אלטרנטיבה לsb13?
-
avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כבר כמה זמן שאני שם עין על סאבים של svs ועכשיו גם הבשילו התנאים לקנות אחד כזה לעצמי.
הדבר הכי טבעי לעשות מאחר והמערכת משמשת בעיקר לצפייה בסרטים, הוא להתחדש באיזה pb נחמד ולסגור סיפור.
היום הגדלתי לעשות ואפילו חישבתי מידות על קרטון שידמו איך הסאבים השונים יתקבלו בסלון ומה אני אגיד לכם, הם לא מתקבלים שם. הגודל של הpb2000 פשוט ענק ובולט לעין ועל אף היתרון שלו שהוא יכול לשמש גם שולחן או כיסא (או מיטה) אין סיכוי שזה עובר אצלי ביקורת.
אז נותר להסתפק בsb.
אחרי שמכרתי את הסאנפייר hrs12, הגיע הזמן להתקדם ושמתי עין על הsb13 שהוא צנוע מידות וממה שהתרשמתי בעל תמורה טובה לכסף. השאלה היא איזה עוד מתחרים יש לסאב כזה שעולה כ10k עד הבית?
הדבר הכי טבעי לעשות מאחר והמערכת משמשת בעיקר לצפייה בסרטים, הוא להתחדש באיזה pb נחמד ולסגור סיפור.
היום הגדלתי לעשות ואפילו חישבתי מידות על קרטון שידמו איך הסאבים השונים יתקבלו בסלון ומה אני אגיד לכם, הם לא מתקבלים שם. הגודל של הpb2000 פשוט ענק ובולט לעין ועל אף היתרון שלו שהוא יכול לשמש גם שולחן או כיסא (או מיטה) אין סיכוי שזה עובר אצלי ביקורת.
אז נותר להסתפק בsb.
אחרי שמכרתי את הסאנפייר hrs12, הגיע הזמן להתקדם ושמתי עין על הsb13 שהוא צנוע מידות וממה שהתרשמתי בעל תמורה טובה לכסף. השאלה היא איזה עוד מתחרים יש לסאב כזה שעולה כ10k עד הבית?
אבי, בשביל מה לחפש בכח מתחרים .. אם אהבת את ה SB13 והוא מתאים לך תקציבית , אז תתחדש. (:
אני באותו תקציב הייתי רוכש שני R-112SW ונשאר עם עודף לשדרוג עתידי של הרסיבר בבוא הזמן ..
גם R-115 צריך להיות מדהים . האם שמעת אותם ?
אני באותו תקציב הייתי רוכש שני R-112SW ונשאר עם עודף לשדרוג עתידי של הרסיבר בבוא הזמן ..
גם R-115 צריך להיות מדהים . האם שמעת אותם ?
-
avilior
- חבר ותיק

·LiorShap כתב:אבי, בשביל מה לחפש בכח מתחרים .. אם אהבת את ה SB13 והוא מתאים לך תקציבית , אז תתחדש. (:
גם R-115 צריך להיות מדהים . האם שמעת אותם ?...
היי ליאור, מה קורה?
אני אסביר מה השיקול שלי ולמה אני מתלבט.
את הsb13 לא שמעתי, את הpb13 כן והוא מדהים, אבל אין סיכוי שאני אקנה אותו. אני יודע שהsb חלש ממנו אבל זה מוצר כרגע שביחס למחיר מציע תמורה שאמורה להיות טובה. לא בא לי להתחיל עם כל מיני ניסיונות במחיר נמוך יותר שבסוף יעלו לי יותר אחרי מכירה בלוחות, שוק היד השנייה היום הוא על הפנים. מוצר מהיום הראשון שלו כבר שווה פחות מחצי.
את הקליפשים לא שמעתי והייתי בכיף סוגר סיפור וקונה אחד מהם, המחיר גם הרבה יותר קורץ לי, אבל מקריאה ברשת הבנתי שהם משמעותית פחות טובים מהsb13. השאלה היא עד כמה זה קריטי עבור משתמש ממוצע כמוני? התשובה היא שאין לי דרך לדעת. אם הייתי יכול לקחת לבדיקה את שניהם בבית הייתי יכול להגיע להחלטה מושכלת. מכיוון שזו לא אופציה, האפשרות היחידה היא להמר ומכאן ההתלבטות.
סאב
הוא כמו כל רמקול - רק הרבה יותר קריטי בתוצאה שניזונה מ-מיקומו ובהשתלבותו עם כלל המערכת.
מערכת RoomCorrection חשובה לא פחות מבחירת הסאב וניצולו כראוי.
צריך לדעתי להשאיר מקום בתקציב גם ל RoomCorrection חיצוני.
עם אפשרות מדידת החדר.
מדובר בתקציב מכובד
ורצון לנצלו כראוי.
מבין לחלוטין את avilior.
הוא כמו כל רמקול - רק הרבה יותר קריטי בתוצאה שניזונה מ-מיקומו ובהשתלבותו עם כלל המערכת.
מערכת RoomCorrection חשובה לא פחות מבחירת הסאב וניצולו כראוי.
צריך לדעתי להשאיר מקום בתקציב גם ל RoomCorrection חיצוני.
עם אפשרות מדידת החדר.
מדובר בתקציב מכובד
ורצון לנצלו כראוי.
מבין לחלוטין את avilior.
יחד עם זאת
"הבעיה" בשני סאבים
זה בעיקר מקום ומיקום.
בשביל ששני סאבים ינגנו זהה ובמשקל אחיד מצריך את אותם תנאים בדיוק
ואם אין תנאים זהים
אז אנחנו חוזרים לצורך "תיקון" חיצוני בדמות יחידת cross ושליטה נפרדת.
לפעמים מספיק סאב אחד איכותי ככל הניתן במיוחד שמדובר בסלון ישראלי עם ככ הרבה משתנים...ולתקנו ככל הניתן.
סלון ישראלי רחוק (לצערי) מחדר ייעודי, שם החופש לבחירת הציוד והמיקום הרבה יותר אידיאלי/אופטימלי
"הבעיה" בשני סאבים
זה בעיקר מקום ומיקום.
בשביל ששני סאבים ינגנו זהה ובמשקל אחיד מצריך את אותם תנאים בדיוק
ואם אין תנאים זהים
אז אנחנו חוזרים לצורך "תיקון" חיצוני בדמות יחידת cross ושליטה נפרדת.
לפעמים מספיק סאב אחד איכותי ככל הניתן במיוחד שמדובר בסלון ישראלי עם ככ הרבה משתנים...ולתקנו ככל הניתן.
סלון ישראלי רחוק (לצערי) מחדר ייעודי, שם החופש לבחירת הציוד והמיקום הרבה יותר אידיאלי/אופטימלי
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 19/11/2016 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
ה- E112 צריך לספק ביצועים זהים, ועל הדרך הוא גם קצת קטן יותר.לא בתווך המחירים הנל.
סדרה E לא בטוח שתהיה עדיפה על הסאב הנל....
סלון ישראלי רחוק (לצערי) מחדר ייעודי, שם החופש לבחירת הציוד והמיקום הרבה יותר אידיאלי/אופטימלי...
כל הדיבורים על שני סאבים הם מיותרים ברגע שהאופציה אינה אפשרית, אז עדיף להתמקד באחד. גם ה- SB13 וגם ה- E112 הם שדרוג נאה ל- HRS12 ופחות או יותר הסאבים הסגורים הכי טובים שאתה יכול לרכוש בתקציב הנתון.
-
avilior
- חבר ותיק

·HazooM כתב:......![]()
כל הדיבורים על שני סאבים הם מיותרים ברגע שהאופציה אינה אפשרית, אז עדיף להתמקד באחד. גם ה- SB13 וגם ה- E112 הם שדרוג נאה ל- HRS12 ופחות או יותר הסאבים הסגורים הכי טובים שאתה יכול לרכוש בתקציב הנתון....
hazoom,
לדעתך יש כאן שדרוג משמעותי? מהhrs12 לא נפלתי.
האם כדי להשתדרג בחוויה בהכרח צריך לבחור בpb?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·למה לא PC ? אותם ביצועים שטח ריצפה קטן יותר על חשבון גובה, מתאים יותר לסלוןavilior כתב:·......
hazoom,
לדעתך יש כאן שדרוג משמעותי? מהhrs12 לא נפלתי.
האם כדי להשתדרג בחוויה בהכרח צריך לבחור בpb?...
-
avilior
- חבר ותיק

·istarmini כתב:·למה לא PC ? אותם ביצועים שטח ריצפה קטן יותר על חשבון גובה, מתאים יותר לסלון.........
יואב, לא מתאים מבחינת מבנה הסלון. יש מסך שיורד ולא מאפשר מיקום של סאב כזה, מעבר לכך שאני לא אוהב גם את העיצוב שלו...
רשמתי "נאה", לא "משמעותי". תחשוב שה- SB13 נשמע בערך כמו שני SB2000, ולא, זה לא פי 2 יותר בס. בקיצור, כן, בשביל שדרוג משמעותי אתה צריך סאב גדול, אין מנוס.לדעתך יש כאן שדרוג משמעותי? מהhrs12 לא נפלתי.
האם כדי להשתדרג בחוויה בהכרח צריך לבחור בpb?...
לא חייבים. גם ה- PB2000 יהיה שדרוג, אבל כאמור, הם גדולים למדי.