יש מישהו שעוזר בבניית קולנוע ביתי?

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
guymargalit1000 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
רציתי לשאול אם יש שירות כזה שבן אדם מגיע אליך הביתה ורואה את המימדים של החדר, ועוזר בהחלטה של איפה לשים את המקרן, איך לשים אותו, וכנל לגבי המסך?
אני רוצה לקנות מקרן ומסך, אבל החדר שלי יחסית קטן, והייתה עוזרת עוד עין בנושא :)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17931
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

guymargalit1000 כתב:שלום לכולם,
רציתי לשאול אם יש שירות כזה שבן אדם מגיע אליך הביתה ורואה את המימדים של החדר, ועוזר בהחלטה של איפה לשים את המקרן, איך לשים אותו, וכנל לגבי המסך?
אני רוצה לקנות מקרן ומסך, אבל החדר שלי יחסית קטן, והייתה עוזרת עוד עין בנושא :)
...
·

פשוט תשאל פה ותקבל תשובות.
תן פרטים כמו מידות תעלה תמונות והכל יהיה בסגר.

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

סליחה על התגובה המאוחרת :)
אני אשלח תמונות בקרוב, אבל שאלה קטנה
עלתה לי המחשבה, במיוחד עם המבצעים של Black Friday, אם לא כדאי לקנות טלוויזיה גדולה במחיר של נגיד 8000-10000.
המקרן שאני מחפש הוא מקרן של 1080P, כבר חשבתי בעבר על Optoma HD28dse, או ה-Optoma HD26, ועם מסך והתקנה של הכל זה בטח יעבור את המחיר של הטלוויזיה אני מאמין.

השאלה אם נשים למשל טלוויזיה "4k 65, למשל הדגם הזה 65UH617Y של LG, שנמצאת כרגע במחיר של 8990, עכשיו אני יודע שהגודל לא מתקרב לזה שמקרן יכול לתת, אבל המרחק צפייה שלי הוא בכל מקרה גג 3 מטרים. מה הייתם ממליצים?
כדאי ללכת על מקרן עם מסך גדול יותר? (החדר שלי הוא די קטן, זאת דירת חדר, בקרוב אשלח תמונות שתוכלו להבין).
תודה רבה ושבת שלום! :)

גיא

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

guymargalit1000 כתב:סליחה על התגובה המאוחרת :)
אני אשלח תמונות בקרוב, אבל שאלה קטנה
עלתה לי המחשבה, במיוחד עם המבצעים של Black Friday, אם לא כדאי לקנות טלוויזיה גדולה במחיר של נגיד 8000-10000.
המקרן שאני מחפש הוא מקרן של 1080P, כבר חשבתי בעבר על Optoma HD28dse, או ה-Optoma HD26, ועם מסך והתקנה של הכל זה בטח יעבור את המחיר של הטלוויזיה אני מאמין.

השאלה אם נשים למשל טלוויזיה "4k 65, למשל הדגם הזה 65UH617Y של LG, שנמצאת כרגע במחיר של 8990, עכשיו אני יודע שהגודל לא מתקרב לזה שמקרן יכול לתת, אבל המרחק צפייה שלי הוא בכל מקרה גג 3 מטרים. מה הייתם ממליצים?
כדאי ללכת על מקרן עם מסך גדול יותר? (החדר שלי הוא די קטן, זאת דירת חדר, בקרוב אשלח תמונות שתוכלו להבין).
תודה רבה ושבת שלום! :)

גיא
...
·

למרחק שלך בקלות ניתן להתקין מסך של 100-110 אינץ שזה הבדל עצוםםםםםם לעומת ה 65 . החסרון ? יש להחשיך החדר כדי להנות.
ה 4K נכון לעכשיו לא ממש רלוונטי כי אין ממש תכנים זמינים להורדה עדין לא פרצו את ההגנה ואין צפי מתי היא תפרץ. מה שיש ברשת זה קמצוץ של קמצוץ שלא שווה לדעתי להתקשקש איתו ולהפסיד חווית קולנוע ביתי בבית על מסך גדול.

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הבנתי אותך, בהתחלה 100 אינץ' היה נראה לי ענק לחדר שלי חח

שליחה #5 

צירפתי שתי תמונות של החדר, בתמונה הראשונה אפשר לראות את המרחק של הספה מהקיר (בפועל זה המרחק של הראש כשיושבים על הספה), ובתמונה השנייה אפשר לראות את הגודל של הקיר שעליו יהיה המסך. לשם השוואת גדלים, הטלוויזיה היא בגודל 43 אינץ'.

אני טיפה חששתי מהגדול של המסך בחדר הקטן הזה, וגם מבחינת התלייה של המקרן שזה לא יהיה מסורבל עם הכבלים והכל מבחינה שזה יראה מבולגן קצת בחדר.

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אהה ועוד דבר קטן

שליחה #6 

בגלל שיש לי מגבלה של הקיר בצד שמאל, זה אומר שאם אני אשים מסך גדול מדי, הוא פשוט לא יהיה ממורכז מול הספה. לא יודע אם זאת בעיה, אבל חשבתי על זה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

Re: אהה ועוד דבר קטן

שליחה #7 

guymargalit1000 כתב:בגלל שיש לי מגבלה של הקיר בצד שמאל, זה אומר שאם אני אשים מסך גדול מדי, הוא פשוט לא יהיה ממורכז מול הספה. לא יודע אם זאת בעיה, אבל חשבתי על זה
...
·

תראה
את הקיר הקדמי אתה תצטרך לפנות, כן? לפחות ככה זה נראה בתמונה הכוונה , המסך הנגלל שתתקין (או הקבוע) לא יהיה להם מקום בגלל כל מה שיש לך שם מקדימה.

המקרן כאמור יושב ממול.
הוא צריך חשמל וכבל HDMI ממנו לרסיבר. אתה מאורגן לזה?(יש אפשרות גם לרכוש מקרן אלחוטי אבל יש בעיה לייבא לארץ(אמזון ודומיו) בגלל התדרים.

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

כן אני אפנה

שליחה #8 

את הקיר, ואני אהייה חייב לשים מסך נגלל כי המסך של המחשב שלי שם ואני לא אוכל להזיז אותו אני חושב.
יש אפשרות לשים את המסך שירד מלפני הרמקולים וככה לא תהייה לי בעיה איתם? ( ככה אולי אפשר להשאיר את הטלוויזיה כי הוא יסתיר גם אותה במידה וארצה לראות דרכה משהו מבלי להפעיל הכל).
המסך לא חייב להיות צמוד לקיר נכון?

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ראיתי באתר שמישהו מוכר את המקרן

שליחה #9 

Sony VPL-VW60, מה אתם אומרים עליו? מתאים לצרכים שלי? (אני מחפש מקרן שמקרין בטווחים קצרים ויתן תמונה של 80-100 אינץ'. (הייתי מעדיף במרחק של 2-3 מטרים)

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”