרה עם תמיכה ב-HEVC 8Bit. רק Kaby lake יביא תמיכה מלאה בכל הפורמטים העדכניים. ש-NVIDIA ו-AMD הוסיפו לכרטיסי המסך האחרונים שהשיקו.Kermit כתב:למחשב NUC הנ"ל אין שום בעייה להריץ את קבצי וידאו, אפילו 4K.
כך שלמחשב לא אמורה להיות בעייה לנגן הכל, גם באיכות של 4K ועם פורמט הדחיסה החדש (יחסית)...
ה-N2820 אמור לפענח H.264 מצד שני בלי בעייה, ככה שסרטי בלו-ריי צריכים לעבוד בקלות כל עוד התוכנה מקונפגת להשתמש בהאצת חומרה, ופורמטי האודיו המתקמים אמורים לעבוד בדרייברים של לינוקס - ז"א על גבי קודי ב-Openelec צריכה להיות תמיכה ב-DTS HD ו-Dolby TrueHD, מה שלא עובד תחת Windows.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זה שיש פה הרבה המלצות לא אומר שזאת הבחירה המתאימה לכולם.tzahi כתב:בסוף קניתי את ה cabasse, אומנם יש פה הרבה המלצות על ה audio mass, אבל הצליל שלה cabasse נשמע יותר מדויק וברור...
"קאביס" חברה מעולה. איזה דגם קנית?
תן כמה תמונות...
מבחינת פורמטי הסאונד יש הבדל איזו גירסה אני מוריד (הסתרתי את שם הסרט רק מפני שלא יעלו כל מיני נושאים של זכויות וכדומה...) ?
[imgbig]http://i64.tinypic.com/2uo2xph.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://i64.tinypic.com/2uo2xph.jpg[/imgbig]
For the recordistarmini כתב:אתה מתכוון לאטמוס ?במידה וכן תוריד טרזן החדש.חווית אטמוס מטורפת.
תתחדש...
הוא לא חייב להוריד בלוריי מלא של 40 ג'יגה בשביל לקבל סאונד לא דחוס. רוב הדחיסה נעשית בקידוד הוידאו, ניתן להוריד סרט עם דחיסת וידאו במשקל 10-15GB אבל עם פס קול DTS-HD מלא שהוא Lossless.