האם למישהו יש נסיון עם xbmc launcher?
-
עדיטו
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- שם מלא: adito
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
האם למישהו יש נסיון עם xbmc launcher לאנדרואיד?
זוהי אפליקציה שאת הופכת את קודי לבית.. כלומר בוא ישר עולה בתור הבית של מכשיר האנדרואיד...
השאלה מה קורה אם יש תקלה בקודי והוא לא עולה יותר וצריך לבצע ניקוי מטמון או משהו אחר כדי לסדר אותו מה קורה אז?
מקווה שמישהו מכיר
תודה
זוהי אפליקציה שאת הופכת את קודי לבית.. כלומר בוא ישר עולה בתור הבית של מכשיר האנדרואיד...
השאלה מה קורה אם יש תקלה בקודי והוא לא עולה יותר וצריך לבצע ניקוי מטמון או משהו אחר כדי לסדר אותו מה קורה אז?
מקווה שמישהו מכיר
תודה
אין לי כל כך ניסיון עם xbmc launcher אבל יש מצב שיש לי פתרון אחר בשבילך, אני משתמש בSPMC שזה מבוסס על KODI.
https://github.com/koying/SPMC/wiki/How ... MC-on-boot
אפשר לבצע הפעלה אוטומטית של הSPMC על ידי יצירת קובץ, בשיטה הזאת עובד לי מצוין ותמיד אפשר לחזור לlauncher הרגיל.
https://github.com/koying/SPMC/wiki/How ... MC-on-boot
אפשר לבצע הפעלה אוטומטית של הSPMC על ידי יצירת קובץ, בשיטה הזאת עובד לי מצוין ותמיד אפשר לחזור לlauncher הרגיל.
-
עדיטו
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- שם מלא: adito
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אכן ניסיתי ועובד מושלם... אבל...
הרעיון של הלאנצ'ר הוא שאם לוחצים על כפתור ה"בית" בשלט זה לא יוצר לאנדרואיד ואם הקודי קורס מה שקורה לפעמים הוא מיד מתחיל שוב...
השאלה היא מה קורה אם יש בעיה בקודי ובכל זאת צריך להגיע להגדרות האנדרואיד..?
הרעיון של הלאנצ'ר הוא שאם לוחצים על כפתור ה"בית" בשלט זה לא יוצר לאנדרואיד ואם הקודי קורס מה שקורה לפעמים הוא מיד מתחיל שוב...
השאלה היא מה קורה אם יש בעיה בקודי ובכל זאת צריך להגיע להגדרות האנדרואיד..?
הלאנצ'ר הזה יושב על המיניקס שלי ומשמש אותי היטב.
כאשר אני צריך להיכנס לאפליקציות האנדרויד או להגדרות של המכשיר, אני ניגש ללשונית התוכנות של קודי. שם מצד אחד יש לך את כל הרחבות התוכנות של קודי, ומצד שני את כל האפליקציות של אנדרויד שמותקנות על הסטרימר, כולל אפליקציית ההגדרות של אנדרויד
כאשר אני צריך להיכנס לאפליקציות האנדרויד או להגדרות של המכשיר, אני ניגש ללשונית התוכנות של קודי. שם מצד אחד יש לך את כל הרחבות התוכנות של קודי, ומצד שני את כל האפליקציות של אנדרויד שמותקנות על הסטרימר, כולל אפליקציית ההגדרות של אנדרויד