המלצות לפטיפון חדש

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Black_Eagle פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הגיע הזמן לשדרג את הסוני PS-LX1 שלי. הקטע שגם היום אין לי תקציב באמת למשהו מטורף אלא פטיפון בסביבות ה700-800 שקל. יש המלצות למשהו שווה בטווח מחיר הזה? או אולי פטיפון שכדאי לשים לב אליו בבלאק פריידי?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
הצטרף: יוני 2006
מיקום: מרכז
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אין פטיפון חדש במחירים כאלה ובאיכות שבאמת תהיה שידרוג לעומת הסוני הישן שלך. וגם לא במחיר כפול. אולי יהיה משהו בבלאק פריידיי, אבל בכל מקרה שילוח לארץ והמיסים המקומיים ייקרו אותו מאד ואין סיכוי שייכנס בתקציב הזה. הצעתי: אם לסוני אין תקלה ספציפית (אלא סתם בא לך להחליף) - שכח מזה ותישאר איתו.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

Black_Eagle פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

עד כדי כך אין מה לחפש בטווח הזה?
אז מאיזה סכום כדאי להתחיל ולאיזה דגמים שווה לשים לב?

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
הצטרף: ינואר 2014
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #4 

1200-1500 מיד שניה
ככל הנראה 4000 ומעלה לחדש.

ניתן גם בפחות, אם אתה מאוד קשוב ל"שוק" ומסוגל לזהות מציאות, ובד"כ גם לטפל בהם ולהביא אותם למצב טוב. או מוכן להסתפק בשידרוג די קטן של איכות הצליל.

לגבי דגמים ספציפיים - קרא בראש הפורום את חוו"ד על שלל הפטיפונים שכברו תחת מקלדותינו המשותפות, ותוכל לקבל מושג לא רע.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”