התלבטות בקשר לקניית רסיבר חדש.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

נשרף לי כרטיס ה HDMI ברסיבר הישן שלי (הרמן קרדון 355), עלות התיקון היא כ 1800 ש"ח.
אני מתלבט אם לתקן או כבר להשקיע ברסיבר חדש במיוחד שיש עכשיו את כל המבצעים.
חשוב לציין שבעוד חודשיים אני עובר ל"בית חכם" ואני אצטרך רסיבר מתאים (המתקין אמר לי שאם יש ZONE2 זה מספיק טוב..)

לפי מה שראיתי במבצעים אני מתלבט בין:
1. Pioneer SC-1223-K 7.2 שעולה 2400 ש"ח עד הבית
https://www.amazon.com/Pioneer-SC-1223- ... B00D4MQ06E

2. Denon AVRX1300WBKE2 7.1 שיעלה בערך 1750 עד הבית.
https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBK ... ords=denon

אם יש לכם הצעה אחרת גם טוב.

מערכת הרמקולים שלי כרגע זה סרווין ווגה CVHD 5.1.

תודה.

shc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מישהו.?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

shc כתב:שלום לכולם.

נשרף לי כרטיס ה HDMI ברסיבר הישן שלי (הרמן קרדון 355), עלות התיקון היא כ 1800 ש"ח.
אני מתלבט אם לתקן או כבר להשקיע ברסיבר חדש במיוחד שיש עכשיו את כל המבצעים.
חשוב לציין שבעוד חודשיים אני עובר ל"בית חכם" ואני אצטרך רסיבר מתאים (המתקין אמר לי שאם יש ZONE2 זה מספיק טוב..)

לפי מה שראיתי במבצעים אני מתלבט בין:
1. Pioneer SC-1223-K 7.2 שעולה 2400 ש"ח עד הבית
https://www.amazon.com/Pioneer-SC-1223- ... B00D4MQ06E

2. Denon AVRX1300WBKE2 7.1 שיעלה בערך 1750 עד הבית.
https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBK ... ords=denon

אם יש לכם הצעה אחרת גם טוב.

מערכת הרמקולים שלי כרגע זה סרווין ווגה CVHD 5.1.

תודה.
...
·הי. הדנן כבר לא במחיר הזה, חבל, זה היה הרסיבר לקנות. הפיוניר הוא מארה"ב ולכן על מתח לא מתיאם, 110 וולט, לא מומלץ כי צריך גם שנאי גדול ולו הכי זול.
בלי קשר, אין שום סיבה שבעולם לתקן את הרסירב הישן שלך, ועוד במחיר הזה. הרמקולים שלך לא קשים ולא דורשים שום דבר מיוחד כך שכל רסיבר יתאים להם. רק תבחר לפני התקציב ולפי הפיצרים שמעניים ותך ומתאימים לך. כל אחד והדרישות שלו...

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #4 

Yamaha RX-V681 כרגע במבצע באמזון איטליה ב-2,800 ש"ח עד הבית, היה 2,200 ביום שישי אבל המחיר עלה קצת. עדיין משתלם מאוד מול המחיר שלו בארץ שהוא בסביבות 5,000.

http://amzn.to/2fESHwT

יש לו Zone 2, תמיכה ב-4K, HDR, HDCP 2.2 ובפורמטי האודיו החדשים. בגדול רסיבר שלא תתאכזב ממנו.

באותו מחיר אתה יכול להזמין גם את הסוני STR-DN1070 מאמזון גרמניה, יש לו גם Zone 2 אבל מינוס גדול הוא שהוא לא מזהה כניסה דיגיטלית ב-Zone 2, רק אנלוגית, ולא תומך בפורמט DTS-X או Atmos.

http://amzn.to/2fnUV4Y

לדעתי 681 זה הרסיבר שלך.

shc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה.
באמת חיפשתי הרבה בפורומים ואני שוקל את ה 681 או הפיוניר 930,יש המלצה מה יותר טוב?
ראיתי גם הרבה המלצות על הדנון ועל המערכת כיול שלו (אני לא אכייל בעצמי את המערכת ) אבל כרגע יקר מדי בשבילי אלא אם ההבדל באמת משמעותי?
ואיך הכיול של ה 681? אתה במקרה יודע אם אפשר לשלוט בו גם מהפלאפון?

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אין לי נסיון עם רסיברים של פיוניר אז אני לא יכול להגיד לך אם הוא יותר טוב מימאהה או לא, אבל לדעתי וממה שקראתי לפיוניר אין אמינות גדולה מדי בתחום הרסיברים. אם הבחירה היא בין פיוניר לימאהה הייתי הולך על ימאהה.

לגבי ה-681, הוא מגיע עם מערכת כיול של ימאהה שנקראת YPAO R.S.C. הגרסא הבסיסית של ימאהה נקראת רק YPAO, ה-681 מגיע עם הגרסא המתקדמת יותר. שתי הגרסאות יכוונו לך את הווליום לרמקולים ואת הקרוס המומלץ לסאב, אבל ה R.S.C גם תעשה את הדברים הבאים:

1. תמדוד ווליום, תייצר פילטרים וגם תקבע את ה Phase הנכון לכל רמקול. גם ב Dips וגם ב Peaks. הבסיסית יודעת רק לכוון ווליום ו-Peaks.
2. פילטרים יותר מתקדמים מאשר המערכת הבסיסית.
3. יש לה פיצ'ר שנקרא YPAO Volume שנותן לך אפשרות להוציא יותר סאונד מורגש מהרמקולים גם בהאזנה בווליום נמוך.

היא לא נחשבת למקצועית כמו Audyssey של דנון אבל גם מספקת תוצאות מצויינות. הכיול הוא מאוד פשוט: מחברים את המיקרופון לכניסת ה-PL הקטנה בחזית הרסיבר, מציבים את המיקרופון במיקום הישיבה והרסיבר כבר יעשה את השאר, כל הסיפור לוקח 30 שניות. עוד פלוס שיש לימאהה היא יכולת לכוון EQ לסאב עד לתדר של 15hz כך שגם אם אפילו הסאב שלך לא מגיע ככ נמוך המגבר יודע להוציא ממנו יותר, אם יש לך סאב שיורד מתחת ל-20 אז בכלל הרווחת.

מבחינת שליטה מהטלפון, ימאהה מנצח את כל הרסיברים בשוק. יש לו אפליקציה שנותנת לך שליטה מלאה בכל תכונות הרסיבר למעשה עד לרמה שהוא שלט מלא ואין צורך להוציא את השלט לאף פעולה.

shc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

מעולה אז אני אלך על הימאהה.
אם אפשר שאלה אחרונה...לשדרג ל 781 עולה רק עוד 50 יורו.
מה ההבדלים? והאם שווה לקחת כבר את הדגם היותר יקר?

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

681 ו-781 הם אותו רסיבר למעט שה-781 נותן 5W יותר לכל ערוץ (במדידת 2 ערוצים), יש לו 2 יציאות HDMI OUT, ויש לו מערכת כיול מתקדמת יותר שנקראת YPAO Multipoint, סוג של אודיסי שמודדת כמה נקודות. אם אין לך בעיה להוציא עוד 50 יורו לך עליו. מבחינת רסיבר הם יהיו זהים לגמרי, רק עניין של פיצ'רים...

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

פוסט כפול, למחוק.
נערך לאחרונה על ידי Zachn ב 28/11/2016 18:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

פוסט כפול, למחוק.

shc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

ההפרש היה 15 יורו...קניתי את ה 781.
תודה

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

תתחדש! רסיבר מעולה, אני קניתי את ה-681 ביום שישי

yuval2d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

כמה עלה לכם ה781 בבלאק פריידי?? רוצה לדעת כמה אני הולך להפסיד... תנו לי נתונים אמיתיים גם אם אתבאס

shc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

640 יורו עד הבית

yuval2d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

shc כתב:640 יורו עד הבית
...
אין לי שום סיכוי למצוא דיל כזה עכשיו אה? גם לא עם הבוקסינג דיי... אוף

כרגע מצאתי אותו באמאזון ב699 דולר עם משלוח חינם... בתור אחד שמעולם לא הזמין באמזון... מה זה אומר? כמה מיסים אשלם וכמה זה יוצא יותר יקר ממה שקניתם בבלק פריידי? והאם אמזון שולחים היום ישא לישראל? כי נראה שזה כן מאפשר לי משלוח... ואני זוכר שהם לא שולחים לישראל

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

אם זה אמזון US סיכוי אפסי שהם שולחים לישראל וגם אם כן, אתה תקבל מוצר במתח של 110V מה שאומר שתצטרך להוסיף כמה מאות שקלים על טרנספורמטור. קיצר, לא לקנות מאמזון US.

781 כרגע באמזון איטליה 2,990 עד הבית: לינק
681 כרגע באמזון איטליה 2,500 עד הבית: לינק (אני קניתי את שלי ב-2,200 בבלאק פריידי, זה מחיר ממש טוב)
Denon X1300W באמזון גרמניה 2,140 עד הבית: לינק

תאכלס לדעתי הדנון לוקח פה מבחינת מחיר מול תועלת, אבל אם לא, תקנה את ה-681. ההבדלים בין ה-681 ל-781 לא שווים עוד 500 ש"ח, 5W יותר לכל ערוץ ומערכת כיול מעט מתקדמת יותר, שום דבר משמעותי יותר מדי, חוץ מזה זה אותו רסיבר בדיוק.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #17 

תתקינו keepa יפתור לכם הרבה בעיות.

yuval2d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

Zachn כתב:אם זה אמזון US סיכוי אפסי שהם שולחים לישראל וגם אם כן, אתה תקבל מוצר במתח של 110V מה שאומר שתצטרך להוסיף כמה מאות שקלים על טרנספורמטור. קיצר, לא לקנות מאמזון US.

781 כרגע באמזון איטליה 2,990 עד הבית: לינק
681 כרגע באמזון איטליה 2,500 עד הבית: לינק (אני קניתי את שלי ב-2,200 בבלאק פריידי, זה מחיר ממש טוב)
Denon X1300W באמזון גרמניה 2,140 עד הבית: לינק

תאכלס לדעתי הדנון לוקח פה מבחינת מחיר מול תועלת, אבל אם לא, תקנה את ה-681. ההבדלים בין ה-681 ל-781 לא שווים עוד 500 ש"ח, 5W יותר לכל ערוץ ומערכת כיול מעט מתקדמת יותר, שום דבר משמעותי יותר מדי, חוץ מזה זה אותו רסיבר בדיוק.
...
·אה, לא ידעתי שיש אמזון איטליה וכאלה... איך ניתן לדעת בכמה מדינות אמאזון מפעיל? שווה לי לחפש באמת באמזונים של אירופה... אתםצחושפים לי עולם חדש...

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

שמתי לך לינקים. כנס ל soundforless.co.il לראות את כל האופציות של רסיברים באמזונים האירופאיים.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #20 

@yuval2d
·
שוב אני חוזר - תתקין keepa - יחסוך לך את הריצות. מפריט אחד - אפשר לראות כמה הוא עולה בשאר האמזונים ולקבוע התראה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”