מבוא :
אני רכשתי את הדגם V20 ואם לומר את האמת ששואלים אותי למה LG ?
הבטחות ,אפשרויות באלמנטים שתמיד LG נותנת יותר מיצרנים אחרים .
כגון מצלמה עם אפשרויות רבות , DAC מרובע לשיפור הקלטות קול, שיפור שמע , הבטחה ל- B&O certification וספק אם ישנו בדגמים שהגיעו לישראל !
מתנות ברכישה מוקדמת שהפעם היו מדהימות .
הסאונד במוסיקה ב- G2 עם אוזניות LG TONE PLATINUM™ Wireless Stereo Headset
נשמע מדהים ולא מצאתי איכות שמע דומה לצערי בסלולר אחר וכוותי שהדור הבא יביא שיפור .
http://www.lg.com/us/lg-friends/lg-HBS- ... e-platinum
הבעיות הרבות שהיו לי ב- G2 ו- G4 , תיקונים ארוכים לא הרתיעו אותי לרכוש שוב LG ושוב לאור האפשרויות הרבות שתמיד ב LG , חדשנות שמבטיחים לפחות על הנייר .
והכי חשוב לא היה NOTE 7 .
החוו"ד שלי כולל רשמים אישיים על המכשיר ואם זה יעזור לאחרים לקבל אינדיקציה לרכוש או לא לרכוש , מה עליהם לבחון לפני רכישה , עשיתי את שלי .
ניתן לקבל כאן מפרט המכשיר : ואני יוסיף
1. ניתן לצלם 1080/60FPS
2. ניתנת חינם סוללה שנייה 3200 mAh
( בהחלפה מהירה ואני מרגיש שזכיתי בסוללה משודרגת מאוד, אף יחצן לא אמר WOW ,אני לא ראיתי בשום מתחרה שמוכר סלולר ברמה גבוה הצעה דומה )
3. מפרט הסלולר V20
http://www.gsmarena.com/lg_v20-8238.php
הקדמה :
1. אני יתמקד באפשרויות הסאונד שמציע המכשיר ולאור כך רכשתי את V20 .
הסאונד מתבטא ב- הקלטת קול אנשים , הופעות , שיחות , שיחות טלפון ,הרצאות , צילום + קול
הסאונד גם הנבדק דרך אוזניות - מוסיקה ברמות שידור רדיו אינטרנט ,CD RIP / 44.100HZ / 24bit/96KHZ , יוטיוב , DIGITAL100FM ( ערוצי מוסיקה רבים לבחירה בחינם ) , 24 Bit 192 kHz
2. צילום – ישנם אין ספור בוחנים למצלמה ביוטיוב ואתרים שונים , אין לי רצון או יכולת להתחרות בכל צילום של כל אדם , לכן אני רק יאמר LG בטופ המצלמות וידאו הטובות ב- 2016 , בצילום לילה אף מצלמה לא באמת טובה , שמצרפים הקלטה של סאונד לווידאו ב- V20 מקבלים חוויה שלא מקבלים בשום סלולר אחר .
צילום תמונות – LG לא טובה בחשיכה . ומצד שני איזה סלולר כן מצלם טוב בחושך .
3. מצלמה 360 מעלות – זאת מתנה , ולאחר שניסיתי את אפשרות צילום זאת לא יכול להפסיק לצלם 360 מעלות , המצלמה שניתנה מתנה בשווי 200$, מכניסה אותך לתחום צילום שלא רבים מכירים וחבל ברזולוציה 1440P לא רע , למרות שזה לא מצלמה מקצועית ,
מכאן ניתן רק להתפתח ,בהבנה מה לחפש בדור הבא .
הוספתי מספר סירטוני וידאו להסבר איך המצלמה עובדה בצילום
יש לזכור להוריד את הצילום לכרטיס זיכרון לסלולר, משדרג את הצילום , איכות הצילום טובה יותר שהמצלמה עומדת ללא תזוזה .
והמצלמה גם מקליטה סאונד 5.1 , ישנם דוגמאות נוספות ביוטיוב
a. גם הם טוענים שמאוד קשה להם לומר שזה סאונד טוב , הסלולר מבולבל
i. בזה אני מסכים איתם , אבל הבעיה שכל היחצנים ביוטיוב מקבלים מכשיר לשבוע וצריכים להחזיר אותו ,הם לא עושים הרצה לסלולר בסאונד ולא מודעים שמצריך הרצה .
ii. יש חוסר ביציבות בשמע , הרבה מניפולציות בסאונד שלא מוסיפים איכות .
iii. יש הרגשה ש- LG הביאה חומרה גדולה עלייה ( ולא פעם ראשונה )
iv. חסר לי מאוד חווית לקוחות שיספרו על אוזניות ששמעו בסלולר הזה
b. שימו לב למבחן באתר זה , תנסו לדעת האם בישראל יש B&O certification ?
i. לי אין מושג
http://www.digitaltrends.com/cell-phone ... 20-review/
ii. מגיע בסרט שלהם עם סמל אישור תומך ב- B&O certification מוטבע בגב הסלולר וכן בתוכנה בסלולר ראו בסרט באתר .
http://icdn1.digitaltrends.com/image/lg ... 5x1200.png
iii. אך הבוחן טוען שאין B&O certification בסלולר בארה"ב
iv. וזה מעלה שאלות מה הגיע בישראל ? שהגיע בלי שום סימן בקופסא או
בסלולר שיש B&O certification
1. כיום יש דיווחים שבעצם LG החליטה להשאיר B&O certification רק בקוריאה !
2. אם זה נכון זה שערוריה , רמאות ! הונאה !
v. בפועל אין אוזניות B&O certification בקנייה או אישור בקופסא על איכות הסאונד B&O certification
vi. יש אישור B&O certification באתרי המוכרים בישראל אך לא בספר תפעול של המכשיר ואם אין במכשיר B&O certification כמו שהובטח זה הונאה .
vii. שמחברים סלולר B&O certification אין שיפור באוזניות B&O certification ל בדגם H6 או H7
i. בישראל באתר הבית LG אין אינדקציה ל- B&O certification
http://www.lg.com/il/support/support-mobile/lg-LGH990
ii. הטעם של מתנות רבות ולא אוזניות מביאות לומר שהיבואן הביא לישראל מכשיר זול יותר ללא B&O certification
c. עוד דבר מעניין שעולה מסרטון זה שהתקנת אוזניות בסלולר דרך מעביר ל- 2 אוזניות מעלה לפחות ב- 2 דציבלים את איכות הסאונד , אני בדקתי ואכן כך הדבר
i. אבל גם יתכן שיפור באוזניות מסויימות של טווח ה- MID על חשבון באס וגבוהים
ii. וזאת הבעיה בסלולר הזה אין לך מושג מה תקבל , הרבה דברים מבולבלים בתחום של קבלת סאונד דרך אוזניות במיוחד שמנגנון השיפור HI FI עובד בסלולר ומופעל ידנית
d. שימו לב בוידאו ביוטיוב – אתר Pocketnow אומר בעדינות רבה שהסלולר הזה מבולבל , LG לקחה מעבד סאונד שגדול עליה וזה בעדינות ! , הבעיה שפוחדים לפגוע בקשרים עם יצרן גדול .
לסיכום :
1.מורגש מאוד ש LG עשתה שיעורי בית , השקיעה רבות בסלולר , השקיעה בהוראות הפעלה ותוכנות רבות לשידרוג הסלולר , גיבוי , העברת קבצים , התרגום לעברית של אנדרואיד 7 איכותי ומושקע ( יותר מכל סלולר LG שהיה לי בעבר וחלקו עד היום באנגלית )
2. LG יצאה מעל ומעבר לקונים ראשונים של הסלולר במתנות רבות וטובות להחזיר את האמון הקונים , אך השאלה האם על חשבון יבוא מוצר שהמובטח ע"י חנויות B&O certification
ובפועל עולה שאלה האם זה B&O certification ?
3. היציבות של הסלולר מורגשת יותר מכל מכשיר אחר שהיה לי מ- LG .
4. אני רוצה לקוות שיהיה עדכון רציני בתוכנה של DAC של הסלולר שמבולבל מאוד ופוגע בחוויה סאונד!
אפשר לחלק את הסאונד ל- 2
החלק הראשון :
הקלטה סאונד שמגיעה לרמות מרשימות של פירוט , במה , מרחב
וזה כבר רמה של אודיופיל שומעים את ההקלטות במערכת קולנוע או סטריאו או עם אוזניות בסלולר .
החלק השני :
סאונד שמשמיע הסלולר בניגון שירים וזה לא לאודיופילים או מתקרב לזה .
נשאר רק להתפלל לעידכון בתחום הזה ,