המצלצה לכרטיס טלויזיה
שלום.
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה במחיר בסיביבות 400 שקל.
הישמושים יהיו רק צפייה. אני לא צריך לקלטה או משהו.
הייתי רוצה גם לדעת איך זה עובד ? אם אני בחברת Yes אז צריך לקנות ממיר בשביל זה ?
או שלאין הכרטיס מתחבר בשביל שיהיה אפשר לראות טלויזיה.
עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי הודעות רלונטיות.
תודה מראש.
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה במחיר בסיביבות 400 שקל.
הישמושים יהיו רק צפייה. אני לא צריך לקלטה או משהו.
הייתי רוצה גם לדעת איך זה עובד ? אם אני בחברת Yes אז צריך לקנות ממיר בשביל זה ?
או שלאין הכרטיס מתחבר בשביל שיהיה אפשר לראות טלויזיה.
עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי הודעות רלונטיות.
תודה מראש.
שתי אפשרויות:
1. כרטיס טלויזיה זול (בסביבות 150-200 ש"ח) - איכות צפייה סבירה, הקלטה באיכות בינונית ומטה אשר מעמיסה על המעבד.
2. כרטיס טלויזיה מבוסס קידוד MPEG בחומרה (כ-500 ש"ח) - צפייה והקלטה באיכות גבוהה - ללא עומס על המעבד של המחשב.
בכל מקרה אתה חייב ממיר של YES כדי לצפות בשידורים היות והשידורים מוצפנים.
אפשרות חלקית נוספת:
כרטיס DVB-S המאפשר, ללא ממיר, לצפות ולהקליט, באיכות דיגיטלית מעולה, ערוצים 2 ו-10 בלבד.
אורן.
1. כרטיס טלויזיה זול (בסביבות 150-200 ש"ח) - איכות צפייה סבירה, הקלטה באיכות בינונית ומטה אשר מעמיסה על המעבד.
2. כרטיס טלויזיה מבוסס קידוד MPEG בחומרה (כ-500 ש"ח) - צפייה והקלטה באיכות גבוהה - ללא עומס על המעבד של המחשב.
בכל מקרה אתה חייב ממיר של YES כדי לצפות בשידורים היות והשידורים מוצפנים.
אפשרות חלקית נוספת:
כרטיס DVB-S המאפשר, ללא ממיר, לצפות ולהקליט, באיכות דיגיטלית מעולה, ערוצים 2 ו-10 בלבד.
אורן.
אני רכשתי לפני כשבועיים כרטיס PVR עם קידוד MPEG בחומרה מתוצרת AVERMEDIA (דגם חדש שלהם שנקרא M785) אחרי בדיקות והשוואות מקיפות מול מירב הדגמים הנמכרים בארץ ובפרט מול דגמי ה-PVR 150 של HAUPPAUGE.
המסקנות שלי היו חד משמעיות והן עדיפות ביצועים ל-AVERMEDIA, חימום נמוך בהרבה (גם עקב הפרופיל הנמוך של הכרטיס שמתאים למארזי LOW PROFILE) ומחיר נמוך יותר.
אני מאושר מהביצועים של הכרטיס. אלטרנטיבה ראוייה ועדיפה על ה-HAUPPAUGE סוף סוף!
המסקנות שלי היו חד משמעיות והן עדיפות ביצועים ל-AVERMEDIA, חימום נמוך בהרבה (גם עקב הפרופיל הנמוך של הכרטיס שמתאים למארזי LOW PROFILE) ומחיר נמוך יותר.
אני מאושר מהביצועים של הכרטיס. אלטרנטיבה ראוייה ועדיפה על ה-HAUPPAUGE סוף סוף!
1. רכשתי את הכרטיס בביקור בגרמניה לאחר המלצות רבות של המוכר והדגמה בחנות מול כרטיסים מתחרים של HAUPPAUGE ו-LEADTEK. התוצאות היו ברורות כשהוא הראה לי על מארז פתוח עם החלפה של הכרטיסים אחד אחרי השני את הבדלי האיכות. ישבתי שם כשלוש שעות לשרוף זמן מת לפני טיסה והיה שווה. המחיר שאני שילמתי היה 100 יורו כולל שלט MCE ובלסטר.
2. מלבד ההשוואה בגרמניה, היה לי בבית בהשאלה כרטיס PVR150MCE של HAUPPAUGE באריזת הקיט שהיה מותקן במחשב השני שלי (שלא משמש כ-HTPC אבל הוא מחשב חזק מאוד שמשמש לעריכות גרפיות בעיקר) והוצאתי מממיר ה-BABY של HOT משני חיבורי ה-SCART את המקור לשני הכרטיסים והשוויתי את הביצועים. ה-AVERMEDIA פשוט עבד טוב יותר. הבדיקה היתה ב-WINDOWS XP MCE2005, כשהיום לאחר שהחזרתי את ה-HAUPPAUGE לבעליו המבואס (שראה את ה-AVERMEDIA והצטער על רכישתו של ה-150), התקנתי VISTA בעברית. הביצועים ללא דופי.
3. נתוני הכרטיס:
http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_odm_M785.asp
2. מלבד ההשוואה בגרמניה, היה לי בבית בהשאלה כרטיס PVR150MCE של HAUPPAUGE באריזת הקיט שהיה מותקן במחשב השני שלי (שלא משמש כ-HTPC אבל הוא מחשב חזק מאוד שמשמש לעריכות גרפיות בעיקר) והוצאתי מממיר ה-BABY של HOT משני חיבורי ה-SCART את המקור לשני הכרטיסים והשוויתי את הביצועים. ה-AVERMEDIA פשוט עבד טוב יותר. הבדיקה היתה ב-WINDOWS XP MCE2005, כשהיום לאחר שהחזרתי את ה-HAUPPAUGE לבעליו המבואס (שראה את ה-AVERMEDIA והצטער על רכישתו של ה-150), התקנתי VISTA בעברית. הביצועים ללא דופי.
3. נתוני הכרטיס:
http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_odm_M785.asp
avermedia m785
היי,
האם אתה מחובר דרך SVIDEO לכרטיס?
אני מקבל רק תמונה ולא קול איך אתה מחובר? איזה כבל 7din יש לך ?
תודה.
האם אתה מחובר דרך SVIDEO לכרטיס?
אני מקבל רק תמונה ולא קול איך אתה מחובר? איזה כבל 7din יש לך ?
תודה.
אני מחובר דרך S-VIDEO לכרטיס ומשתמש בכבל הסטנדרטי שרכשתי עם הכרטיס. האם אתה בטוח שהכבל שלך טוב והוא לא כבל בכיוון הפוך או עם פינים פגומים?
כבל 7din מעביר את הוידאו כמו S-VIDEO רגיל על 4 פינים ואת הסאונד על הפינים הנותרים. ממה שאתה מתאר, נשמע לי כאילו אתה משתמש בכבל לא תקין או כבל בכיוון ההפוך אם אתה יודע למה אני מתכוון. פחות סביר שהכרטיס לא תקין.
בכל מקרה, האם ניסית לבדוק גם במערכת הפעלה XP MCE אם אתה כרגע רץ על ויסטה?
כבל 7din מעביר את הוידאו כמו S-VIDEO רגיל על 4 פינים ואת הסאונד על הפינים הנותרים. ממה שאתה מתאר, נשמע לי כאילו אתה משתמש בכבל לא תקין או כבל בכיוון ההפוך אם אתה יודע למה אני מתכוון. פחות סביר שהכרטיס לא תקין.
בכל מקרה, האם ניסית לבדוק גם במערכת הפעלה XP MCE אם אתה כרגע רץ על ויסטה?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אתה יכול אולי להעלות אולי לאיזה שרת קובץ קצר שהקלטת איתו?asp כתב:אני רכשתי לפני כשבועיים כרטיס PVR עם קידוד MPEG בחומרה מתוצרת AVERMEDIA (דגם חדש שלהם שנקרא M785) אחרי בדיקות והשוואות מקיפות מול מירב הדגמים הנמכרים בארץ ובפרט מול דגמי ה-PVR 150 של HAUPPAUGE.
אני מאושר מהביצועים של הכרטיס. אלטרנטיבה ראוייה ועדיפה על ה-HAUPPAUGE סוף סוף!...
תודה.