איך להשיג איכות מירבית בממירי הוט ?
Re: hot
מה הקשר?המהנדס כתב:יש לי הצעה פשוטה: תעבור ל yes ותקח ממיר yesmax.לא תצטער !!!...
גם בממירים של הוט וגם בממירים של יס יש את אותם החיבורים!!!
ולדעתי בכלל כדאי להישאר בהוט בגלל הVOD, אז מה? זה בכלל לא קשור לשרשור!!!!
ולשאלת E4:
יש שיפור משמעותי עם טרנסקודר אך אולי כדאי שתנסה לפני שאתה קונה טרנסקודר לחבר בSCART לSVIDEO ולראות אם אתה מרוצה מהתמונה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
המהנדס,
הצעה שדומה למי ששואל איך לשפר את המהירות של האופנוע שלו ומקבל תשובה להחליף לרכב...
הוא כבר בחר הוט, זה לא פיתרון להחליף חברה.
הצעה שדומה למי ששואל איך לשפר את המהירות של האופנוע שלו ומקבל תשובה להחליף לרכב...
הוא כבר בחר הוט, זה לא פיתרון להחליף חברה.
לקחתי TRANSCODER לנסיון ואכן יש שיפור יפה בתמונה.
חיברתי את המכשיר עם כבל קומפוננט לא איכותי (שהגיע בתוך הערכה) ועם כבל SCART TO SCART שקיבלתי מהוט (כנראה גם לא איכותי)
תופעה מוזרה בחיבור דרך ה-TRANSCODER שעולה היא ששורת המידע "רוקדת" (ימנה שמאלה)
לשאלותיי....
1. האם להשקיע עוד כסף בעוד 2 כבלים איכותיים (לא ניתן לקחת לנסות) ובכך לחבר את ה-TRANSCODER בצורה הכי טובה שאפשר (ולקוות להפסקת "ריקוד שורת המידע")
2. האם חיבור של כבל SCART TO S.VIDEO (שעולה לא מעט) יתן לי מענה טוב
* אני לא מצפה לחדות של HD כמובן אבל רוצה להגיע לאיכות המקסימלית שאפשר להפיק ממה שקיים.
תודה למגיבים.....עוזר ונחמד מאד
חיברתי את המכשיר עם כבל קומפוננט לא איכותי (שהגיע בתוך הערכה) ועם כבל SCART TO SCART שקיבלתי מהוט (כנראה גם לא איכותי)
תופעה מוזרה בחיבור דרך ה-TRANSCODER שעולה היא ששורת המידע "רוקדת" (ימנה שמאלה)
לשאלותיי....
1. האם להשקיע עוד כסף בעוד 2 כבלים איכותיים (לא ניתן לקחת לנסות) ובכך לחבר את ה-TRANSCODER בצורה הכי טובה שאפשר (ולקוות להפסקת "ריקוד שורת המידע")
2. האם חיבור של כבל SCART TO S.VIDEO (שעולה לא מעט) יתן לי מענה טוב
* אני לא מצפה לחדות של HD כמובן אבל רוצה להגיע לאיכות המקסימלית שאפשר להפיק ממה שקיים.
תודה למגיבים.....עוזר ונחמד מאד