כשאני צופה בשידור של רשת מרביעי עד שבת אני שם לב שלרוב בשעות הפריים טיים השידור לפעמים נתקע על הפרסומות יותר מדי זמן.
לדוגמא פעם אחת צפיתי ועברו מעל 10 דקות וזה שידר רק את התוכניות של רשת שוב ושוב ושוב.....עד שעברתי לשידור של הרחבות אחרות ואני רואה שהשידור כבר חזר ובהרחבה IsraLive לא חזר השידור.
ראשית אין ספק ש-IsraLive היא הרחבה החינמית המעולה ביותר לצפייה בשידורים החיים בערוצים הישראלים!
דבר שני אין אפשרות לעשות משהו בקשר לפרסומות האלו? ודבר שלישי אי אפשר שיהיה פרסומות נורמליות או שזה רק מה שקולטים מהשידור שלהם?
יש לציין שהשידור של קשת מראשון עד שלישי מעולה
IsraLive ערוץ 2 (רביעי - שבת) רשת
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
כל טוענה שיש לך נגד השידורים דרך האינטרנט יש להפנות לאתרי הזכייניות.
ישראלייב רק מנגיש לך את הערוצים דרך KODI, אנחנו ממש לא אחראים לטיב השידור, מהירות השידור וכו'...
ערוץ 2 של רשת מגיע מאתר רשת
ערוץ 2 של קשת מגיע ממאקו
וכך הלאה.. לכל ערוץ יש כתובת (אמא ואבא)
ואני מבטיח לך שאם בקודי (לצורך העניין בישראלייב) רואים ערוץ 2 רשת עם טלטביז.. גם באתר של רשת רואים אותו הדבר.
אם אתה רואה תקין בהרחבות אחרות זה רק בגלל שהשידור מגיע מגורם צד ג' ולא מאתרים רשמיים וכאן זה כבר לשיקולך איפה לצפות לא מתערב בזה.
ישראלייב רק מנגיש לך את הערוצים דרך KODI, אנחנו ממש לא אחראים לטיב השידור, מהירות השידור וכו'...
ערוץ 2 של רשת מגיע מאתר רשת
ערוץ 2 של קשת מגיע ממאקו
וכך הלאה.. לכל ערוץ יש כתובת (אמא ואבא)
ואני מבטיח לך שאם בקודי (לצורך העניין בישראלייב) רואים ערוץ 2 רשת עם טלטביז.. גם באתר של רשת רואים אותו הדבר.
אם אתה רואה תקין בהרחבות אחרות זה רק בגלל שהשידור מגיע מגורם צד ג' ולא מאתרים רשמיים וכאן זה כבר לשיקולך איפה לצפות לא מתערב בזה.