מתלבט בין 4K ל 1080P לסלון של 3.5 מטר
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום
אני כבר הרבה זמן מחפש טלויזיה, שמתי עין על ההייסנס 65 אינץ שדובר עליה רבות כאן בפורומים, גם 4K גם מסך גדול.. אבל אני ממשיך לקרוא שממרחק של 3.5 מטר חבל על הכסף של ה 4K כי לא שמים לב להבדל.
כמו כן, אני גר כרגע בדירה שכורה וכיוון שאני לא רוצה לקנות טלויזיה כל יומיים, אני לא יודע אם בעתיד אעבור לדירה עם סלון אולי קטן יותר ששם יהיה אפשר לנצל את ה 4K ואז אתחרט שלא קניתי טלויזיה כזו.
בשורה התחתונה: עם תקציב של כ 6000 וגמיש קצת, מה הכי הייתם ממליצים לי? האם אפשר להוריד סרטי 4K למחשב, לחבר אותו לטלויזית 4K ולראות את זה בצורה חלקה- או שזה יותר מסובך מזה? כי זו כנראה תהיה הצריכת תוכן היחידה של 4K שאעשה בטלויזיה.
כמו כן התכנון הוא לקנות בשישי הקרוב ב BLACK FRIDAY כדי לנצל את המחירים וההנחות(כרגע אני מעוניין ב HISENSE 55M7000UWG שהיא אמנם 55 אינץ 4K, אבל אשמח להערות).
תודה מראש
אני כבר הרבה זמן מחפש טלויזיה, שמתי עין על ההייסנס 65 אינץ שדובר עליה רבות כאן בפורומים, גם 4K גם מסך גדול.. אבל אני ממשיך לקרוא שממרחק של 3.5 מטר חבל על הכסף של ה 4K כי לא שמים לב להבדל.
כמו כן, אני גר כרגע בדירה שכורה וכיוון שאני לא רוצה לקנות טלויזיה כל יומיים, אני לא יודע אם בעתיד אעבור לדירה עם סלון אולי קטן יותר ששם יהיה אפשר לנצל את ה 4K ואז אתחרט שלא קניתי טלויזיה כזו.
בשורה התחתונה: עם תקציב של כ 6000 וגמיש קצת, מה הכי הייתם ממליצים לי? האם אפשר להוריד סרטי 4K למחשב, לחבר אותו לטלויזית 4K ולראות את זה בצורה חלקה- או שזה יותר מסובך מזה? כי זו כנראה תהיה הצריכת תוכן היחידה של 4K שאעשה בטלויזיה.
כמו כן התכנון הוא לקנות בשישי הקרוב ב BLACK FRIDAY כדי לנצל את המחירים וההנחות(כרגע אני מעוניין ב HISENSE 55M7000UWG שהיא אמנם 55 אינץ 4K, אבל אשמח להערות).
תודה מראש
אם אתה קונה את ההיסנס אז אין התלבטות.
אם לא, תמיד ישאר אצלך הספק כשיופיעו יותר תכנים שאולי טעית והם יופיע די בקרוב.
מאחר ורוב המסכים החדשים הם 4K ומחירם ירד הרי שעצתי קנה 4K ומסך גדול,
ככל שהתקציב שלך מאפשר.
תוכן 4K לא כדאי להוריד, כי הוא הקובץ מאד גדול, אלא לראות בסטרימינג.
אם לא, תמיד ישאר אצלך הספק כשיופיעו יותר תכנים שאולי טעית והם יופיע די בקרוב.
מאחר ורוב המסכים החדשים הם 4K ומחירם ירד הרי שעצתי קנה 4K ומסך גדול,
ככל שהתקציב שלך מאפשר.
תוכן 4K לא כדאי להוריד, כי הוא הקובץ מאד גדול, אלא לראות בסטרימינג.
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה על התשובות.
4K הכי גדול שאני יכול ובתקציב שלי זה 65 של HISENSE, זו שדובר עליה פה רבות.
נראה אם יהיה עליה מבצע בבלק פריידיי איפשהו ואני מקווה שלא קשה לתפעל אותה.
תודה
4K הכי גדול שאני יכול ובתקציב שלי זה 65 של HISENSE, זו שדובר עליה פה רבות.
נראה אם יהיה עליה מבצע בבלק פריידיי איפשהו ואני מקווה שלא קשה לתפעל אותה.
תודה