LSR305 או HS7

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

מהביקורות שקראתי על הLSR, הוא נותן יותר תמורה מהמחיר, אבל המחיר בארץ הוא 1900. האם שווה להוריד עוד 200-400 ש"ח על הימאהה HS7? ספציפית המודל ה7, מכיוון שאני רוצה קצת תדרים נמוכים.

אשמח להמלצות.

סגנון מוזיקה הוא לרוב ראפ, EDM, היפ הופ.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

ה-HS7 עולים קרוב ל-3600 שקל לזוג (3200 מזומן לפי האתר), זה ממש לא ברמת המחיר של ה-LSR305 שעולים לזוג 1900, אבל כן, לפי הגראפים הם יורדים קצת יותר נמוך.אם אתה כבר במחיר הזה, ולא אכפת לך מהגודל ה-308 LSR יורדים נמוך עוד יותר, אבל קח בחשבון שהם ענקיים.

בכל מקרה, ה-305, מגיעים לתדרים נמוכים שרוב הרמקולים בגודל ובמחיר הזה לא מגיעים אליהם, ה-HS5 הם המתחרים של ה-305 ובאמת עולים 400-500 שקל יותר מהם, והבאס ממש לא קרוב לטובת ה-305 בהשוואה הזאת.. לדעתי ההפרש בין ה-HS7 לא כל כך שווה שכןכבר עדיף יהיה להוסיף סאב סביר פלוס למערכת שבאמת ימתח את התדרים הנמוכים נמוך יותר..

שורה תחתונה, אם אתה רוצה "קצת באס" ה-305 בהחלט יספקו את זה, מדובר על רמקולים שטוחים למדי שמגיעים לתדר נמוך יחסית, איפה שיש באס הם יפיקו באס, אבל הם לא "יוסיפו" אותו כשאין, ככה שזה באמת יספק אותך, אבל כמו שאתה כנראה הבנת, אין תחליף ל-סאבוופר סביר שיכול לרדת לתדרים נמוכים יותר מרמקולים, אפילו כאלו עם המון באס. בנוסף, באודיו אין תחליף למיקום וזה יכול להשפיע בצורה משמעותית על הצליל שאתה שומע.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@IamEzio
·

צודק. טעות שלי.

טוב, כנראה שאני ירכוש את הLSR. אני פשוט לא יודע מה לעשות עם הDAC של הM3 שלי, אני לא רוצה כ"כ להאכיל את הJBL במקור אות לא טובה. יש לך המלצה לDAC בלבד שיספק את הסחורה?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #4 

ה-M3 יהיה בסדר, לי יש את זה בגלל השליטה על הווליום מהמחשב, אבל גם לשליטה דיגילטית כזאת יש חסרונות, בדיוק מהסיבה שלא מצאתי DAC במחיר נורמאלי עם שליטה בווליום, זה פשוט לא נפוץ, יש פה ושם מגברי אוזניות משולבים ב-DAC באיכות טובה עם יציאות Pre-out אבל היחידות האיכותיות עולות 200 דולר ומלעה...

בקיצור, כבר יש לך את ה-M3 עדיף שתנסה לפני שתשקיע במוצרים אחרים שיספקו לך את אותה התוצאה..

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@IamEzio
·

מעריך את המענה המהיר.

יש דרך לשלוט על הווליום של הM3 דרך המחשב? ודרך אגב - אתה יודע אם קיים בארץ את הLSR בצבע לבן? כלי זמר אומרים שלא קיים בכלל, אבל ראיתי אותו בצבע לבן :\

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #6 

עד כמה שאני, כלי זמר היחידים שמביאים אותם לארץ, ככה שאם הם אמרו שאין אז כנראה שהם לא מביאים אותם ולא מתכוונים, אפשר למצוא את הלבנים בחו"ל במקומות מסויימים כ-Limited Edition, ככה שאני לא יודע אם הגרסה הלבנה באמת ביצור סדיר או שזה מלאי שנשאר.. הם היו גם זמינים באדום, אבל אני בהחלט מסכים שהגרסה הלבנה נראת ממש טוב..

לגבי ה-Volume, עד כמה שאני יודע לא, רק בתוכנות עצמן.

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@IamEzio
·

בנוגע לכבלים, ללכת עם הTS? וקנית אותם גם מכלי זמר? ראיתי שיש XLR אבל אני לא חושב שיש לי אות מאוזנת.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #8 

יש כבלים מ-RCA ל-XLR, ומ-RCA ל-6.3MM, שניהם יספקו את אותה התוצאה, שני החיבורים בגב הרמקולים הם מסוג מאוזן, אבל אין בעיה לחבר מקורות לא מאוזנים במצב הזה.

אתה צריך שני כבלי RCA ל-Mono 6.3MM, משהו בסנון.

[img2=600x325]http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_imag ... -RCA-1.jpg[/img2]

לשאתלך השניה, כן קניתי בכלי זמר לפני מספר חודשים, הדבר היחיד שלא כל כך מצא חן בעיני (ולא היה מצויין באתר, לפחות כשאני קניתי) זה שהם מספקים רק שנה אחריות, ועם כל האלקטרוניקה בפנים הייתי שמח ליותר.

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

@IamEzio
·

התכוונתי לכבלים - אתה משתמש בRCA ל6.3MM? וקנית אותם מכלי זמר? תודה!

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #10 

קניתי כבל אחד מכלי זמר, אבל לא RCA ל-PL, אלה סטראו 3.5MM ל-2XMono 6.3MM שהיה להם בחנות כדי לא לחכות ולחפש כבלים באינטרנט, הכבל היה מאיכות טובה אבל לא שמתי לב בחנות שהכבל מכיל פיצול Y כ-40 ס"מ ממחברי ה-PL מה שלא איפשר להציב את הרמקולים במרחק מספק אחד מהשני, מקסימום 80 ס"מ ביניהם..

מאז הזמנתי כמה כבלים מ-Ebay, אחד להחליף את הכבל המציק שקניתי לאחד שמאפשר להפריד את הרמקולים, ועוד כבל ג'נרי למדי כמו שאתה צריך למקרה ואני אצתרך לחבר מקור עם מחברי RCA, בכבל הראשון אני משתמש כרגע, והכבל הג'נרי עם חיבורי ה-RCA עבד בלי בעיה ממה שניסיתי ככה שאל תפחד מכבלים זולים.

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

@IamEzio
·

זה יעבוד? RCA לתוך הM3, ואז לJBL[img2=626x600]http://konimboimages.s3.amazonaws.com/s ... 6cd45a.jpg[/img2]

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”