מישהו התקין (Kodi v17 (Krypton על Xtreamer Wonder ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אתמול התקנתי Kodi v17 BETA 5 עם סקין Estuary על Xtreamer Wonder ויש שם מספר דברים שלא עובדים טוב:

1. בניגון סרט אי אפשר להגיע לתת-תפריט של הורדת כתוביות.
יש תפריט בצד ימין למטה של כתוביות וכשעומדים עליו נפתח מעליו תת-תפריט "בורח" עם אפשרות להורדה
אבל התת-תפריט כל הזמן בורח ברגע שהשלט מתקרב אליו. אני לא מצליח לעמוד עליו, הוא נעלם כשמתקרבים.

2. אין אפשרות להגדיר קיצורי דרך במסך הראשי להרחבות מסוימות כמו שהיה ב Confluence על KODI 16.

אני מנסה להתקין בחזרה את ה APK של KODI 16 עד שהדברים יתוקנו מבלי אבל המערכת לא נותנת לי, כנראה בגלל שמותקנת גרסה יותר גבוהה.

עוד מישהו ניסה Kodi v17 על Xtreamer Wonder ?

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

gilg7 כתב:שלום,
אתמול התקנתי Kodi v17 BETA 5 עם סקין Estuary על Xtreamer Wonder ויש שם מספר דברים שלא עובדים טוב:

1. בניגון סרט אי אפשר להגיע לתת-תפריט של הורדת כתוביות.
יש תפריט בצד ימין למטה של כתוביות וכשעומדים עליו נפתח מעליו תת-תפריט "בורח" עם אפשרות להורדה
אבל התת-תפריט כל הזמן בורח ברגע שהשלט מתקרב אליו. אני לא מצליח לעמוד עליו, הוא נעלם כשמתקרבים.

2. אין אפשרות להגדיר קיצורי דרך במסך הראשי להרחבות מסוימות כמו שהיה ב Confluence על KODI 16.

אני מנסה להתקין בחזרה את ה APK של KODI 16 עד שהדברים יתוקנו מבלי אבל המערכת לא נותנת לי, כנראה בגלל שמותקנת גרסה יותר גבוהה.

עוד מישהו ניסה Kodi v17 על Xtreamer Wonder ?

עדכון אחרי 5 ימים של שימוש בגרסא החדשה על Xtreamer Wonderr:
בעיית הגישה להורדת כתוביות נפתרה ב 2 דרכים:
1. כנראה חלק מהבעיה היה ברגישות מוגברת\מוחלשת של השלט מסוג Airmouse. החלפתי סוללות, כיביתי, הדלקתי והמצב השתפר משמעותית.
2. יש תוסף בקודי בשם AutoSubs שפותח אוטומטית את החלון להורדת כתוביות במידה ואין כתוביות מוכנות. זה חוסך את הצורך לגשת לתפריט של הורדה.

מה שעוד לא מצאתי זה תחליף לקיצורי דרך שהיו ב Confluence. אם מישהו מכיר דרך ליצור shortcuts ב Estuary.....

מלבד זאת, הסקין Estuary שונה לגמרי מ Confluence אבל בסופו של דבר מבצע את אותן פעולות אז מבחינתי אין לזה משמעות.
גם הנגן החדש קצת שונה קוסמטית אבל הסרט אותו סרט, עכשיו גם יש לי תחזית לשעת סיום בסרגל התחתון :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”