רציתי לשאול אם יש שירות כזה שבן אדם מגיע אליך הביתה ורואה את המימדים של החדר, ועוזר בהחלטה של איפה לשים את המקרן, איך לשים אותו, וכנל לגבי המסך?
אני רוצה לקנות מקרן ומסך, אבל החדר שלי יחסית קטן, והייתה עוזרת עוד עין בנושא

·guymargalit1000 כתב:שלום לכולם,
רציתי לשאול אם יש שירות כזה שבן אדם מגיע אליך הביתה ורואה את המימדים של החדר, ועוזר בהחלטה של איפה לשים את המקרן, איך לשים אותו, וכנל לגבי המסך?
אני רוצה לקנות מקרן ומסך, אבל החדר שלי יחסית קטן, והייתה עוזרת עוד עין בנושא...

·guymargalit1000 כתב:סליחה על התגובה המאוחרת
אני אשלח תמונות בקרוב, אבל שאלה קטנה
עלתה לי המחשבה, במיוחד עם המבצעים של Black Friday, אם לא כדאי לקנות טלוויזיה גדולה במחיר של נגיד 8000-10000.
המקרן שאני מחפש הוא מקרן של 1080P, כבר חשבתי בעבר על Optoma HD28dse, או ה-Optoma HD26, ועם מסך והתקנה של הכל זה בטח יעבור את המחיר של הטלוויזיה אני מאמין.
השאלה אם נשים למשל טלוויזיה "4k 65, למשל הדגם הזה 65UH617Y של LG, שנמצאת כרגע במחיר של 8990, עכשיו אני יודע שהגודל לא מתקרב לזה שמקרן יכול לתת, אבל המרחק צפייה שלי הוא בכל מקרה גג 3 מטרים. מה הייתם ממליצים?
כדאי ללכת על מקרן עם מסך גדול יותר? (החדר שלי הוא די קטן, זאת דירת חדר, בקרוב אשלח תמונות שתוכלו להבין).
תודה רבה ושבת שלום!
גיא...

·guymargalit1000 כתב:בגלל שיש לי מגבלה של הקיר בצד שמאל, זה אומר שאם אני אשים מסך גדול מדי, הוא פשוט לא יהיה ממורכז מול הספה. לא יודע אם זאת בעיה, אבל חשבתי על זה...