טיסה באיירופלוט

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #1 

בשבוע הבא אני טס לראשונה לשנגחי עם החברה הזו במחלקת תיירים פלוס כאשר בעבר טסתי בתיירים פלוס בטורקיש והייתי מאוד מרוצה גם מנוחות הטיסה, גם מחבילת הבידור וגם מהאוכל.
האם באירופלוט החווייה תהיה דומה?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

בגדול לא. ההבדל שם בין התיירים הוא בפרגוד. השאלה העיקרית באיזה מטוס.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

בואינג 777

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #4 

יש לי ידע מיד שנייה (משני אנשים שונים) אבל הוא מלפני עשר שנים ויותר אז לא יודע עד כמה זה רלוונטי להיום.
האחד אמר שהאוכל היה ממש זוועתי, גם בהתיחס לכך שזה אוכל של מטוסים.
השני סיפר על זבובים במטוס :roll:

טורקיש, להבדיל, היא חברה מעולה מבחינת חווית הטיסה ומקבלת מקום ראשון כבר 6 שנים ברציפות בסקר של ארגון Skytrax. ממש לא הייתי מסיק מסקנות מטורקיש לגבי איירופלוט.
משה

idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

טוב, לפחות אני מגיע עם ציפיות נמוכות (טורקיש לא היה בא בחשבון בגלל מחיר גבוה ב-50% ושעות פחות נוחות).
לפחות לפי ההבסדר בלינק המצורף זה משהו חדש (ולכן מה שהיה לפני 10 שנים כנראה לא רלוונטי) אמור להיות סביר.

"אירופלוט: "פרימיום קומפורט"
חברת התעופה הלאומית הרוסית, מציעה אף היא "מחלקת תיירים פלוס, המכונה "פרימיום קומפורט".
בדומה לחברות תעופה אחרות, גם באקונומי המשודרגת של אירופלוט, המופרדת ממחלקת תיירים באמצעות וילון, מוצעים מושבים מרווחים יותר, ארוחות מתפריט של מחלקת העסקים ושאר תופינים. בניגוד לאליטליה, המחלקה החדשה זמינה כבר מתל אביב בקו הישיר למוסקבה וכן ביעדי המשך במטוסים החדישים של החברה (המחזיקה בצי מטוסים מהצעירים והחדישים בעולם התעופה) מסוג בואינג 777.
"מדובר במחלקה מבוקשת עם תפוסה גבוהה", אומר אורי יבלונובסקי, מנהל מוצר בחברת "אופן סקיי", נציגת אירופולט בישראל. לדבריו, האטרקטיביות של המחלקה נובעת בעיקר בשל תוספת המחיר הנמוכה יחסית – כמאה דולרים לכרטיס במחלקת תיירים. "הווליו פור מאני" של המחלקה, בין מה שמשלמים למה שמקבלים, הוא גבוה לאין שיעור ", אומר יבלונובסקי.
מספר מושבים במחלקה: 37 מושבים.
זווית הטיית המושב: כ-130 מעלות.
מרווח לרגליים (מרחק בין המושבים): מרחק של 97 ס"מ בין המושבים. רוחב המושב הוא 49% והוא כולל גם חיבור USB וגם חיבור להטענת המחשב הנייד ואו הטאבלט.
אוכל והטבות נוספות: ארוחות מתפריט מחלקת עסקים, 2 מזוודות לכל נוסע עד 23 ק"ג כל אחת, תיק יד עד 10 ק"ג למטוס, קיט לכל נוסע הכולל בין היתר: כרית ושמיכה. שלא כמו באליטליה ההטבות אינן כוללות כניסה לטרקלין עסקים.

http://passportnews.co.il/%D7%9E%D7%97% ... %95%D7%AA/

ביום חמישי הבא אעדכן על חוויתי האישית.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”