האוזניות הרשאונות שלי~SR80
בשעה טובה ומוצלחת קניתי SR80 של גראדו ,אני יודע שהם לא הטוף ולא מתקרבות לטוף אבל בשביל ההתחלה שלי והתקציב הם מעולות בשבילי ואני מאוד מאוד מרוצה שקניתי אותם!
כמה דברים שרציתי לשאול:
הבנתי שכדאי לעשות הרצה..אז איך זה הולך, אני שם על הווליום הכי גבוהה? כמה שעות? יכול להרוס את האוזניות?
איך אני משפר את הנוחות שלהם כי הבנתי שיש דרכים לשפר את הספוגיות או משו..
ולמרות שכולם פה אומרים שעדיף בלי שום אקוליזר אני משאיר את האקוליזר שלי דלוק(dfx לווינאמפ) כי אני פשוט שומע יותר טוב ככה.
בזכותכם קניתי את האוזניות לאחר שראיתי שהרבה ממליצים פה על האוזניות ובאמת הם שוות!
כמה דברים שרציתי לשאול:
הבנתי שכדאי לעשות הרצה..אז איך זה הולך, אני שם על הווליום הכי גבוהה? כמה שעות? יכול להרוס את האוזניות?
איך אני משפר את הנוחות שלהם כי הבנתי שיש דרכים לשפר את הספוגיות או משו..
ולמרות שכולם פה אומרים שעדיף בלי שום אקוליזר אני משאיר את האקוליזר שלי דלוק(dfx לווינאמפ) כי אני פשוט שומע יותר טוב ככה.
בזכותכם קניתי את האוזניות לאחר שראיתי שהרבה ממליצים פה על האוזניות ובאמת הם שוות!
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
לגבי נוחות - נסה למתוח מעט ובעדינות את הקשת לכיוון ההפוך, כלומר להרחיק את האזניות כדי ליצור פחות לחץ על האזניים. לי זה עזר מאד. ראיתי גם שאפשר לחליף פאדים לכאלה של HD414 אבל זה גם נראה לי מכוער וגם המחיר באיביי קצת מופקע בשביל חתיכת ספוג.
אני אישית לא מאמין ב-BURN IN. אבל אם בכל זאת, אז הגיוני לא להגזים בווליום ואז אפשר להשאיר אותן עם מוזיקה כל הלילה במשך כמה ימים. דרך אגב, מאיפה אנשים הגיעו דווקא לרעיון של pink noise בתור המלצה להרצה?
אני אישית לא מאמין ב-BURN IN. אבל אם בכל זאת, אז הגיוני לא להגזים בווליום ואז אפשר להשאיר אותן עם מוזיקה כל הלילה במשך כמה ימים. דרך אגב, מאיפה אנשים הגיעו דווקא לרעיון של pink noise בתור המלצה להרצה?
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
http://en.wikipedia.org/wiki/Pink_noiseROTEMan כתב:מה זה pink noise?maladjusted כתב: דרך אגב, מאיפה אנשים הגיעו דווקא לרעיון של pink noise בתור המלצה להרצה?......
http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1030707773
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רותפ,
עזוב אותך טופ או לא טופ, הרצות, אקולייזרים ומה אחרים אומרים.
קנית אחרי שבחנת ואלו הכי התאימו לך (סאונד, נוחות, תקציב)? אז פשוט תהנה !
אם לא בחנת דברים אחרים וקנית רק כי "הבנת שהם טובות", אזי פה הבעיה.
הרצה - יש מאמר בנושא. תעשה חיפוש. בלי קשר, פשוט תשמע בהם רגיל. אני מסופק אם תשמע הבדלים. מה שיותר הגיוני זה שהאוזן שלך תתרגל....
נוחות - זה עיניין בעייתי. אני אישית, לא ממש אהבתי את הגראדו למינהן בגלל העיניין הזה אבל זה משהו אישי לחלוטין וזו הסיבה שכדאי לנסות לפני שרוכשים.
יש קיטים של ספוגים. דבר עם החנות שממנה קנית או עם היבואן (איל פור שהוא גם חבר באתר) והוא יכול לעזור לך.
אקולייזר - אם לך זה נשמע טוב יותר - זה מה שקובע.
עזוב אותך טופ או לא טופ, הרצות, אקולייזרים ומה אחרים אומרים.
קנית אחרי שבחנת ואלו הכי התאימו לך (סאונד, נוחות, תקציב)? אז פשוט תהנה !
הרצה - יש מאמר בנושא. תעשה חיפוש. בלי קשר, פשוט תשמע בהם רגיל. אני מסופק אם תשמע הבדלים. מה שיותר הגיוני זה שהאוזן שלך תתרגל....
נוחות - זה עיניין בעייתי. אני אישית, לא ממש אהבתי את הגראדו למינהן בגלל העיניין הזה אבל זה משהו אישי לחלוטין וזו הסיבה שכדאי לנסות לפני שרוכשים.
יש קיטים של ספוגים. דבר עם החנות שממנה קנית או עם היבואן (איל פור שהוא גם חבר באתר) והוא יכול לעזור לך.
אקולייזר - אם לך זה נשמע טוב יותר - זה מה שקובע.
מרטין תודה על התגובה,
האיכות ששומעים בהם עכשיו היא מצויינת אבל עדיין לדעתי אפשר לשפר על ידי הרצה ואת זה אני אומר בגלל אוזניות קודמות שהיו אצלי שאחרי שנה של שימוש אני יכול להגיד בודאות ששומעים הרבה יותר טוב מאשר ביום הרשאון שלהם.
ובאמת הספוגיות של הגראדו לא הכי נוחות בעולם ואני רוצה לשפר את זה
ומי זה איל פור ?.. אתה יכול לקשר אותי אליו כי אין לי מושג איך להגיע אליו.
האיכות ששומעים בהם עכשיו היא מצויינת אבל עדיין לדעתי אפשר לשפר על ידי הרצה ואת זה אני אומר בגלל אוזניות קודמות שהיו אצלי שאחרי שנה של שימוש אני יכול להגיד בודאות ששומעים הרבה יותר טוב מאשר ביום הרשאון שלהם.
ובאמת הספוגיות של הגראדו לא הכי נוחות בעולם ואני רוצה לשפר את זה
ומי זה איל פור ?.. אתה יכול לקשר אותי אליו כי אין לי מושג איך להגיע אליו.
נערך לאחרונה על ידי ROTEMan ב 06/03/2007 2:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז למה אתה כבר מוכר אותן ?ROTEMan כתב:בשעה טובה ומוצלחת קניתי SR80 של גראדו ,אני יודע שהם לא הטוף ולא מתקרבות לטוף אבל בשביל ההתחלה שלי והתקציב הם מעולות בשבילי ואני מאוד מאוד מרוצה שקניתי אותם!
....
בזכותכם קניתי את האוזניות לאחר שראיתי שהרבה ממליצים פה על האוזניות ובאמת הם שוות!...
לפעמים אין חשק/יכולת... לבצע סקר שוק מקיף האזנות השוואות נסיעות ..... (ההמשך ברור אני חושב)MartinHSabag כתב:
...
אני לדוגמה לאחר החלפת הרמקולים והרסיבר שלקחו זמן רב של חיפושים ובדיקות (לפעמים מהנה ולפעמים לא) לא רציתי סיבוב נוסף וכשרציתי אוזניות פשוט הזמנתי אותם ללא שמיעה ובדיקה בכלל ורק על סמך ביקורות ושמיעה של מספר דקות של הדגם הפשוט יותר
האוזניות הרכשתי הם הsr225
נכון היה כאן הימור מסויים ויכול להיות שבסכום זהה היתי מוצא טובות יותר אבל לא היה לי חשק לחיפוש ואני מרוצה
ירון
לצערי אני נאלץ למכור אותן בגלל הרעש הרעש החיצוני שהן מפיקות,מה שלא לקחתי בחשבון זה את המשפחה שלי שאוהבת נורא שקט, וכל פעם שאני מגביה את המוסיקה אני שומע ררווווותתתתתתםםם ובתור אחד שאוהב לשמוע בווליום הם לא בשבילי ולמרות שאהבתי את הסאונד שלהם.. נראה מה אני יעשה כנראה שאני הולך לקנות אוזניות סגורות ולא פתוחות כמו הגראדו. באמת חבל לי עליהם אבל אין לי אפשרות להחזיק אותם בבית שלי.yairjazz כתב:אז למה אתה כבר מוכר אותן ?ROTEMan כתב:בשעה טובה ומוצלחת קניתי SR80 של גראדו ,אני יודע שהם לא הטוף ולא מתקרבות לטוף אבל בשביל ההתחלה שלי והתקציב הם מעולות בשבילי ואני מאוד מאוד מרוצה שקניתי אותם!
....
בזכותכם קניתי את האוזניות לאחר שראיתי שהרבה ממליצים פה על האוזניות ובאמת הם שוות!...![]()
...