גומי או חומר אחר, לחיזוק לוח אם במארז שלא בדיוק מתאים, צריך המלצה

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759

שליחה

היי חברים, צריך את אזרתכם, יש לי מארז Antec ISK600M, שמתאים ללוחות mATX, אך מסתבר שהלוח שלי, הוא יותר flex ATX, אבל יותר גדול, העניין ש הלוח קצר מידי, וכ 1/4 ממנו נשער באוויר. נזכרתי שתקיני מסכי מחשב, השתמשו שם באיזה חומר גומי ספוגי כזה, כדי להפריד בין המעגל האלקטרוניקה לכיסוי מתכת. בדקתי ואכן יש משהו כזה למכירה בeBay, אבל אני צריך את זה דחוף.
עמוד של מוצר:
https://www.ebay.com/itm/371680511313

מצרף תמונה לתוצאה שאני רוצה לקבל:

יש לי איזה ערכה כזאת של החומר הזה להדבקה מתחת ל רהיטים, אבל לא עובי מספיק,
צריך 10 מ״מ לגובה ורוחב, במארז שלי משתמשים בו גם לבסיס של ספק כוח.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

אני לא הייתי מחפש לקנות משהו יעודי אלא מוצא איזו חתיכת גומי קשיח וחותך אותה עם סכין יפנית לפי הצורך מדביק בצד אחד ובשני מבריג.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

אתה יכול להכין לך כמה ספייסרים מאטב כביסה (פלסטיק או מעץ).
2 - 3 מקלות ויש לך 6 ספייסרים...במיידי.
המרובעים האלה זה בגובה 1 ס"מ.
חתוך אותם במידה המתאימה לך.

[imgbig]http://www.aristocrat4u.com/clean/wp-co ... D7%AA2.jpg[/imgbig]

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מעדיף גומי ששאלתי, בכל מקרה פניתי ליצרן, נראה מה הוא יגיד, במארז שלי, הספק לדוגמה יושב על גומי כמו בקישור שצירפתי, בדיוק במידות הנכונות,
10*10, הזמנתי מהם כמה פעמים חלקי חילוף אחרים למארזים, כמו רגליות גומי, מאווררים וכו, אז אני די בטוח שגם הפעם יעזרו לי,
לגי יעודי או לא...זהו שזה מגיע ישר מיצרן זה בטוח נבדק לשימוש אם מחשב..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951

שליחה

- קודם כל: אם המארז לא תואם את סוג חיבורי הלוח אז עדיף לא לחבר.
- אם לפחות 2 מהחיבורים של הלוח כן תפסת אל המארז, אז האלו שנמצאים להם באוויר וללא אפשרות הברגה מאחור, יש מן רכיבים שרק עוזרים ללוח להשען על המארז (באזור בו אין הברגות מובנות).
- אם אתה זוכר לחבר את החיבורים ולנתק אותם בעדינות מהלוח, אז אפשר להשאיר אותו חצי רופף ולהריץ אותו ככה

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446

שליחה

תיצוק Sugru לאיזה צורה שלא תרצה .. אם אין לי בהישג יד אני בהוד השרון יכול לתת לך קצת.. למרות שזה באמת לא נראית בעיה גדולה ואתה יכול למצוא רגליות גומי שונות ומשונות בכל הום סנטר ולחתוך

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הלוח מוברג על 6 ברגים.
ה7 לא, כי הלוח קצר מלוח mATX סטנדרטי, היצרן לא תמיד הולך לפי סטנדרט, אם זה לחסוך בPCB, בלי לפגוע בדברים אחרים.. למה לא,
אלה שבמקרה שלי. יצרן המארז, לא דאג לספק איזה אפשרות לתמיכה בלוח אם הזה עד הסוף.
בכל מקרה, הזמנתי בסוף רצוע של 10*10*200מ״מ, אם דבק, יחתוך לי כמה שצריך וידביק. אם הלוח היה בגודל סטנדרטי של mATX, לא הייתי שובר את הראש.. האמת לפעם הבה שאני יקנה מחשב, ידאג לבדוק תאימות של לוח אם למארז.

Ps, ואגב, בדגם דומה של asus לדוגמה, אין בכלל חור במקום הזה חח, אז הוא היה במצב דומה לשלי בכל מקרה.. עולי asus חושבים שזה מצב תקין .. זה בכל זאת לא ״רק״ 1/4 מהלוח ..

חזור אל “DIY והדפסות 3D”