המלצה לרובוט חדש אחרי אכזבה משירות Iclebo

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
indexswing פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ברשותי Iclebo arte כ 3 שנים והייתי מרוצה בסך הכל.
ללא תקלות מיוחדות. הייתה תקלה אחת שתוקנה לפני שנתיים.
לאחר מכן היו כ-2 תקלות שהשירות היה ממש בעייתי וכמה שניסיתי
מול רונן רק בסוף זה עזר. הבעיה היא שהוא בן אדם אחד ולא ענה תמיד.

עכשיו שוב התקלקל והבטיחו לחזור אליי כי ביקשתי שדרוג
ועבר חודש וכלום.

אודה לקבלת המלצה לרובוט עם שירות נורמלי ומי שרוצה לקנות
הרובוט שלי אשמח לפניות.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #2 

זאת בדיוק הבעיה עם החברה הזאת... גם אני לקוח של Iclebo עם דגם ה arte
רונן הוא בן-אדם משכמו ומעלה, אבל! וזה אבל גדול! כל החברה והתפעול היום-יומי מבוססים/תלויים באדם אחד (רונן עצמו)

בן-אדם אחד לעולם לא יכול להחליף מערך שלם של חברה,
ואם זה לא רונן אז רמת השירות גובלת בביזיון ואני אומר את זה "בדחילו ורחימו"

אל תתיאש אני גם תיקנתי פעמיים וקיבלתי הבטחות שיחליפו לי בחדש כי לא ממש מוצאים את הבעיה,
אני חייב לציין למען הגילוי הנאות שרונן עזר/תמך/היה זמין לכל אורך הדרך, אבל מה תעזור האמפטיה אם המוצר לא עובד?
בסוף התייאשתי ורכשתי אחר, אני שומע המלצות טובות על הסינים iLife וכאלו תחפש פה בפורום.

jade4u
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 397
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #3 

חשבתי שאני היחיד שמרגיש ככה,
תודה לאל שאני קורא שיש עוד אנשים שחוו את אותו הנושא.

רונן באמת איש יקר,
אבל מעבר לרונן, אין באמת שירות.
כך אני מרגיש לפחות.

כל פעם אני קורא כאן שבחים ותודות על השירות,
ואני מתהפך מבפנים ולא מבין איך זה.
כי אני מרגיש בדיוק ההיפך.

צרת רבים, נחמת טיפשים אמרים.
לפחות יש לי נחמה קלה.

tomerR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 346
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

גם אני וחבר שלי שהמלצתי לו לרכוש אומגה, בדיוק באותו סירה . אבל עם זאת, אני חושב שהמוצר (אייקלבו) עצמו טוב .
לדעתי תמשיך לנדנד עד שתקבל תשובה ושירות, כי לא מעט נותני שירותים בארץ מבינים רק ככה.

indexswing פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בסך הכל אני צריך שירות סביר. לא לרדוף אחרי אף אחד. זמן תיקון סביר וכו'.
להתקשר כל יום או יומיים לנדנד ואז לרונן לנייד ובוואטספים שלא תמיד הוא גם עונה
זה מתיש וכל העיסוק גוזל משאבים ותשומות נפש - אם הייתי בפנסיה אולי.

בכל אופן קראתי לא מעט כאן על ה "איי לייף" והחידה בעיני נותרה האם יש שירות למכשיר בישראל
עד כמה הוא אמין ובמידה ואין שירות והוא מתקלקל אז הפיתרון לרכוש חדש ב 120 דולר ?

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #6 

indexswing כתב:בסך הכל אני צריך שירות סביר. לא לרדוף אחרי אף אחד. זמן תיקון סביר וכו'.
להתקשר כל יום או יומיים לנדנד ואז לרונן לנייד ובוואטספים שלא תמיד הוא גם עונה
זה מתיש וכל העיסוק גוזל משאבים ותשומות נפש - אם הייתי בפנסיה אולי.

בכל אופן קראתי לא מעט כאן על ה "איי לייף" והחידה בעיני נותרה האם יש שירות למכשיר בישראל
עד כמה הוא אמין ובמידה ואין שירות והוא מתקלקל אז הפיתרון לרכוש חדש ב 120 דולר ?
...
·השירות לilife בישראל הוא אותו איש יקר...

על פי מה שנכתב כאן בפורום רונן יהיה היבואן שרישמי של ilife לארץ.

לגבי הרובוט עצמו לגמריי שווה את ה800 שקלים שהוא עולה! מקסימום מחליפים אחרי שנתיים שלוש זה לא נורא כמו להחליף רובוט שעלה 3000 ש"ח כל שלוש שנים.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

indexswing פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אז חוזרים לאותה נקודה....
השאלה היא האם הרובוטים של לייף אמינים. האם מישהו נתקל
בתקלה לאחר שנת שימוש ?

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אז חוזרים לאותה נקודה....
השאלה היא האם הרובוטים של לייף אמינים. האם מישהו נתקל
בתקלה לאחר שנת שימוש ?
...
הם חדשים מדי בשביל להתקלקל... ה ICELEBO למשל התחיל לעשות "קונצים"
רק בערך בגיל שנה... לכן אתה תצטרך "להמר" פה אם אתה הולך עליהם...
אבל כפי שנאמר 800 ש"ח זה לא כמו 3000 ש"ח ולפי מה שנכתב עד עכשיו
זאת תהיה השקעה נבונה.

eyal_ro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 249
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

jade4u כתב:חשבתי שאני היחיד שמרגיש ככה,
תודה לאל שאני קורא שיש עוד אנשים שחוו את אותו הנושא.

רונן באמת איש יקר,
אבל מעבר לרונן, אין באמת שירות.
כך אני מרגיש לפחות.

כל פעם אני קורא כאן שבחים ותודות על השירות,
ואני מתהפך מבפנים ולא מבין איך זה.
כי אני מרגיש בדיוק ההיפך.

צרת רבים, נחמת טיפשים אמרים.
לפחות יש לי נחמה קלה.
...
אחד לאחד זוהי הרגשתי....ממש מבואס כבר אחרי החלפה של הארטה באחד אחר ואחרי שדרוג לאומגה שגם ממתין להחלפה כי איננו תקין..
·

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

תגובה על בעיות בשירות

שליחה #10 

וואו......הרגתם אותי :oops:

אני מצטט תגובה שלי לתלונה שהתפרסמה כאן לפני כשבועיים :

" היי עוזי,

ביום חמישי קיימתי שיחת מסדרון עם מנהל התפעול של החברה. הבעתי בפניו את תסכולי וכעסי לגבי כמות התלונות על טיב השירות שאנו חווים בתקופה האחרונה. התסכול שלי נובע מהפער בין ה"אני מאמין" של החברה בכל הנוגע ליחסי חברה/לקוח לבין רמת אי שביעות הרצון של לקוחות רבים מידי בתקופה האחרונה. כמות ורמת המחוות שלנו כלפי לקוחותינו מאוד ייחודית , יוצאת דופן ומתקיימת על בסיס כמעט יומי. לא אפרט כדי לא לטרחן את חברי הפורום....אולי די בכך שאספר שבדוחו"ת המכירה שאנו מגישים לבעלי המניות שלנו , סעיף התיקונים או מכירת חלקי החילוף לא מופיע. הסיבה היא שמדובר ב 1000-3000 ש"ח בחודש. כלומר, אחרי למעלה מחמש שנות מכירת רובוטים ואחרי כ 15,000 רובוטים שנמכרו, אילו ההכנסות שלנו מתיקונים. עלות תיקון ממוצע אצלנו היא 250-350 ש"ח. איפה שאפשר - לא מחייבים. מעל 400 ש"ח כבר נחשב חריג מאוד. ישנם לקוחות שסימו את האחריות אצלנו לפני שלוש שנים. עדיין, אילו המספרים. הסיבה לכך היא בנקיטת מודל עסקי שבבסיסו החלטה עקרונית שהעסקה עם הלקוח מתבצעת במכירת המוצר ולא בסחיטת כספים מלקוחות אחרי הקניה. זהו מודל עסקי מאוד יחודי שמשקף היטב איך אנו תופסים את הלקוחות שלנו.
במקביל , כפי שציינתי, אני מודע לרמה לא מבוטלת של תלונות בחודשים האחרונים. בבדיקה שעשיתי השבוע גיליתי שכמות השיחות שמגיעות למוקד קבלת ההודעות עלתה באופן קיצוני בחודשים האחרונים. מעבר לכך, זמן ההמתנה בחברת קבלת ההודעות החיצונית ( ואין לי בעיה לעשות לה שיימינג בהזדמנות חגיגית זאת - ביפר) מגיע לדקות ארוכות. לא הגיוני ובלתי נסבל.
כמנכ"ל החברה אני רואה בזה כשל אישי שלי והרדמות בשמירה. אני מתנצל בפניך שכך התנהלו הדברים מולך. המשפט שציטטתי מדבריך הוא החלק היחיד שהעלית שאינו נכון או מקרי בהחלט. נתב השיחות שלנו לא עושה הפרדה בין שיחות מכירה לשיחות שירות. הכשל במענה לשיחות הוא רוחבי ולא סלקטיבי.
מהרגע שכל פעמוני האזהרה החלו לצלצל ירדתי לעומק העניין ונקטתי בפעולות המתחייבות . בין היתר, אנו מגייסים עובדים נוספים למערך השירות בלבד , החוזה עם "ביפר" יסתיים ממש בקרוב וינקטו צעדים נוספים.. מקווה שתוך זמן קצר מאוד החריקות יעלמו להן ושכל הלקוחות יקבלו את המענה לו הם ראויים "

עד כאן הציטוט ומכאן תגובה כללית למתלוננים:

נתחיל מהשורה התחתונה. החל מ 12/1/16 מערך השירות יחל את עבודתו לאחר רפורמה עמוקה שעבר. לא תהיינה שיחות שיעברו למוקד קבלת הודעות במהלך יום העסקים (נכון יותר, בין השעות עשר בבוקר לארבע אחר הצהריים על אף שהמשרד יהיה פעיל בין 9 בבוקר ל שש אחר הצהריים). לרשות הלקוחות יעמדו דרכי התקשרות נוספות כגון שירות דרך ה SKYPE ודרך ה WU באופן מקוון ומיידי. אי עמידה בהבטחה ללקוח תהיה מחזה נדיר.

למרבה הצער התעוררתי מאוחר מידי ואני מתנצל על כך. מהרגע בו הבנתי כמה בעיית השירות חמורה החלתי מיד בפעולות שונות כולל גיוס עוד עובדים. אך תהליכים כאלו אורכים זמן ולא קורים בדקות.
החוויות שמתוארות כאן מיצרות לי גוש קטן וחנק בגרון כי מצד אחד הן נכונות אך מצד שני אינן משקפות גישה שרותית יוצאת דופן של של החברה. תפיסת עולם כל כך יצירתית בשאיפה לטובת הלקוח....המחוות שאנחנו עושים על בסיס יומי עולים לחברה הרבה אלפי שקלים בחודש. אז האם אני מקטר כאן שהחיים קשים? אולי....אבל מודה שהסיטואציה הזאת לא קלה עבורי ואפילו חש עצב לא מבוטל..

תיקון קל, מערך השירות אינו מבוסס עלי, בכל אופן, לא אמור להיות. אני נכנס לתמונה כשיש משבר. כנראה שלא אפתיע איש אם אומר שבחודשיים שלושה האחרונים אני מאוד פעיל....

לצערי אני לא מאמין שהשינוי הגדול יחול לפני כניסת הצוות הנוסף למערך השירות.עד אז, אשמח אם כל מי שחש אכזבה ותסכול ישלח לי הודעה פרטית ואעשה כמיטב יכולתי שיטופל מיד. תנו לזה הזדמנות נוספת. מי שחש שראוי לפיצוי , אני פתוח גם לשיחה כזאת.
אני ממש לא חושב שלקנות מאיתנו זה הימור.
בקרוב אכתוב פוסט נפרד לגבי הרובוטים של ILIFE.

אחתום באמירה שאני מאמין שהזובור הציבורי שחטפנו כאן אולי מאוד מאוד מאוד לא נעים , כואב ומביך. אבל יש לו תפקיד אדיר בשאיפה ובדרך למצויינות. ועל כך אני מודה לחברים ששיתפו את חבריי הפורום בחוויות שלהם איתנו ועל כך שעשו זאת בצורה מאוזנת ועניינית.

indexswing פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

רונן היקר

ראשית, בריאות שלמה :lol:

שנית, המטרה של הפוסט שלי היום היא לא להתלונן על השירות (כי אם כן, הייתי מפרט מסע תלאותיי) אלא להסתכל קדימה
ולחפש אופציות אחרות.

אין ספק שיש בך קסם אבל אתה בן אדם אחד. אתה רושם שבחודשים האחרונים הגיעו הרבה תלונות אבל אני יכול להגיד
שבשנתיים האחרונות השירות לא היה מהמשופרים וממש הידרדר בשנה וחצי האחרונות. לפחות מניסיון שלי.

לי פשוט אין כוחות לרדוף אחריכם לקבל שירות בסיסי ולכן לטעמי אם אתה רוצה להחזיר את האמון שלנו כלקוחות - נטל ההוכחה עליך,
ולכן עליכם לפנות לכל אחד מאיתנו (כי לי שוב אין כוחות להתקשר אלייך ולשלוח וואסאפ ואתה לפעמים עונה ולפעמים לא), לפתור לכל אחד הסוגיות ולהפסיק את מסע הרדיפה.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #12 

@indexswing

אני מקבל את העצה ונענה לאתגר.

בתחילת דצמבר , עם כניסת הצוות המורחב למערך השירות אנחנו נאתר ונפנה ל כ ל לקוחות החברה ולא נשאיר לקוח לא מרוצה.
נעשה הכל על מנת להחזיר או לייצר את האמון של הלקוחות בנו.

תודה רבה!

·

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

האצת טיפול

שליחה #13 

בוקר טוב לכולם,

בהמשך לדיון שנפתח כאן אתמול ברצוני לעדכן שאנו מסיטים החל מיום ראשון הקרוב את אנשי המכירות שלנו לטובת יצירת קשר עם כל לקוח שעל פי המערכת הטיפול בענייניו לא הסתיים .
בשיחות שנקיים ניישר קו עם הלקוח מבחינת המידע , נציע פתרונות ונאיץ את הטיפול.

אנו לוקחים מאוד ברצינות את הנושא. אעדכן בהמשך ככל שיהיה מה לעדכן.

יום טוב לכולם

indexswing פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

מישהו כאן קיבל הודעה פרטית/טלפון מהשירות של אייקלבו ?

למרות שרונן הרים את נטל ההוכחה, עדיין לפחות אצלי לא עמדו בה. לא מה 24.11 ולא מה 1.12
לא מפתיע.

yoramw
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #15 

גם לי יש עדיין חוסר שביעות רצון מהשירות... וכן, בכל פעם שפניתי ישירות לרונן היחס שלו מדהים, אבל כשאני מנסה לפעול בצורה רגילה, השירות לא מקצועי.

הרובוט הוכנס לשירות לאחר בעיה לפני כחודש.
לאחר יותר משבוע היה בבדיקה (כשהוכנס נאמר שאקבל הערכה בעיה והצעת תיקון תוך יום יומיים), התקשרה גברת ומסרה שלרובוט יש בעיה והתיקון יעלה 350ש״ח למיטב זיכרוני. בקשתי לדעת מה הבעיה ולא היה לגברת מושג.
היא אמרה שיחזרו אלי בטלפון עם הפירוט על הבעיה והצעת התיקון.

אני עדיין מחכה...

בגלל עומס אצלי, לא רדפתי אחריהם מאז, אבל כנראה בלי לרדוף או להתקשר לרונן בעצמי, לא אזכה כבר לטלפון מהם.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

נו לא מפתיע! השירות נשאר כשהיה, ובקשר ללהסיט אנשי-מכירות מהפוקוס הראשי שלהם (שהוא מכירות)
לטיפול בלקוחות זה נדון לכישלון מלכתחילה. (n)

בחשבון פשוט, אם ההודעה נכתבה ב 18 והם התחילו לעבוד ב 20 "החל מיום ראשון הקרוב" כפי שנאמר
עברו רק 14 ימי עבודה, אז פשוט תשב על היד הטלפון בסבלנות! מה שיותר סביר שיקרה זה שתקבל טלפון מרונן
אחרי הפוסט שלך פה... והופ חזרנו לאותה נקודה.

כאשר נפלנו, נפלנו! תעשה כמוני, פשוט תקנה רובוט חדש.
וכן זה נאמר בשיא הסרקזם ומתוך השתתפות והבנה בתסכול שלך.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #17 

חברים יקרים,
צר לי על אכזבתכם. אנחנו עוברים על כל קריאות השירות מחודש אפריל .יקח זמן להגיע לכולם.
ביום ראשון השבוע הצוות הורחב כפי שאמרתי שיהיה. כמות השיחות שמופנות למוקד קבלת הודעות פחתה דרמטית ובקרוב תעלם לחלוטין. אנחנו נגיע לכל אחד מלקוחותינו ונבטיח את שביעות רצונו.
Kaplaey2, בימים רגילים לא הייתי מתייחס להודעה שלך כפי שאני אתייחס הפעם. אבל בלי שהתכוונתי הבית שלי על כל תכולתו עלה בלהבות לפני כשבועיים במסגרת חגיגות ההצתה של חיפה ושלח אותי עם משפחתי לבנות את חיינו מחדש. אז אני מתנצל מראש אם תחוש במרירות מבצבצת לה בין השורות...ואני מתכוון לכך. מתנצל מראש ומקרב ליבי.
אני מתקשה מאוד להסכים עם מה שכתבת. אנחנו (!!) משקיעים המון מאמץ וכסף על מנת לרצות את כולם. עוברים לקוח לקוח עד שנגיע לכולם. מכיר את המושג "נותנים את הנשמה"? זה ממש מה שקורה. כמות הלקוחות המרוצים ומוכירי התודה היא ענקית. ובהנחה סבירה אין אנו שוטים מוחלטים ברור לי שבקרוב מאוד נגיע לייעדים שקבענו לעצמנו. אבל אין לנו מטה קסמים שהופך את כל הלא מרוצים למרוצים ברגע אחד. תהליך שכזה לוקח את הזמן שלו. אתה חושב שהתחייבתי סתם ? אתה טועה. ובכתיבתך הסרקסטית שלוקחת ציטוטים מפוסטים שלי ומציגה אותם בלעג אתה חוטא לאמת הרוחבית ועושה לנו עוול. אפילו שזה נראה לך משעשע ומגניב. ואל תדאג....לא "תקבל טלפון מרונן" אחרי הפוסט הזה....הוצאת לי את החשק.
שאלה לסיום...מה עשית עם הרובוט שלך? זרקת לפח? איחסנת בארון? משמש כמעצור לדלת? אשמח לדעת.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

רונן,

ראשית אפתח ואבהיר כי אין לי רצון להתנגח בך! אני מאחל לך ולמשפחתך בריאות שלמה,
ושתצא מהצרה שנחתה עליך מחוזק וחזק אמן.

ביקורת מעולם לא הרגה אף אחד, כפי שאתה רשאי להגיב ולשטוח בפני הפורום את משנתך/פועלך/חזונותיך
כך אנחנו המשתמשים רשאים להביע פה את דעתנו, תן ליבך לכך שבפוסט הפותח שירשור זה כבר הבעתי
את הערכתי למה שאתה מנסה לעשות, הביקורת שלי היא לדרך ולא לגופו של אדם,
איני לועג לך אלא מציין עובדה (אני ולא רק אני מספר משתמשים על פני מספר שירשורים)

האם אתה יכול להגיד בכנות שלא "דיגדג" לך להתקשר לבחור ולהסביר לשמוע ולטפל
בבעיה שלשמה הוא ואחרים הגיבו פה בשירשור? אני יודע ומבין למה! אכפת לך!
אבל רונן יקירי אתה לבד לא יכול להציל את המולדת! אני מניח שהחברה היא ה BABY שלך
ופרנסתו של אדם היא כבודו, ולכן לא ראית אותי כותב ולו פעם אחת שורות המעודדות את אי אילו
מהלקוחות שלך לא לקנות את המוצרים אותם אתה מוכר.

מצד שני אינך יכול להתכחש לאי אלו מהלקוחות שלך שהרגישו ומרגישים שמישהו "מתגלח"
על גבם בכל מה שנוגע לשירות.

איני לועג לך ואיני מתכוון ללעוג לך, אם זאת הייתה כוונתי היינו "מתכסחים" פה כבר לפני המון זמן
באחד מעשרות השירשורים שעוסקים או בתקלות או בתלונות של הלקוחות שלך
(ולמען הסר ספק והגילוי הנאות אני הייתי אחד מהם למי שעוד לא הבין)

גם לאחר ההבטחה המפורשת שלך להחליף את הרובוט לאחר שהוא לא היה תקין ולא ידעתם מה
הבעיה שלו (תציץ בהיסטוריית הוואטסאפ שלך) לא התממשה,
לא שמעת ממני ולו תלונה! לא טלפונית, לא בפורום, וגם לא בשום מדיה אחרת.

זה פשוט, החלטתי עם עצמי לא לחכות לך או לחברה שלך, השלמתי עם זה שהעסקה בינינו לא צלחה,
והמשכתי הלאה, בשקט! מצאתי את עצמי כותב את התגובות הנ"ל לא מתוך כוונה להזיק, ואו להטות דעה כזאת או אחרת,
אלא לחלוק מנסיוני.

אני אבחר לא לענות לשאלתך על מה עשיתי עם הרובוט...
אני מניח שאתה יכול לקרוא בשירשורים אחרים שבהם בחרתי לא "ללעוג"
לך אלא לשבח אותך על המאמץ ותשומת הלב, ומשם תקבל את התשובה.

אחתום עוד פעם בברכת חזק ואמץ, ובריאות שלמה לך ולמשפחתך (f)

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #19 

@kaplaey2

קשה לי לענות לך על המקרה שלך מבלי לדעת מי אתה ובמה מדובר. אם תספר לי מי אתה אוכל ללמןד מהמקרה שלך ,להרוויח מהביקורת שלך , ותהיה לי גם הזדמנות לתת את הצד שלנו בדו שיח הפומבי הזה שבנינו.
אני לא חושב שיש לך עניין לפגוע בי או בחברה שלי. אולי זה באמת מצבי הנפשי/רגשי בימים אילו שהתערב בתגובה הקודמת שחי. בכל זאת, חשתי עליצות בדבריך ושאני בסיבוב דאחקות שעשית על חשבוני. זאת לצד העובדה שאני מודע היטב לרגישות בה אתה נוקט בשיח איתי ואפילו מעריך זאת. שוב, אשמח לדעת מי אתה כדי שאוכל להגיב עניינית למקרה שלך.
אני גם מקבל את דבריך לגבי הלגיטימיות שבביקורת ואפילו מודה שהרצון לקבל ביקורת טובה ממריץ אותנו ברצונינו המתמיד בשיפור.

אתן לך עכשיו את הגירסה העניינית יותר והרגשנית פחות....

איני הילד ההולנדי עם האצבע בסכר. זה שמציל את המולדת. והחברה הזאת היא פחות ה BABY שלי ויותר הפרנסה של כמות שהולכת וגדלה של אנשים ( בינואר פברואר אנו מתחילים במכירת המוצרים דרך 70 חנויות בארץ + אולם תצוגה שלנו ברחוב המנופים בהרצליה פיתוח.....כמה לדעתך יכול פולני אחד שלא רחוק כל כך מגיל 50 לעשות לבדו 8) ) כפי שכבר ציינתי , התעוררתי מאוחר מידי בהבנת המצב ובתגובתי אליו. וכשזה קרה לא דגדג לי להרים טלפון למי שהתלונן אלא להרים טלפון לכולם ולבדוק מה ניתן לעשות. הופקו דוחו"ת של 7-8 חודשים אחורה והועברו לאנשי מכירות עם הנחיה אחת : פניה לכל לקוח, התעלמות מוחלטת מכל המידע שרשום אצלנו והקשבה לאיך הדברים נראים מהצד שלו, איך טופל, מה הערותיו ומה ניתן לעשות כדי ליישר ולתקן דברים היכן שנדרש. אך זה לוקח זמן. גם להגיע לכולם וגם ליישם את הנדרש. זה ברור לחלוטין שנצליח במשימה וגם ברור שכל עוד לא נשלים אותה נזכה בביקורות נעימות יותר או נעימות פחות.....ואולי "המגיב הרשמי" יעלב מחלקן ויהיה גאה בחלקן האחר....
אין לי דרך נוחה ופשוטה למחוק את ההיסטוריה אלא ללמוד ממנה בדרכינו להיבנות ולהתחזק. אני עדיין טוען שהרוב המכריע של הלקוחות מאוד מרוצה מאיתנו ומהמוצרים שלנו.
אם תחליט לספר לי מי אתה ואכן הובטח לך רובוט חדש אשמח לעמוד בהבטחה. אני בטוח שתוכל למצוא בן משפחה שימצא בו שימוש. הוא אפילו יוכל לספר לך בעתיד אם הוא מרוצה מהשירות שלנו. זה יכול להעשות בהודעה פרטית ושתנצור לעצמך את הידיעה שרובוט חדש אכן התקבל.
באופן כללי אשוב ואטען שבקרוב מאוד הצוות המורחב והמחוייב שלנו יגיע לכל אחד ואחת שנחשוד שהטיפול בהם לקה /לוקה בחסר.

תודה לך ולכולם.

·

jojos
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם

חווית שירות

שליחה #20 

לאור התלונות שראיתי בשרשור, אני רוצה לשתף חווית שירות קצת אחרת מהחודש האחרון – הרובוט מדגם HOBOT 188 הפסיק לעבוד. לאחר שקישרו אותי עם רונן, הוא זיהה מיידית את התקלה לפי ההסבר שלי.
הגעתי אליו לפי בקשתו, והוא החליף לי במקום את החלקים התקולים ללא תשלום!
עד עכשיו הייתי מרוצה מביצועי הרובוט ועכשיו גם מהשירות (אולי בכל זאת חל שיפור בשירות כמו שרונן הבטיח).

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”