ספק + תשתית אינטרנט 100 מגה עד 100 ש"ח - המלצות?
מה קורה חברים?
אני גר באילת כבר תקופה ומעוניין להתחבר לאינטרנט במהירות 100mb בחברה שהיא גם ספק וגם תשתית, במחיר של עד 100 ש״ח.
הייתי שמח לשמוע המלצות מאנשים כאן בפורום לגביי חברות שהדגש עליהן הוא איכות האינטרנט ורוחב הפס כי אפשר להגיד שאני משתמש די כבד (הרבה הורדות, טורנטים, קודי וכו') כך שאני מחפש משהו שיהיה שווה את הכסף.
תודה מראש (:
אני גר באילת כבר תקופה ומעוניין להתחבר לאינטרנט במהירות 100mb בחברה שהיא גם ספק וגם תשתית, במחיר של עד 100 ש״ח.
הייתי שמח לשמוע המלצות מאנשים כאן בפורום לגביי חברות שהדגש עליהן הוא איכות האינטרנט ורוחב הפס כי אפשר להגיד שאני משתמש די כבד (הרבה הורדות, טורנטים, קודי וכו') כך שאני מחפש משהו שיהיה שווה את הכסף.
תודה מראש (:
בנתיים אלו שתי ההצעות שקיבלתי למהירות 100mb:
1) בזק + אקספון - 95 ש"ח לחודש.
2) 012 + פרטנר - 91 ש"ח לחודש.
הוט רק תשתית היא 100 ש״ח ואני לא צריך טלוויזיה וטלפון כך שזה לא משתלם בשבילי ולכן האופציה הזו יורדת מהפרק.
יש חוות דעת על על אקספון / 012 / פרטנר?
אשמח לשמוע מה דעתכם!
הוט רק תשתית היא 100 ש״ח ואני לא צריך טלוויזיה וטלפון כך שזה לא משתלם בשבילי ולכן האופציה הזו יורדת מהפרק.
אשמח לשמוע מה דעתכם!
לפי דעתי קיבלת הצעות ***
אני באקספון ומשלם להם 40 לתשתית + ספק ל 100MB. (זה מבצע ל- 3 חודשים, שמתי התראה ביומן ולפני סיום המבצע פשוט עוברים לחבילה חדשה או לחברה חדשה).
אם אתה לא רוצה להתעסק עם המבצע הקצר (של ה 3 חודשים) לך על המבצע שלהם של ה 69 לחצי שנה
טלזר גם אמורים להיות בסדר גמור וב 69 לחצי שנה
אשמח לעזור בכל מה שאפשר.. תעדכן
אני באקספון ומשלם להם 40 לתשתית + ספק ל 100MB. (זה מבצע ל- 3 חודשים, שמתי התראה ביומן ולפני סיום המבצע פשוט עוברים לחבילה חדשה או לחברה חדשה).
אם אתה לא רוצה להתעסק עם המבצע הקצר (של ה 3 חודשים) לך על המבצע שלהם של ה 69 לחצי שנה
אשמח לעזור בכל מה שאפשר.. תעדכן
איך איכות האינטרנט של אקספון? אין ניתוקים? האטות?loko11 כתב:לפי דעתי קיבלת הצעות ***
אשמח לעזור בכל מה שאפשר.. תעדכן...
כמו שכתבתי אני משתמש די כבד עם המון הורדות, טורנטים, סטרים וכו'..
·Qlimax כתב:בנתיים אלו שתי ההצעות שקיבלתי למהירות 100mb:
אשמח לשמוע מה דעתכם!...
אקספון + בזק בשוק סיטונאי זה 39 ש"ח (ל-3 חודשים ראשונים) או כ-52 ש"ח במומצע לשנה אם אתה מתקשר כל 3 חודשים לחדש מבצע. אפילו אם אתה לא מתקשר לחדש מבצע זה 84 ש"ח במומצע לשנה - לא יודע מאיפה ה-95 ש"ח שהציעו לך. הכל לפי התנאים שכרגע מופעים באתר שלהם ללא כל צורך להתמקח.
נכון ללפני כמה שבועות (ואני משאר שעדיין נכון):
בזק בינלאומי + בזק שוק סיטונאי זה 99 ש"ח + חודש חינם. לפחות ללקוחות קיימים דורש להגיע לשימור, לא יודע לגבי לקוחות חדשים.
הוטנט + הוט (רק אינטרנט, ספק + תשתית כחבילה של הוטנט) זה 89 ש"ח. לפחות אצלי הנציג הראשון הציע משהו הרבה יותר יקר, אמרתי שיקר מידי וסיימנו את השיחה. דקה אחרי התקשר נציג אחר והציע את ה-89 ש"ח.
למיטב הבנתי הספקים הכי טובים היום הם הוטנט ובזק בינלאומי. אישית אני מעדיף את הוטנט כי הייתה לי חווית שירות מאד טראומטית בבזק בינלאומי.
100 מגה אע?elroy23 כתב:תשתית + ספק , 100 מגה דרך סלקום (תשתית של בזק - ספק נטויזן ) תשלום אחד לסלקום ב 100 שקל.
במידה ואתה מעוניין תשאיר לי את הפרטים שלך בפרטי , ואדאג לך....
אם אתה נציג מכירות למה אתה לא
מציין שבזק מספקת בחבילות טופ 100 מינימום 40 ומקסימום עד 100 מגה
בכפוף ליכולת התשתית ?
100 מגה הוא לא יקבל בבזק בחיים במקרה הטוב 50-60 מגה בלחץ
אז מה אתם מציעים/חושבים שהכי טוב במחיר של עד 100 שקל ככה?
אני גם בבעיה האמת, אני נמצא בהוט כרגע אבל התנתקתי מהם מכל הטריפל... הייתי עם ספק הוטנט, השאלה אם כדי להשאר או לעבור למקום אחר, מה אומרים? אני חייב תשובות כי עוד כמה ימים באים לקחת את הציוד ולנתק.
אני גם בבעיה האמת, אני נמצא בהוט כרגע אבל התנתקתי מהם מכל הטריפל... הייתי עם ספק הוטנט, השאלה אם כדי להשאר או לעבור למקום אחר, מה אומרים? אני חייב תשובות כי עוד כמה ימים באים לקחת את הציוד ולנתק.