ועכשיו מגבר.. !
חברים. לא מכבר חזרתי מנסיעה ושוב אני יכול להנות מהסטודיו 60 שרכשתי לפני כמה חודשים.. אני מאוהב..
אבל מה הגיע הזמן לתת להם מגבר מתאים.
אני קורא על בעלי הניסיון כאן ודעתכם חשובה לי.
אז שאלה ראשונה: האם ניתן להשאיר את הרסיבר 2090 ק"ב שיעבוד במקביל למגבר?
שאלה שניה: איזה מגבר?
שאלה שלישית :האם, פרה- הוא נחוץ ויש לו השפעה דרמטית במקרה שלי על הצליל?
פרטים על ה 2090 http://i1.ebayimg.com/01/i/08/ae/a9/c0_1.JPG
Amplifier Output Details 110 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.015% - 2 channel(s) ( main ), 110 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.015% - 1 channel(s) ( center ), 110 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.015% - 2 channel(s) ( rear ), 35 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.05% - 2 channel(s) ( front )
Color Black
Type of Remote Programmable remote control - infrared
Dimensions (W X D X H) 43.5 cm x 47.3 cm x 19.1 cm
Weight 23 kg
הסטודיו: http://www.stereophile.com/budgetcompon ... 4paradigm/
תודה!
מוסה
אבל מה הגיע הזמן לתת להם מגבר מתאים.
אני קורא על בעלי הניסיון כאן ודעתכם חשובה לי.
אז שאלה ראשונה: האם ניתן להשאיר את הרסיבר 2090 ק"ב שיעבוד במקביל למגבר?
שאלה שניה: איזה מגבר?
שאלה שלישית :האם, פרה- הוא נחוץ ויש לו השפעה דרמטית במקרה שלי על הצליל?
פרטים על ה 2090 http://i1.ebayimg.com/01/i/08/ae/a9/c0_1.JPG
Amplifier Output Details 110 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.015% - 2 channel(s) ( main ), 110 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.015% - 1 channel(s) ( center ), 110 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.015% - 2 channel(s) ( rear ), 35 Watt - 8 Ohm - 20 - 20000 Hz - THD 0.05% - 2 channel(s) ( front )
Color Black
Type of Remote Programmable remote control - infrared
Dimensions (W X D X H) 43.5 cm x 47.3 cm x 19.1 cm
Weight 23 kg
הסטודיו: http://www.stereophile.com/budgetcompon ... 4paradigm/
תודה!
מוסה
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
1. כן, אם יש לו פרה- אאוט. אם יש, ניתן לשרשר אותו למגבר סטריאו שיפעיל את הקידמיים בעוד הרסיבר מפעיל את השאר בסרטים (במוזיקה לא צריך יהיה אפילו להדליק את הרסיבר). אם אין פרה- אאוט, אז תצטרך להעביר את כבלי הרמקולים ממגבר למגבר לפי העניין. אם תסתייע ב"בננות" ויש לך נגישות סבירה לאחוריי המגברים, זה סיפור של 5 שניות.
2. I. מה התקציב? II. יש תקציב? לך לשמוע מגברים בתקציבך וגם קצת מעבר לו, תתרשם, ותחזור אחרי שהגעת לרשימה מצומצמת. סתם לזרוק שמות באוויר לא יעזור.
3. נחוץ- בטח שלא, שיפור- אולי; אין כללים בדברים האלה. ההעדפה האישית היא שקובעת. לפעמים אינטגרייטד עדיף ולפעמים קדם + כוח. לפעמים לא יהיה שום הבדל על רמקול נתון. בגדול, בתקציבי הביניים ומטה (נניח 5-6K ומטה), הסיכויים שלך למצוא אינטגרייטד טוב מאוד גדולים מאשר למצוא קדם + כוח ברמה טובה.
בהצלחה.
2. I. מה התקציב? II. יש תקציב? לך לשמוע מגברים בתקציבך וגם קצת מעבר לו, תתרשם, ותחזור אחרי שהגעת לרשימה מצומצמת. סתם לזרוק שמות באוויר לא יעזור.
3. נחוץ- בטח שלא, שיפור- אולי; אין כללים בדברים האלה. ההעדפה האישית היא שקובעת. לפעמים אינטגרייטד עדיף ולפעמים קדם + כוח. לפעמים לא יהיה שום הבדל על רמקול נתון. בגדול, בתקציבי הביניים ומטה (נניח 5-6K ומטה), הסיכויים שלך למצוא אינטגרייטד טוב מאוד גדולים מאשר למצוא קדם + כוח ברמה טובה.
בהצלחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

... שיעלה עוד כמה מאות טובות.
מרטין איזה ממתג טוב אתה מכיר ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
2. I. מה התקציב? II. יש תקציב? לך לשמוע מגברים בתקציבך וגם קצת מעבר לו, תתרשם, .
========================================================
ובכן. התקציב כמו שניחשת משהו בין 5-6.
ואם הבנתי אני מתחיל לשמוע מגברים משולבים..
========================================================
ובכן. התקציב כמו שניחשת משהו בין 5-6.
ואם הבנתי אני מתחיל לשמוע מגברים משולבים..
- logankungfu
- חבר ותיק

הבנת נכון, למרות שאל תשלול שום דבר אם הוא נשמע לך טוב. שמור על ראש פתוח.
כמו כן, אל תשלול הזדמנויות טובות ביד שניה אם אתה נתקל.
ביד שניה תוכל, עקרונית, לקנות משהו שחדש היה עולה לך פי 2- הערך לכסף בצורה זו מאוד גבוה.
ביד שניה תוכל, עקרונית, לקנות משהו שחדש היה עולה לך פי 2- הערך לכסף בצורה זו מאוד גבוה.
שמור על ראש פתוח.
ביד שניה תוכל, עקרונית, לקנות משהו שחדש היה עולה לך פי 2- הערך לכסף בצורה זו מאוד גבוה..
============================
טוב.. כאן נכנס האלמנט הפסיכולוגי /טכנולוגי.. משהו שעבד קשה או לא קשה אצל מישהו אחר? היו לו תקלות בעבר? אולי פגם נסתר? מה עם אחריות? אתה חייב להודות שיש כאן הימור מסויים וגם לפעמים - הרפתקאה..
ועד שקיבלת את ההחלטה לאפשר לאשתך לקנות לך ליום ההולדת את המגבר הזה, תתאכזב מתקלות...?
אבל כאמור פסיכולוגיה בלבד..
אני בכל זאת מציץ. בלוחות..
תודה
ביד שניה תוכל, עקרונית, לקנות משהו שחדש היה עולה לך פי 2- הערך לכסף בצורה זו מאוד גבוה..
============================
טוב.. כאן נכנס האלמנט הפסיכולוגי /טכנולוגי.. משהו שעבד קשה או לא קשה אצל מישהו אחר? היו לו תקלות בעבר? אולי פגם נסתר? מה עם אחריות? אתה חייב להודות שיש כאן הימור מסויים וגם לפעמים - הרפתקאה..
ועד שקיבלת את ההחלטה לאפשר לאשתך לקנות לך ליום ההולדת את המגבר הזה, תתאכזב מתקלות...?
אבל כאמור פסיכולוגיה בלבד..
אני בכל זאת מציץ. בלוחות..
תודה
עכשיו הפנמתי את מה שאני זקוק לו
מגבר משולב כנראה חזק דיו לדחוף את הסטודיו 60 , שיוכל לעבוד במקביל לימאהה ק"ב, יכול להיות שאלך על משהו משומש אבל לא יותר מבן חצי שנה..
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: עכשיו הפנמתי את מה שאני זקוק לו
שווה לבדוק את AUDIOLAB 8000S שיש בלוחות.musa כתב:מגבר משולב כנראה חזק דיו לדחוף את הסטודיו 60 , שיוכל לעבוד במקביל לימאהה ק"ב, יכול להיות שאלך על משהו משומש אבל לא יותר מבן חצי שנה.....
בהצלחה.
- logankungfu
- חבר ותיק

לגבי האודיולאב: אצלי היה 8000A ישן, לא S. ואם אתה נתקל בכזה- בדוק ב- 7 עיניים, הוא לא תקין ועדיין מסתובב. זהירות!
ו- amitbak: אודיולאב "לא מתקרב" לימאהה?? אתה רוצה לשתף את שאר הכיתה בדיוק באיזה אופן הגעת למסקנה המוזרה הזו?
מבחן השוואתי שערכת בין שניהם אני מקווה, או לכל הפחות איזו כתבה השוואתית על שניהם בעיתונות המקצועית שכותרתה- "הפתעה! בהשוואה שערכנו האודיולאב לא מתקרב ל2090" ??
והוא גם לא צריך "שום מגבר כוח"? איך אתה יודע, בדקת את כולם?
כי אם לא, אתה מוזמן לא להטעות אחרים בדעות בלתי מבוססות בעליל.
ו- amitbak: אודיולאב "לא מתקרב" לימאהה?? אתה רוצה לשתף את שאר הכיתה בדיוק באיזה אופן הגעת למסקנה המוזרה הזו?
מבחן השוואתי שערכת בין שניהם אני מקווה, או לכל הפחות איזו כתבה השוואתית על שניהם בעיתונות המקצועית שכותרתה- "הפתעה! בהשוואה שערכנו האודיולאב לא מתקרב ל2090" ??
והוא גם לא צריך "שום מגבר כוח"? איך אתה יודע, בדקת את כולם?
כי אם לא, אתה מוזמן לא להטעות אחרים בדעות בלתי מבוססות בעליל.
עדיין לא סיימתי משמרת לילה סלחו לי אים יש טעויות כתיב
לאחר 10 שעות עבודה.
אני לא מנסה להטעות אף אחד את audiolab בדקתי בכמה מקומות אים סוגים שונים של רמקולים וזה מגבר רגיל מאד אים שם מפוצץ
הייתי בחברה ס-ג בתל-אביב ועשיתי השוואה בינו לבן ימהה ax-497 והימהה נשמע הרבה יותר טוב אבל כל אחד והאוזן שלו וה2090 יותר טוב משניהם יחד
לאחר 10 שעות עבודה.
אני לא מנסה להטעות אף אחד את audiolab בדקתי בכמה מקומות אים סוגים שונים של רמקולים וזה מגבר רגיל מאד אים שם מפוצץ
הייתי בחברה ס-ג בתל-אביב ועשיתי השוואה בינו לבן ימהה ax-497 והימהה נשמע הרבה יותר טוב אבל כל אחד והאוזן שלו וה2090 יותר טוב משניהם יחד
- logankungfu
- חבר ותיק

אם כך אז אני לוקח את דברי בחזרה (לא בציניות), אם כי מהיכרותי גם את האודיולאב הישן וגם את החדש (אם כי לא את ה2090 של ימאהה), לדעתי מדובר במגבר מצויין ומתומחר בצורה סבירה ביותר.
עכשיו בלבלתם אותי לגמרי..
אז אם כך, אני לא זקוק למגבר משולב? כל הרעיון זה להשאיר את ה2090 לק"ב, ולטפל בסטריאו ע"י מגבר שיוציא מקסימום שמע ויוכל לדחוף את הסטודיו לפחות כמו הימאהה..
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
MartinHSabag כתב:QED למשל או לבנות לבד DIY על בסיס ממסרים.
אפשר גם לפנות לדוחף_לויתן (שכבר לא כותב אצלנו אבל בפורום בתפוז כן) והוא יוכל לבנות אחד איכותי מאוד....
אמן מייסר
- logankungfu
- חבר ותיק

הכל בסדר יורם..?