חיבור אקולייזר ישן למגבר חדש - איך אני עושה זאת???
חיבור אקולייזר ישן למגבר חדש - איך אני עושה זאת???
שלום
רכשתי רסיבר ימהה RX-V779 חדש ומצוין ואני מעוניין לחבר אותו לאקולייזר הישן והטוב של ROTEL RE-380.
אני לא יודע איך לחבר את החיבורים - ואם זה בכלל אפשרי.
בבקשה נסו לעזור.
צירפתי תמונות של דרך החיבור עם המגבר הישן.
תודה,
מוטי
שלום
רכשתי רסיבר ימהה RX-V779 חדש ומצוין ואני מעוניין לחבר אותו לאקולייזר הישן והטוב של ROTEL RE-380.
בבקשה נסו לעזור.
תודה,
מוטי
זה לא לפורום אקוסטיקה, אולי סטריאו או תמיכה טכנית ואפילו ווינטג' (בגלל המגבר)
שאלות לחידוד:
1- יש אצליך במגבר כניסות נפרדות של PRE AMP ?
2- תשכח לרגע מהתכונות של הרסיבר להרבה כניסות, תשתמש בכניסה אחת ואליה תחבר את האקוולייזר ולאקווליזר תחבר את המקור.
3- תשלח בקשה למנהלים שיעבירו לאחד מהפורומים שציינתי למעלה את האשכול הזה.
שאלות לחידוד:
2- תשכח לרגע מהתכונות של הרסיבר להרבה כניסות, תשתמש בכניסה אחת ואליה תחבר את האקוולייזר ולאקווליזר תחבר את המקור.
3- תשלח בקשה למנהלים שיעבירו לאחד מהפורומים שציינתי למעלה את האשכול הזה.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אין לך דרך לחבר את הEQ שיעבוד על כל מה שיוצא מהרסיבר. בשביל זה אתה צריך יציאת Pre (מה שיש לך) וכניסה ישירות למגבר ההספק (מה שאין לך). המקסימום שתוכל לעשות זה לחבר מקור אחד, נגיד ממיר או CD או משהו לEQ ואז את הEQ לאחת הכניסות ברסיבר.
במאמר מוסגר, EQ זה מכשיר מקצועי לתיקון בעיות. אם אין לך בעיות בחלל (או שאתה לא יודע מה הן) אין שום צורך אמיתי בEQ.
במאמר מוסגר 2, סביר מאוד להניח שהרסיבר החדש והטוב שלך יודע לעשות את כל מה שהEQ הישן והטוב שלך יודע לעשות. חפש במדריך למשתמש אם יש לך Graphic EQ ברסיבר, לדעתי סיכוי טוב מאוד שיש ואז אתה יכול לעשות כל שינוי שתרצה עם הEQ הפנימי.
במאמר מוסגר, EQ זה מכשיר מקצועי לתיקון בעיות. אם אין לך בעיות בחלל (או שאתה לא יודע מה הן) אין שום צורך אמיתי בEQ.
במאמר מוסגר 2, סביר מאוד להניח שהרסיבר החדש והטוב שלך יודע לעשות את כל מה שהEQ הישן והטוב שלך יודע לעשות. חפש במדריך למשתמש אם יש לך Graphic EQ ברסיבר, לדעתי סיכוי טוב מאוד שיש ואז אתה יכול לעשות כל שינוי שתרצה עם הEQ הפנימי.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
חיבור אקולייזר
הי אודיסאוס
אני לא מסכים עם הדברים שנאמרו למעלה - לפחות עם חלקם
legopart עד שלא קיבלת מינוי MODERATOR בבקשה אל תחליט מה מתאים לפורום הזה ומה לא...
גם לאחר מכן, (אחרי שתקבל מינוי כזה) הייתי נזהר בכבודם של אנשים ולא מפנה אותם "לקושש תשובות" בפורומים אחרים אלה מנסה קודם כל להתייחס לגופם של דברים
במקרה הזה מדובר על חיבור אקולייזר ישן וזה בהחלט מתאים לי לענות בפורום ווינטאג'...
במקום לשאול "שאלות לחידוד", אם אתה באמת רוצה לעזור תפתח גוגל ותראה מה יש ל YAMAHA הזה להציע.
ROBOCOP - בכל הכבוד אקולייזר הוא TONE CONTROL משוכלל ואם הוא עושה עבודה טובה עבור אודיסאוס אל תשלח אותו לפתוח אולפן הקלטות בכדי להשתמש בו.
בלי קשר ליכולות ולחיבורים של רסיבר הזה ניתן לחבר אקולייזר בכל יציאת TAPE MONITOR (חיבור LOOP) או בחיבור בין PRE ל POWER בכדי לשלוט על כל המקורות (SOURCES)
כמו כן ניתן לחבר את האקולייזר ב"טור" לכל מקור ואולי אף ליותר מאחד אם האקולייזר עצמו כולל יותר מ TAPE LOOP אחד. ולהנות מהשליטה על המקור / מקורות האלו. ),גם עם מגבר מצומצם עם כניסת AUDIO / AUX פנוייה אחת!
RE380 ROTEL
לעניין האקולייזר גופו - הדגם הראשון שתועד "ON LINE" עבור רוטל הוא ה RE-500
RE-500
EQUALIZER 1980-1985 STEREO GRAPHIC EQUALIZER
יתכן שה RE380 שאודיסאוס מדבר עליו וותיק עוד יותר (מלפני שנת 1980) וכך ברור שאקטואלי לטפל בו בפורום הזה..
לא ברור אם הוא יכול לקבל עצמאית מקור אחד או יותר. אך לכל הפחות כאמור למעלה - מקור אחד ניתן לחבר ישירות אליו ויתכן שאף יותר מאחד.
אנא שלח תמונה ברורה של החלק האחורי (החיבורים של האקולייזר) יתכן שתוכל לבחור לחבר אליו יותר ממקור אחד
חיבורים
מקור אחד לאקולייזר ומימנו לרסיבר:
Source out to Eq Line In - הסבר: יציאת המקור "OUT" לכניסת האקולייזר "IN"
EQulizer out to Audio 1/2 IN - הסבר: יציאת האקוליזר לכניסת האודיו ברסיבר (הימאהה) כניסה 1 או 2
כאמור - יתכן שהאקולייזר הזה יכול למתג שניים או אפילו שלושה מקורות ... שלח תמונה ונראה
אני לא מסכים עם הדברים שנאמרו למעלה - לפחות עם חלקם
legopart עד שלא קיבלת מינוי MODERATOR בבקשה אל תחליט מה מתאים לפורום הזה ומה לא...
גם לאחר מכן, (אחרי שתקבל מינוי כזה) הייתי נזהר בכבודם של אנשים ולא מפנה אותם "לקושש תשובות" בפורומים אחרים אלה מנסה קודם כל להתייחס לגופם של דברים
במקרה הזה מדובר על חיבור אקולייזר ישן וזה בהחלט מתאים לי לענות בפורום ווינטאג'...
במקום לשאול "שאלות לחידוד", אם אתה באמת רוצה לעזור תפתח גוגל ותראה מה יש ל YAMAHA הזה להציע.
ROBOCOP - בכל הכבוד אקולייזר הוא TONE CONTROL משוכלל ואם הוא עושה עבודה טובה עבור אודיסאוס אל תשלח אותו לפתוח אולפן הקלטות בכדי להשתמש בו.
בלי קשר ליכולות ולחיבורים של רסיבר הזה ניתן לחבר אקולייזר בכל יציאת TAPE MONITOR (חיבור LOOP) או בחיבור בין PRE ל POWER בכדי לשלוט על כל המקורות (SOURCES)
כמו כן ניתן לחבר את האקולייזר ב"טור" לכל מקור ואולי אף ליותר מאחד אם האקולייזר עצמו כולל יותר מ TAPE LOOP אחד. ולהנות מהשליטה על המקור / מקורות האלו. ),גם עם מגבר מצומצם עם כניסת AUDIO / AUX פנוייה אחת!
RE380 ROTEL
לעניין האקולייזר גופו - הדגם הראשון שתועד "ON LINE" עבור רוטל הוא ה RE-500
RE-500
EQUALIZER 1980-1985 STEREO GRAPHIC EQUALIZER
יתכן שה RE380 שאודיסאוס מדבר עליו וותיק עוד יותר (מלפני שנת 1980) וכך ברור שאקטואלי לטפל בו בפורום הזה..
לא ברור אם הוא יכול לקבל עצמאית מקור אחד או יותר. אך לכל הפחות כאמור למעלה - מקור אחד ניתן לחבר ישירות אליו ויתכן שאף יותר מאחד.
אנא שלח תמונה ברורה של החלק האחורי (החיבורים של האקולייזר) יתכן שתוכל לבחור לחבר אליו יותר ממקור אחד
חיבורים
מקור אחד לאקולייזר ומימנו לרסיבר:
Source out to Eq Line In - הסבר: יציאת המקור "OUT" לכניסת האקולייזר "IN"
EQulizer out to Audio 1/2 IN - הסבר: יציאת האקוליזר לכניסת האודיו ברסיבר (הימאהה) כניסה 1 או 2
כאמור - יתכן שהאקולייזר הזה יכול למתג שניים או אפילו שלושה מקורות ... שלח תמונה ונראה
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
לך מכאן.legopart כתב:זה לא לפורום אקוסטיקה, אולי סטריאו או תמיכה טכנית ואפילו ווינטג' (בגלל המגבר)
שאלות לחידוד:
3- תשלח בקשה למנהלים שיעבירו לאחד מהפורומים שציינתי למעלה את האשכול הזה....
פשוט צא מהמקום הזה, אף אחד לא רוצה לקרוא את הקשקושים שלך.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
הראל צודק, דרך החיבור שהציע היא המקובלת אבל...
חיבור האקולייזר לרסיבר שלך עלול לבטל לך פונקציות שונות (כל מכשיר לגופו) ברסיבר.
חיבור האקולייזר לרסיבר שלך עלול לבטל לך פונקציות שונות (כל מכשיר לגופו) ברסיבר.
Re: חיבור אקולייזר
@harel
·שלום הראל.
תודה עבור התגובה המפורטת.
אני באמת אשמח לחבר את האקולייזר לימהה.
צירפתי תמונה של החלק האחורי שלה.
אודה לך מאוד אם תנחה אותי איך לחבר אותה לימהה כך שסיגנלי המוזיקה יועברו דרך האקולייזר.
לימהה מחוברים yes, xbox, internet....
שוב,
המון תודה.
·שלום הראל.
תודה עבור התגובה המפורטת.
אני באמת אשמח לחבר את האקולייזר לימהה.
צירפתי תמונה של החלק האחורי שלה.
אודה לך מאוד אם תנחה אותי איך לחבר אותה לימהה כך שסיגנלי המוזיקה יועברו דרך האקולייזר.
לימהה מחוברים yes, xbox, internet....
שוב,
המון תודה.
·היי, תבדוק אם לא התכוונת לדגם RE-830 משנת 88 בערך. גם לי היה אחד כזה בזמנו וגם אחד של ADC...אודיסאוס כתב:חיבור אקולייזר ישן למגבר חדש - איך אני עושה זאת???
שלום
בבקשה נסו לעזור.
תודה,
מוטי...
- RobotCop
- חבר ותיק

Re: חיבור אקולייזר
הראל בוקר טוב.harel כתב:ROBOCOP - בכל הכבוד אקולייזר הוא TONE CONTROL משוכלל ואם הוא עושה עבודה טובה עבור אודיסאוס אל תשלח אותו לפתוח אולפן הקלטות בכדי להשתמש בו....
קודם כל, אני נהנה מאוד לקרוא את הפוסטים שלך ומחלקם אני בהחלט משכיל
בנוגע לעניין הEQ: לתפישתי זה פורום של חובבים / מקצוענים שאוהבים את תחום האודיו וגם הם (כמוני) נמצאים פה כדי לחלוק ידע, ללמד וללמוד. זו גם הסיבה שדיברתי על תפקידו של הEQ במערכת. זה אמנם Tone Control משוכלל אבל גם מערכת כיול של רסיבר היא סוג של Tone Control משוכלל. זו לא הגדרת התפקיד של המכשיר. הגדרת התפקיד שלו היא "תיקון בעיות". כל שימוש אחר בEQ הוא שימוש לא נכון, נקודה.
having said that, מותר לכל אחד להשתמש בEQ הפרטי שלו איך שהוא רוצה, להרים בסים, להוריד בסים או לתקן האמפ קטן של שלושה וחצי dB ב 250Hz מהרמקולים אבל (שוב, לדעתי) זה לא נופל תחת הקטגוריה של "איך שנשמע לך נכון" או "מה שאתה אוהב".
אז - לא שלחתי אף אחד לפתוח אולפן הקלטות, רק ציינתי שאם השימוש במכשיר אינו שימוש למטרה מאוד מאוד ספציפית של תיקון בעיות מאוד ספציפיות, כנראה שאין בו צורך. אני עדיין עומד מאחורי ההמלצה הזו ואמליץ אותה גם בעתיד למי ששואל על שילובים כאלה במערכות בלי צורך.
אגב, בפוסט שלי ההמלצה לאיך לעשות אם זה (כי דעתי היא רק דעתי ומותר לכל אחד בפורום התעלם ממנה ועדיין לרצות לעשות את מה שאני חושב שלא צריך) זהה להמלצה שאתה נתת.
- harel
- חבר ותיק

חיבור לאקוליזר
אודיסאוס הי
אתה כנראה תוכל לחבר 3 מכשירים שונים לאקוליזר ולאחר "עיצוב האות" (הסיגנאל) להעביר אותו לרסיבר. אופן החיבור של האקוליזר לרסיבר נשאר כפי שתואר למעלה. את המקורות עליך לחבר ל line 1, line2 או ללולאת הטייפ.
כמובן שהמקורות מתחברים לשקעי הכניסה ( in or input) והאקולייזר מתחבר לרסיבר משקעי היציאה שלו (line out או output).
אנא שמור על ווליום נמוך ברסיבר עד אשר תשלוט היטב במוד הכניסה (דהינו תידע איזה כניסה מחוברת לאילו טרמינלים וכיוב) זאת בכדי לא לגרום לנזק אפשרי לרמקולים כאשר אתה מעביר בין מקור למקור..
רובופקופ אנחנו בהסכמה על רוב הדברים ואני מכבד ומעריך את תגובתך.
אתה כנראה תוכל לחבר 3 מכשירים שונים לאקוליזר ולאחר "עיצוב האות" (הסיגנאל) להעביר אותו לרסיבר. אופן החיבור של האקוליזר לרסיבר נשאר כפי שתואר למעלה. את המקורות עליך לחבר ל line 1, line2 או ללולאת הטייפ.
כמובן שהמקורות מתחברים לשקעי הכניסה ( in or input) והאקולייזר מתחבר לרסיבר משקעי היציאה שלו (line out או output).
אנא שמור על ווליום נמוך ברסיבר עד אשר תשלוט היטב במוד הכניסה (דהינו תידע איזה כניסה מחוברת לאילו טרמינלים וכיוב) זאת בכדי לא לגרום לנזק אפשרי לרמקולים כאשר אתה מעביר בין מקור למקור..
רובופקופ אנחנו בהסכמה על רוב הדברים ואני מכבד ומעריך את תגובתך.
- harel
- חבר ותיק

zaxxon82 תודה.. אם זה אכן הדגם זה מסביר מדוע היה קשה למצוא 380...
...
http://www.act.co.il/bazaar/index.php?g ... &ad=138976
http://www.act.co.il/bazaar/index.php?g ... &ad=138976
בנושא הEQ אני בתפיסה קצת דו קוטבית בעניין, מצד אחד במגברים שאני בונה אני מקצר את מסלול הסיגנל למינימום ההכרחי (בלי מעגלי TONE או BALANCE רק פוט' לווליום וזהו.
מצד שני, לפעמים בא לי "להגזים" עם הבאס ולהגביר אותו כדי להרעיד קצת את הספה, ואז זה חסר לי...
EQ יכול לטפל בעניין בצורה מאוד מוגדרת ומפורטת במיוחד למי שאין שליטת TONE בצורה מובנית במגבר (למשל במגברי כח נטו או כאלו עם קדם שחסר את הפונ' הזו.
אני הייתי נעזר ב EQ כדי להעלים תדרים גבוהים מסויימים בהקלטות בעייתיות בתקליטים או להדגיש תחום כזה או אחר בהתאם להעדפה הווקאלית ובהתאם לתחום הדינמי של הרמקולים.
לגבי מערכת הכיול של הרסיבר - למיטב הבנתי, מה שהיא משווה אלו עוצמות ולא תחומי תדרים, וזה במסגרת מיקום הרמקולים במרחב במערות קולנוע ביתי. השוואות של תחומי תדרים להבנתי נעשות ברמקולים מסוג "מקרן קול" המשודכים גם לסאב ושם יש חשיבות לאופן פיזור התדרים בצורה מאוד מוגדרת בהתאם למיקום המאזין.
בלי קשר לאמור לעיל, ביננו, חברים, נראה לי לקחתם את LEGO ברצינות רבה מדי, ההערות שלו אולי לא הכי חריפות (ואני עדין) אבל הבחור מנסה ללמוד בדרכו המוזרה ומעוררת החיוך (כמו למשל כאשר הוא הגיע למסקנה שלא טוב לשמן גומיות של טייפ, מזל שהוא לא מנסה לשמן דיסק בלימה של אופנוע להברקה), הבחור באמת עזב, שווה להיות יותר סובלנים באינטרנט, עדין אין חוק השולל מאנשים שלא מבינים להביע את דעתם המלומדת..
מצד שני, לפעמים בא לי "להגזים" עם הבאס ולהגביר אותו כדי להרעיד קצת את הספה, ואז זה חסר לי...
EQ יכול לטפל בעניין בצורה מאוד מוגדרת ומפורטת במיוחד למי שאין שליטת TONE בצורה מובנית במגבר (למשל במגברי כח נטו או כאלו עם קדם שחסר את הפונ' הזו.
אני הייתי נעזר ב EQ כדי להעלים תדרים גבוהים מסויימים בהקלטות בעייתיות בתקליטים או להדגיש תחום כזה או אחר בהתאם להעדפה הווקאלית ובהתאם לתחום הדינמי של הרמקולים.
לגבי מערכת הכיול של הרסיבר - למיטב הבנתי, מה שהיא משווה אלו עוצמות ולא תחומי תדרים, וזה במסגרת מיקום הרמקולים במרחב במערות קולנוע ביתי. השוואות של תחומי תדרים להבנתי נעשות ברמקולים מסוג "מקרן קול" המשודכים גם לסאב ושם יש חשיבות לאופן פיזור התדרים בצורה מאוד מוגדרת בהתאם למיקום המאזין.
בלי קשר לאמור לעיל, ביננו, חברים, נראה לי לקחתם את LEGO ברצינות רבה מדי, ההערות שלו אולי לא הכי חריפות (ואני עדין) אבל הבחור מנסה ללמוד בדרכו המוזרה ומעוררת החיוך (כמו למשל כאשר הוא הגיע למסקנה שלא טוב לשמן גומיות של טייפ, מזל שהוא לא מנסה לשמן דיסק בלימה של אופנוע להברקה), הבחור באמת עזב, שווה להיות יותר סובלנים באינטרנט, עדין אין חוק השולל מאנשים שלא מבינים להביע את דעתם המלומדת..
- RobotCop
- חבר ותיק

לא הצלחתי לפצל את הציטוט אז יש שניים במחיר אחד.yosiaz כתב:לגבי מערכת הכיול של הרסיבר - למיטב הבנתי, מה שהיא משווה אלו עוצמות ולא תחומי תדרים,
נראה לי לקחתם את LEGO ברצינות רבה מדי,...
אני חושב שמערכת הכיול כן מתעסקת עם הEQ כי כשחיטטתי קצת בהגדרות אחרי הכיול יכלתי לשנות עקומות ספציפיות שהוזנו ולא אני הכנסתי אותן. יכול להיות שאני טועה בנושא, מקווה שמישהו מהמבינים בתחום יתן מילה.
בנוגע ללגו, אני מסכים.
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
·RobotCop כתב:לא הצלחתי לפצל את הציטוט אז יש שניים במחיר אחד.......
אני חושב שמערכת הכיול כן מתעסקת עם הEQ כי כשחיטטתי קצת בהגדרות אחרי הכיול יכלתי לשנות עקומות ספציפיות שהוזנו ולא אני הכנסתי אותן. יכול להיות שאני טועה בנושא, מקווה שמישהו מהמבינים בתחום יתן מילה.
בנוגע ללגו, אני מסכים....
Audyssey room correction technology comes in four solutions: MultEQ XT32, MultEQ XT, MultEQ and 2EQ.
מלבד איקווליזר אודיסי משתמשת גם בדיליי.
*
לגבי לגו - צריך לדעת איך להתנהג בפורום ציבורי. בעתיד הוא יוכל לתרום בכל פורום.
R
Re: חיבור לאקוליזר
@harel
היי
מצטער שחוזאר לאותו עניין - אך אני חשבתי שאולי קיימת דרך לחבר את האקולייזר לפני הפצת הסיגנל,
כלומר, מכיוון שכבר אין לי cd player ואפילו הפטיפון שבק, חשבתי שאולי קיימת אפשרות לקחת את הסיגנל שמופק מהרסיבר (נניח אפילו מהרדיו), ולפני שהרסיבר מעביר לרמקולים, להעביר את יציאת הרסיבר דרך האקולייזר ואז לרמקולים...
או לקחת את הסיגנל מהרסיבר, להעביר דרך האקולייזר ואז חזרה לרסיבר ורק אז לרמקולים??
קיימת אפשרות כזאת?
חברים - בבקשה אל תתיאשו ממני - אין לי מקום אחר...
תודה למי שיכול לסיייע (גם סקיצה מפורטת בכתב יד תעזור)
תודה לכולם.
מוטי
היי
מצטער שחוזאר לאותו עניין - אך אני חשבתי שאולי קיימת דרך לחבר את האקולייזר לפני הפצת הסיגנל,
כלומר, מכיוון שכבר אין לי cd player ואפילו הפטיפון שבק, חשבתי שאולי קיימת אפשרות לקחת את הסיגנל שמופק מהרסיבר (נניח אפילו מהרדיו), ולפני שהרסיבר מעביר לרמקולים, להעביר את יציאת הרסיבר דרך האקולייזר ואז לרמקולים...
או לקחת את הסיגנל מהרסיבר, להעביר דרך האקולייזר ואז חזרה לרסיבר ורק אז לרמקולים??
קיימת אפשרות כזאת?
חברים - בבקשה אל תתיאשו ממני - אין לי מקום אחר...
תודה למי שיכול לסיייע (גם סקיצה מפורטת בכתב יד תעזור)
תודה לכולם.
מוטי
אפשרי בהחלט, רק לא ברסיבר שלך..
יש רסיברים (בד"כ בקצה היותר עליון של הסקאלה) שיש להם PRE OUT שמגושר ל AMP IN או MULTI INPUT - שבעצם מוציאות את הסיגנל מהפרה-החוצה ואז חזרה פנימה.
שימוש במעגלי ה LINEOUT וה LINEIN גורם לסיגנל לבצע "טיולים" במעגל הפרהאמפ החוצה ופנימה ולטעמי לתוספת פוטנציאל להנחתה ורעש.
דוגמאות משני רסיברים שברשותי:
ROTEL RSX-1067
[img2=1024x768]http://img.canuckaudiomart.com/uploads/ ... __mint.jpg[/img2]
ONKYO DS939
[img2=800x600]http://cdn04.trixum.de/upload2/70400/70 ... 04c8c5.jpg[/img2]
יש רסיברים (בד"כ בקצה היותר עליון של הסקאלה) שיש להם PRE OUT שמגושר ל AMP IN או MULTI INPUT - שבעצם מוציאות את הסיגנל מהפרה-החוצה ואז חזרה פנימה.
שימוש במעגלי ה LINEOUT וה LINEIN גורם לסיגנל לבצע "טיולים" במעגל הפרהאמפ החוצה ופנימה ולטעמי לתוספת פוטנציאל להנחתה ורעש.
ROTEL RSX-1067
ONKYO DS939
[img2=800x600]http://cdn04.trixum.de/upload2/70400/70 ... 04c8c5.jpg[/img2]
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
שמע, זו השקעה.yosiaz כתב:אפשרי בהחלט, רק לא ברסיבר שלך..
ROTEL RSX-1067
ONKYO DS939
[img2=800x600]http://cdn04.trixum.de/upload2/70400/70 ... 04c8c5.jpg[/img2]...
לפרק שני רסיברים, למקם במקום מואר, לצלם ולהעלות לכאן.
- harel
- חבר ותיק

לגבי לגו -
הוא אחראי לדברים שאמר.. צריך לדעת מתי לקפוץ ואם יש מים בבריכה. ולעניינו - אם אתה אומר דברים צפה לתגובה הולמת
אף אחד לא אמר לו ללכת - פשוט למדו אותו קצת דרך ארץ... זה הכל.
לפעמים עדיף לספור עד עשר ולא לקפוץ על כל פוסט...
צר לי שהוא החליט לעזוב עדיף כמובן שיחזור אבל זו החלטה שלו
לגבי אודיסאוס - הצעתי לשוחח איתו בטלפון... צריך להיות יצירתי
הוא אחראי לדברים שאמר.. צריך לדעת מתי לקפוץ ואם יש מים בבריכה. ולעניינו - אם אתה אומר דברים צפה לתגובה הולמת
אף אחד לא אמר לו ללכת - פשוט למדו אותו קצת דרך ארץ... זה הכל.
לפעמים עדיף לספור עד עשר ולא לקפוץ על כל פוסט...
צר לי שהוא החליט לעזוב עדיף כמובן שיחזור אבל זו החלטה שלו
לגבי אודיסאוס - הצעתי לשוחח איתו בטלפון... צריך להיות יצירתי
התמונות לא שלי - יש קרדיט בפינה של כל תמונה - הבאתי דוגמא מרסיברים שאני מכיר אישית ועובדים אצלי, כך שלא אצא "לגו" בפורום...
נראה לי שהוא יצא וחזר... (אתמול היה חשבון מחוק, היום נראה שוב פעיל. הוא האתנחתא הקומית בפורום - אפשר גם לא להתייחס להודעות שלו אלא אם הוא מציק, איך אומרים בפולנית "לא כל האצבעות שוות"