מרבית הטלויזיות היום כוללות סמארט ואי אפשר להמנע מזה.
אני חושב שברמת התקציב שלך נכנסת רק ה-M7000 של הייסנס בגודל "50.
היא בעלת רזולוציה 4K, וגם תתווסף תמיכה ב-HDR עם עדכון קושחה (בחיבור HDMI כרגע, תמיכה ב-HDR דרך הסמארט תתווסף אח"כ).
מה ששלחת היתה רשימה ארוכה של כל מני דגמים מכל מני חברות. מהחברות ה"מוכרות" מדובר על מסכי low-end, ה-M7000 אולי סיני, אבל מדובר על מסך ברמה גבוה יחסית למחיר שלו.
על הK3300 אין הרבה מידע, אבל ההימור שלי הוא שהמסך הזה יהיה עדיף בהרבה מה-K321.
עכשיו יש מבצע על ה"55 ואין על ה"50, חוץ מזה שאין את ה"50 בכלל במלאי עד כמה שידוע לי. כך שבהחלט יש עדיפות למסך גדול יותר.
זה הבדל של 21% שטח מסך בין "50 ל"55...
הK321 זה דגם ישן.
ה-K3300 לא תומכת ב-HDR וכמובן גם ללא טווח צבעים רחב. טלויזיה בסיסית.
לגבי הסוני, אני לא יודע, אם יש צורך במשהו או לא.
לגבי הויזיו, אתה תצטרך שנאי ממיר מתח מ220V ל110V, מעבר לזה לא צריך שום דבר מיוחד. השנאי שתצטרך תלוי בצריכת החשמל של המסך, אבל באופן כללי בין 250-400W יספיק, שוב תלוי הגודל של הטלויזיה שתקח.
לא יודע לומר אם ה-H8C היא המקבילה ל-M7000. אני לא חושב, אבל הן כנראה קרובות יחסית מבחינת ביצועים.
לפי דעתי ל-M7000 יש יתרון. יש לה תמיכה ב-WCG ותמיכה סבירה ב-HDR, בנוסף יש לה פאנל VA בזמן של-LG יש פאנל IPS. פאנל VA מספק ניגודיות גבוהה יותר, ובכך שחורים טובים יותר וביצועים עדיפים ב-HDR. מצד שני זווית צפיה מוגבלת.
TheCoolest כתב:עכשיו יש מבצע על ה"55 ואין על ה"50, חוץ מזה שאין את ה"50 בכלל במלאי עד כמה שידוע לי. כך שבהחלט יש עדיפות למסך גדול יותר.
זה הבדל של 21% שטח מסך בין "50 ל"55...
הK321 זה דגם ישן.
ה-K3300 לא תומכת ב-HDR וכמובן גם ללא טווח צבעים רחב. טלויזיה בסיסית.
לגבי הסוני, אני לא יודע, אם יש צורך במשהו או לא.
לגבי הויזיו, אתה תצטרך שנאי ממיר מתח מ220V ל110V, מעבר לזה לא צריך שום דבר מיוחד. השנאי שתצטרך תלוי בצריכת החשמל של המסך, אבל באופן כללי בין 250-400W יספיק, שוב תלוי הגודל של הטלויזיה שתקח.
אני חושב שאם אתם רוצים מסך עם ביצועים סבירים ב-HDR אז ה-K3300 לא היתה הבחירה הראשונה שלי.
שוב, אני בספק אם היא אפילו תדע לקבל אות HDR, שלא לדבר על לספק ביצועים סבירים בפורמט.
תבדקו את המפרט באתר של הייסנס ובביקורות (אם יש), לא באיזה אתר מכירות עלום שם.