שלום,
אני משתמש ב-BUY2USA ורציתי לדעת איך אנשים פה עושים איחוד חבילות אפקטיבי כי לעומת SHIPITO, אין אפשרות להפיק בקשות מיוחדות בהליך של איחוד חבילות אצל BUY2USA.
יש אפשרות לאחד חבילות ויש אפשרות לארוז חבילות מחדש. אצלי יש 2 חבילות (תמונה מצ"ב):
כמו שרואים משקל פיזי של קוטל ישתושים (יתוש ישראלי) ב-"חבילה 2" הוא 1.06 ק"ג אבל תראו כמה משקל נפחי שלה! לפי משקל הגדול בין פיזי ונפחי נקבע משקל סופי ואם הייתי שולח רק קוטל ישתושים, הייתי משלם ביוקר. חנויות באה"ב ידועות לנפח חבילה בחומרי אריזה.
יש "חבילה 1" שמשקל סופי שלה יהיה זהה לנפחי כי הוא מקסימלי שיקבע. יש עוד "חבילה 3" שאמורה להגיע.
שאלות:
1. אריזה מחדש אומר שחבילה תארז מחדש אבל מה אם יש כמה חבילות שיכול להיות אני לא רוצה לארוז מחדש, אלה "לרוקן" ואז לאחד כל הפריטים ביחד? זו הבנה שלי שבהליך איחוד חבילות הם לא פותחים אריזות של ספקים ומוציאים פריטים בשביל לאחד אותם בחבילה 1 משותפת. הם פשוט לוקחים חבילות כמו שהן ושמים בחבילה 1 שתכלול כולם.
2. בהתחשב שאריזה מחדש זה הליך שמוציאים פריטים מחבילה ושמים באריזה כמה שיותר קטנה עם פחות חומר אריזה, האם כדאי לארוז מחדש את הקוטל ישתושים ב-"חבילה 2" על מנת לזרוק חומרי אריזה מיותרים?
3. ב-"חבילה 1" בין הפריטים אחרים יש בקבוק מזכוכית שמכיל שמן קוקוס שזה תוסף למזון. בהתחשב שספקים בארה"ב אורזים פריטים בהתחשב שזה משלוח מקומי הם לא לוקחים בחשבון משלוחים בינלאומים. האם כדאי לארוז מחדש חבילה זאת לפחות בשביל לוודא שבקבוק ארוז טוב ויש מספיק חומרי אריזה שלא יתנגש בפריטים אחרים וישבר?
תודה!
עזרה באיחוד חבילות אפקטיבי אצל חברת משלוחים
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תתקשר לתמיכה, יסבירו לך לגבי האופציות. "בגדול" באיחוד חבילות משתדלים לשים את המוצרים באריזה קטנה ככל הניתן, לא מוציאים מאריזת יצרן כמו שאפשר בשיפיטו אבל זורקים את כל חומרי אריזה מיותרים ושמים בתוך קופסה הכי קטנה שניתן. מנסיון שלי תמיד איחדו בצורה מיטבית. כתבתי "בגדול" כי ראיתי כמה תלונות בפייסבוק שארזו בצורה לא מיטבית אבל עדיין חסכו במשקל נפחי. כמו כן אם יש מוצר אחד שטוח ורחב ושני קטן ומרובע חבילה סופית יכולה לצאת עם נפח גבוהה, כלומר תחשוב לפני הזמנת איחוד איך אתה היית מסדר את כל המוצרים שלך בקופסה אחת ואם זה הגיוני מבחינת משקל נפחי.
דעתי תעשה איחוד ותתקשר לשאול אם יכולים לתת תשומת לב ראויה לאריזת בקבוק זכוכית. בד"כ איחוד זול יותר מלשלוח כל פריט בנפרד אלא אם נכנס לשיקול עניין מסים (עובר 75$ לאחר איחוד)
דעתי תעשה איחוד ותתקשר לשאול אם יכולים לתת תשומת לב ראויה לאריזת בקבוק זכוכית. בד"כ איחוד זול יותר מלשלוח כל פריט בנפרד אלא אם נכנס לשיקול עניין מסים (עובר 75$ לאחר איחוד)
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אחת מחבילות (זה צרור קטן שמכיל 2 מכתבים) אני שולח מכילה רק מסמכים שאין להם ערך בעצם. מערכת USHOPS מבקשת ממני כמו תמיד שאעלה חשבונית.
מה אני אמור לעשות פה? דיברתי עם נציגה ונאמר לי שיכול להיות צריך למלא טופס שהיא שלחה. אחרי שפתחתי קובץ ראיתי שזה "טופס מכס 130". זה נראה לי בכלל ליבוא מסחרי או משהו.
מכוון שאני לא רוצה להסתבך או לגרום לעיכוב חבילה, לדעתי אני אמור לא להצהיר מכתבים פשוט.
מה אני אמור לעשות פה? דיברתי עם נציגה ונאמר לי שיכול להיות צריך למלא טופס שהיא שלחה. אחרי שפתחתי קובץ ראיתי שזה "טופס מכס 130". זה נראה לי בכלל ליבוא מסחרי או משהו.
מכוון שאני לא רוצה להסתבך או לגרום לעיכוב חבילה, לדעתי אני אמור לא להצהיר מכתבים פשוט.
באיחוד שעשיתי פעם הם פתחו קופסא של מוצר אחר ותקעו/חיברו מוצר אחר.
זה לא היה הרעיון הכי טוב מבחינת עמידות במשלוח (מוצרים כבדים), אבל מבחינת נפח זה היה בסדר.
נראה לי שאתה יכול לדבר איתם כדי לבקש דברים, בתקווה שיתייחסו.
אם זה מסמכים בלי ערך, כתוב 0, או 1 ש"ח.
זה לא היה הרעיון הכי טוב מבחינת עמידות במשלוח (מוצרים כבדים), אבל מבחינת נפח זה היה בסדר.
נראה לי שאתה יכול לדבר איתם כדי לבקש דברים, בתקווה שיתייחסו.
אם זה מסמכים בלי ערך, כתוב 0, או 1 ש"ח.