פנייה לבעלי שלט harmony 525 - האם השלט שלי לא תקין ?
שלום לכל בעלי ה-logitech harmony 525,
בסופשבוע האחרון התחלתי לקנפג את השלט החדש שקניתי. שמתי לב למשהו מוזר - כפתור ה-activities לא מבצע שום פעולה !
לדוגמא: כאשר כל מכשירי החשמל כבויים, לחיצה על כפתור devices מציגה לי את רשימת המכשירים שקינפגתי. לחיצה נוספת על devices מעבירה אותי לבחירת activities, וחוזר חלילה.
לחיצה על activities, בשום סיטואציה, לא משנה את התצוגה על מסך ה-LCD של השלט.
עוד דוגמא: נניח שבחרתי ב-activity מסוג watch TV. כעת אני רוצה דווקא לראות DVD. לחיצה על כפתור activities לא עושה דבר. אני נאלץ לכבות את כל המכשירים המעורבים ב-watch TV (לחיצה על כפתור power בשלט) ורק אז יכול לגשת לתפריט ה-activites (ע"י לחיצה/ות על כפתור devices ...).
זה לא נראה לי הגיוני ... משתמשי השלט, האם השלט שלי לא תקין ???
רן
בסופשבוע האחרון התחלתי לקנפג את השלט החדש שקניתי. שמתי לב למשהו מוזר - כפתור ה-activities לא מבצע שום פעולה !
לדוגמא: כאשר כל מכשירי החשמל כבויים, לחיצה על כפתור devices מציגה לי את רשימת המכשירים שקינפגתי. לחיצה נוספת על devices מעבירה אותי לבחירת activities, וחוזר חלילה.
עוד דוגמא: נניח שבחרתי ב-activity מסוג watch TV. כעת אני רוצה דווקא לראות DVD. לחיצה על כפתור activities לא עושה דבר. אני נאלץ לכבות את כל המכשירים המעורבים ב-watch TV (לחיצה על כפתור power בשלט) ורק אז יכול לגשת לתפריט ה-activites (ע"י לחיצה/ות על כפתור devices ...).
רן
אתה בטוח שקינפגת את ה-ACTIVITY ?ranchaman כתב:שלום לכל בעלי ה-logitech harmony 525,
רן...
אולי קינפגת רק את ה- DEVICES ?
אני בטוח שקינפגתי. בידי ההוכחה האולטימטיבית - הצלחתי לראות טלוויזיה (לווין), הצלחתי לראות DVD והצלחתי גם לראות וידיאו ... הכל באמצעות לחיצה פשוטה על ה-activity הרלבנטי.
עד כה קינפגתי רק את 3 ה-activities הנ"ל.
הבעיה שלי היא לא בשימוש ב-activity; הבעיה היא בגישה אליהן. אני לא מבין למה משמש כפתור ה-activities בחלק העליון של המכשיר, אצלי הוא לא משנה שום דבר אם אני לוחץ עליו. בזמן ש-activity מסויים פעיל אני חייב לכבות הכל על מנת לבחור activity אחר (כך זה עובד אצל כולם ?) ואם כל המכשירים כבויים אני חייב ללחוץ על devices פעם אחת או יותר עד שאני מגיע לתפריט ה-activites.
ההשערה שלי הוא שבשלט הספציפי שקיבלתי הכפתור מקולקל. אשמח אם מישהו יכול לתת לי סיטואציה של שימוש בכפתור הזה וכך אוכל לדעת אם באמת הוא בעייתי אצלי או לא.
רן
הבעיה שלי היא לא בשימוש ב-activity; הבעיה היא בגישה אליהן. אני לא מבין למה משמש כפתור ה-activities בחלק העליון של המכשיר, אצלי הוא לא משנה שום דבר אם אני לוחץ עליו. בזמן ש-activity מסויים פעיל אני חייב לכבות הכל על מנת לבחור activity אחר (כך זה עובד אצל כולם ?) ואם כל המכשירים כבויים אני חייב ללחוץ על devices פעם אחת או יותר עד שאני מגיע לתפריט ה-activites.
ההשערה שלי הוא שבשלט הספציפי שקיבלתי הכפתור מקולקל. אשמח אם מישהו יכול לתת לי סיטואציה של שימוש בכפתור הזה וכך אוכל לדעת אם באמת הוא בעייתי אצלי או לא.
רן
לפי מה שאתה מתאר יש לך בעיה בשלט.ranchaman כתב:אני בטוח שקינפגתי. בידי ההוכחה האולטימטיבית - הצלחתי לראות טלוויזיה (לווין), הצלחתי לראות DVD והצלחתי גם לראות וידיאו ... הכל באמצעות לחיצה פשוטה על ה-activity הרלבנטי.
רן...
כל לחיצה על כפתור ה- ACTIVITY אמורה להציג בפניך את מסך הפעילויות ואתה אמור לבחור איזו פעילות שאתה רוצה ללא צורך לבצע כיבוי מוקדם של המכשירים בפעילות הקודמת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: