mee audio pinnacle p1

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
MICHBOOM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

600 שח
באתר NO RISK

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

מחיר מדהים. לחטוף http://bit.ly/2guen0n

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #3 

לא יודע למה להשקיע כ"כ הרבה באוזניות אין-איר.
בתכל'ס, כמה הן יותר טובות מ-VSD3 או כל הסיניות BANG FOR THE BUCK ב-50 ש"ח עם עזרה של אקולייזר?

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

טובות בהרבה. הן נחשבות לדגם מוביל ב- HEAD-FI עם 100 אחוז ביקורות מעולות (ממליץ לך לקרוא). למעשה המגמה היום היא לעבור לאוזניות IN EAR מהרבה בחינות. הן יותר נוחות, יותר ניידות, גודל הבמה שלהן הורחב משמעותי בשנים האחרונות והחוויה שונה לחלוטין מאוזניות גדולות ופתוחות.

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

Nir1 כתב:טובות בהרבה. הן נחשבות לדגם מוביל ב- HEAD-FI עם 100 אחוז ביקורות מעולות (ממליץ לך לקרוא). למעשה המגמה היום היא לעבור לאוזניות IN EAR מהרבה בחינות. הן יותר נוחות, יותר ניידות, גודל הבמה שלהן הורחב משמעותי בשנים האחרונות והחוויה שונה לחלוטין מאוזניות גדולות ופתוחות.
...
לא הכל ורוד, הן כנראה גם מזיקות יותר לשמיעה.

לא ניסיתי IN EAR יקרות אף פעם, פשוט אני תמיד מקבל הרגשה שבגלל מגבלות פיזיקליות הן לעולם לא יוכלו להשמע טוב באמת: אין דרייבר גדול וחלל אקוסטי לספק באס טוב,המידים צווחים והגבוהים לא יהיו מפורטים מספיק...כאילו אין לסאונד מקום לנשום.

גם שמתי לב שאנשים שמשקיעים ב-IN EAR יקרות סטייל SHURE 535 בד"כ מתחרטים ומנסים להיפטר מהן ואין להם איך כי רוב האנשים מעדיפים שלא לקנות אותן יד שניה.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אז אני מציע לך להקשיב, כי אין בסיס למה שאתה אומר. ה- PINNACLE טובות יותר מה- SHURE - היה לי את שתיהן. וה- SHURE לא ממש נחשבות ליקרות, תבדוק דגמים כמו Campfire Andromeda, Jerry harvey layla, NOBLE KAISER 10 וכד'. זה ליגה אחרת.

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

Nir1 כתב:אז אני מציע לך להקשיב, כי אין בסיס למה שאתה אומר. ה- PINNACLE טובות יותר מה- SHURE - היה לי את שתיהן. וה- SHURE לא ממש נחשבות ליקרות, תבדוק דגמים כמו Campfire Andromeda, Jerry harvey layla, NOBLE KAISER 10 וכד'. זה ליגה אחרת.
...
·
אני אנסה לשמור על ראש פתוח בנוגע לסאונד, אבל אני נוטה להאמין למחקרים שקושרים IN EAR לנזקי שמיעה.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #8 

Rodness כתב:
...
...
לא הכל ורוד, הן כנראה גם מזיקות יותר לשמיעה.

לא ניסיתי IN EAR יקרות אף פעם, פשוט אני תמיד מקבל הרגשה שבגלל מגבלות פיזיקליות הן לעולם לא יוכלו להשמע טוב באמת: אין דרייבר גדול וחלל אקוסטי לספק באס טוב,המידים צווחים והגבוהים לא יהיו מפורטים מספיק...כאילו אין לסאונד מקום לנשום.

גם שמתי לב שאנשים שמשקיעים ב-IN EAR יקרות סטייל SHURE 535 בד"כ מתחרטים ומנסים להיפטר מהן ואין להם איך כי רוב האנשים מעדיפים שלא לקנות אותן יד שניה.
...
·

אז בוא תשמע את הסוני EX1000 שלי (בלי קשר למכירה, ואני מוכר רק בגלל אילוץ כלכלי) ואז תגיד שאין דרייבר גדול כדי לספק באס שיכול להרעיד את האוזן התיכונה. שלא לדבר על הבמה שיכולה להתחרות בכמה סגורות פול-סייז.

אבל אתה צודק לגבי המגבלות הפיזיקליות בהקשר שהסאונד לגמרי עוקף את האפרכסת שמופקדת על רמזים מרחביים והשלב הראשוני של חתימת HRTF האישית של כל אחד ולכן האקוסטיקה בכל זאת לוקה יחסית לאוזניות קשת.

אגב, יש לי SE530 כבר כמעט עשור ועדיין לגמרי מספקות אותי בדרכים בקלות, גם יחסית לביירדינמיק DT1350 וIEM אחרות ששמעתי לאחרונה כמו הATH-E70 שעוקפות אותן כמעט בכל פרמטר.

ברכות לקונים.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

Rodness כתב:
...
...
·
אני אנסה לשמור על ראש פתוח בנוגע לסאונד, אבל אני נוטה להאמין למחקרים שקושרים IN EAR לנזקי שמיעה.
...
·

זה תקף יותר לאוזניות כפתור שלא מאפשרות לשמוע בווליום נורמלי בחוץ...

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

Ilyan כתב:
...
...
·

זה תקף יותר לאוזניות כפתור שלא מאפשרות לשמוע בווליום נורמלי בחוץ...
...
·
כן, חבל שלא מצאתי מחקר שבודק IN EAR מבודד רעשים ורק כזה שבודק את השפעות ה-EARBUDS שההמון משתמשים בהן.

בכל מקרה, ההגיון שלי אומר שאם אוזניות כפתור גורמות לאובדן של hair cells (קצוות עצבים) באופן מוגבר אז בוודאי שגם IN EAR גורמות לאפקט דומה, במיוחד כשהן ממוקמות אפילו יותר עמוק בתעלת האוזן.

בסה"כ אני משתמש ב-IN EAR כי נוח לזרוק אותן לכיס, אני פשוט לא חושב שחכם להשתמש בהן כאוזניות עיקריות.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

Rodness כתב:
...
...
IN EAR גורמות לאפקט דומה, במיוחד כשהן ממוקמות אפילו יותר עמוק בתעלת האוזן.
...
הפוך גוטה. אולי שמעת על Etymotic Reaearch, הם עושים את הIE עם החדירה הכי עמוקה לתעלה בשוק ובמקרה גם בעסקי מיגון מפני רעש ואמצעי שמיעה. האוזניות שלהם מבוססות על אותו תכנון כמו האטמים המיוחדים שלהם . מה זה אומר לך?

אבל אתה צודק בכך שיותר קל להגביר את הווליום באוזניות IE, כי אחוזי העיוות נמוכים יותר בהשוואה לאוזניות קשת וגם כי כאמור הן עוקפות את האפרכסת שגם אחראית לספק רמזים לגבי רמת הLoudness. כן אטימה טובה זה קצת חרב פיפיות אבל לא בעייה להתרגל להנמיך ועדיין להנות מהסאונד.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

ה- PINNACLE P1 עם 50 אום, אז קשה יותר להגביר אותן, אבל בכללי זה כמובן נכון.

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

Ilyan כתב:
...
...
הפוך גוטה. אולי שמעת על Etymotic Reaearch, הם עושים את הIE עם החדירה הכי עמוקה לתעלה בשוק ובמקרה גם בעסקי מיגון מפני רעש ואמצעי שמיעה. האוזניות שלהם מבוססות על אותו תכנון כמו האטמים המיוחדים שלהם . מה זה אומר לך?

אבל אתה צודק בכך שיותר קל להגביר את הווליום באוזניות IE, כי אחוזי העיוות נמוכים יותר בהשוואה לאוזניות קשת וגם כי כאמור הן עוקפות את האפרכסת שגם אחראית לספק רמזים לגבי רמת הLoudness. כן אטימה טובה זה קצת חרב פיפיות אבל לא בעייה להתרגל להנמיך ועדיין להנות מהסאונד.
...
·
אטמים המגנים על השמיעה לא מוציאים סאונד, בטח שזה טוב כשאטם נמצא שם עמוק.

לשמוע ב-50% זה חוק טוב על מנת לצמצם נזקים באופן משמעותי, אני פשוט כנה עם עצמי ויודע שאני אישית לא מסוגל לשמוע בווליום נמוך.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

נו אז מה שזה רק אטם? גם האוזניות שלהם מתפקדות מצויין כאטמים לכל דבר, ואין ממש הבדל במיקום שבו הם יושבים בתעלת השמע. נראה לך הגיוני שחברה שהצמיחה את ליין האוזניות שלה מתוך אביזרי עזר שמיעתיים תוציא לשוק אוזניות שנוטות לפגוע יותר בשמיעה בגלל שהן מתוכננות לשבת יותר עמוק בתעלה? בדיוק ההפך.

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

הם חברה מסחרית שמטרתה לעשות כסף. פעם גם רופאים היו מעשנים ומקדמים עישון.

זה בסדר אם אתה לא מאמין בזה, לא מעניין אותי לדחוף תעמולה לאנשים.
רק אמרתי את מה שאני יודע\חושב.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

אין פה עניין של אמונה, ההנחה שלך פשוט לא מבוססת ונובעת מהגיון שאומר, מקור צליל שיותר קרוב לעור התוף=נזק, בפועל זה לא המצב. נסיים כאן, מספיק גררנו את השרשור.

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

Earbud headphones deliver stronger, more damaging waves straight to the cochlea — even at lower volumes. And without a known treatment for cochlear nerve damage, researchers strongly recommend exercising caution.
...
http://www.nydailynews.com/news/nationa ... -1.2230945

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #18 

אני זוכר שבזמנו דובר על כמה גרסאות לסט המהולל הזה, הראשונה נחשבה לפחות עמידה.. איך אפשר לוודא שהמכירה המאוד מפתה הזו איננה של הגרסה ההיא??
האם מישהו מכיר את החנות הזו?

Pet4a
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #19 

גם אני הייתי שמח לדעת כמה אמינה החנות הזו.
המחיר יותר זול מאמזון 8O

MICHBOOM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #20 

אני הזמנתי ..אני יספר לכם עם ישנם תקלות :D

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”