שלום לכולם,
דבר ראשון תודההה ענקית לכל המתכנתים והאנשים שעוזרים לכל עיניין הקודי בארץ!!!
עכשיו, תקנו אותי אם אני טועה אבל הצד החלש של העיניין הוא הטלוויזיה החיה בכללי וערוץ 22 בפרט שמחולק ל2 ערוצים שונים מאקו ורשת שברשת האיכות מאד ירודה ולא כל התוכניות משודרות וגם במאקו יש הרבה תקלות ובכלל לא ניתן לסמוך שיהיה אפשר לראות תוכניות בכלל לעומת ערוץ 10 שפועל 98% מהזמן בצורה חלקה וטובה.
אז.. השאלה היא: האם יש מישהו שמוכן להרים את הכפפה ולדאוג לשידור איכותי ורציף של הערוץ הזה?
האם זה חוקי לדאוג לדבר כזה? בעצם למה לא הרי זה ערוץ פתוח, לא?
במידה ואין מישהו כזה.. אם ידריכו אותי מה צריך לעשות, אני מוכן לקנות במיוחד ממיר של עידן פלוס או כל מה שצריך כדי להעלות שידור איכותי ורציף...
תודה תודה
טלוויזיה חיה
-
עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- שם מלא: adito
- kesem10
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
·עדיטו כתב:שלום לכולם,
דבר ראשון תודההה ענקית לכל המתכנתים והאנשים שעוזרים לכל עיניין הקודי בארץ!!!
עכשיו, תקנו אותי אם אני טועה אבל הצד החלש של העיניין הוא הטלוויזיה החיה בכללי וערוץ 22 בפרט שמחולק ל2 ערוצים שונים מאקו ורשת שברשת האיכות מאד ירודה ולא כל התוכניות משודרות וגם במאקו יש הרבה תקלות ובכלל לא ניתן לסמוך שיהיה אפשר לראות תוכניות בכלל לעומת ערוץ 10 שפועל 98% מהזמן בצורה חלקה וטובה.
אז.. השאלה היא: האם יש מישהו שמוכן להרים את הכפפה ולדאוג לשידור איכותי ורציף של הערוץ הזה?
האם זה חוקי לדאוג לדבר כזה? בעצם למה לא הרי זה ערוץ פתוח, לא?
במידה ואין מישהו כזה.. אם ידריכו אותי מה צריך לעשות, אני מוכן לקנות במיוחד ממיר של עידן פלוס או כל מה שצריך כדי להעלות שידור איכותי ורציף...
תודה תודה...
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אז למה לא מראש להשתמש בעידן פלוס?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

כי... אולי אני מנסה להיות לא אנוכי ולדאוג לכולם???!!!
עידן פלוס בהרבה מקומות לא באמת קולטים ובכללי לא עדיף מכשיר עם קודי שמטפל בכל כולל טלוויזיה חיה??
עידן פלוס בהרבה מקומות לא באמת קולטים ובכללי לא עדיף מכשיר עם קודי שמטפל בכל כולל טלוויזיה חיה??
- alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 503
ברור שזה לא חוקי. אפילו בסלקום TV אין את כל הערוצים הללו.
-
עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

@alonrod
·ערוץ 22???
·ערוץ 22???