צריך המלצה למכשיר אנדרואיד חדש, תקציב של 2,500 ש"ח
שלום לכולם,
אני מעוניין להחליף את הגלקסי 3 שלי ושל חברה שלי.
אני מחפש מכשיר שיעבוד היטב ובלי לגמגם תחת ביצוע פעולות רבות ומעבר בין אפליקציות, תוכנה יציבה ככל האפשר או לפחות חברה שידוע שמעדכנת את המכשירים שלה לאורך זמן.
אני לא מעוניין להתפשר יותר מידי על איכות הממשק או התוכנה, שכן זה מה שבעיקר מפריע לי בגלקסי 3. סמסונג הפסיקה לשחרר עדכונים מוקדם מאוד לטעמי.
אני נמצא רוב השנה ברומניה, לכן חשוב שתדרי העבודה יתמכו ברשתות המקומיות.
בעיקרון ביצעתי חיפושים ומצאתי את המאפיינים הבאים שיתאימו לי:
מעבד Snapdragon 820/821
עבור חברה שלי מסך 5" או ממש מעט יותר. עבורי מסך 5-6" בעל בהירות חזקה לשימוש רב באור השמש.
מצלמה איכותית.
G.P.S יציב ומדויק.
אינדיקטור לקבלת הודעה או שיחה שלא נענתה.
פתיחת הפלאפון באמצעות הקשה כפולה או חיישן טביעת אצבע מהיר.
לכל הפחות זיכרון פנימי של 64-128GB
לכל הפחות זיכרון מערכת של 3-4GB
סוללה שתספיק ליום עבודה וטעינה מהירה.
יודע לקרוא קובצי שמע בפורמט FLAC.
לפחות 2 מיקרופונים עם סינון רעשים ורמקול חזק וברור.
את הרכישה אני אבצע ברומניה, יש לי אפשרות להזמין את המכשיר לשם.
כמו כן, התקציב הינו כ-2,500 ש"ח אך גמיש במידה ודורש זאת.
תודה מראש!
אני מעוניין להחליף את הגלקסי 3 שלי ושל חברה שלי.
אני מחפש מכשיר שיעבוד היטב ובלי לגמגם תחת ביצוע פעולות רבות ומעבר בין אפליקציות, תוכנה יציבה ככל האפשר או לפחות חברה שידוע שמעדכנת את המכשירים שלה לאורך זמן.
אני לא מעוניין להתפשר יותר מידי על איכות הממשק או התוכנה, שכן זה מה שבעיקר מפריע לי בגלקסי 3. סמסונג הפסיקה לשחרר עדכונים מוקדם מאוד לטעמי.
אני נמצא רוב השנה ברומניה, לכן חשוב שתדרי העבודה יתמכו ברשתות המקומיות.
בעיקרון ביצעתי חיפושים ומצאתי את המאפיינים הבאים שיתאימו לי:
מעבד Snapdragon 820/821
עבור חברה שלי מסך 5" או ממש מעט יותר. עבורי מסך 5-6" בעל בהירות חזקה לשימוש רב באור השמש.
מצלמה איכותית.
G.P.S יציב ומדויק.
אינדיקטור לקבלת הודעה או שיחה שלא נענתה.
פתיחת הפלאפון באמצעות הקשה כפולה או חיישן טביעת אצבע מהיר.
לכל הפחות זיכרון פנימי של 64-128GB
לכל הפחות זיכרון מערכת של 3-4GB
סוללה שתספיק ליום עבודה וטעינה מהירה.
יודע לקרוא קובצי שמע בפורמט FLAC.
לפחות 2 מיקרופונים עם סינון רעשים ורמקול חזק וברור.
את הרכישה אני אבצע ברומניה, יש לי אפשרות להזמין את המכשיר לשם.
כמו כן, התקציב הינו כ-2,500 ש"ח אך גמיש במידה ודורש זאת.
תודה מראש!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
המצב שלי דומה לשלך(אני התלבטתי גם בנוגע לנקסוס 6P ששימשת אותי נאמנה עד שהתחיל להתפגר), בסוף החלטתי ללכת על האקסון 7.
קודם כל בגלל שאני אוהב את המראה שלו ובגלל שאני אוהב 2 רמקולים קדמיים, אבל בעיקר בגלל שהוא משמעותית יותר זול מהאחרים ואני לא רואה אך ההפרש יכול לפצות על זה. כשפלאפון אחד עולה 350 דולר ופלאפון אחר עולה 550$-700$(פער של 150-200%), ואני יודע שבעוד שנה הערך של כל הפלאפונים האלה יירד ב30-40%, הפער באיכות צריך להיות ממש משמעותי כדי שאני אבחר בהם ואני פשוט לא רואה את זה. כל יתרון שיש להם על הAxon לא נראה משמעותי במיוחד.
קודם כל בגלל שאני אוהב את המראה שלו ובגלל שאני אוהב 2 רמקולים קדמיים, אבל בעיקר בגלל שהוא משמעותית יותר זול מהאחרים ואני לא רואה אך ההפרש יכול לפצות על זה. כשפלאפון אחד עולה 350 דולר ופלאפון אחר עולה 550$-700$(פער של 150-200%), ואני יודע שבעוד שנה הערך של כל הפלאפונים האלה יירד ב30-40%, הפער באיכות צריך להיות ממש משמעותי כדי שאני אבחר בהם ואני פשוט לא רואה את זה. כל יתרון שיש להם על הAxon לא נראה משמעותי במיוחד.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
אני עם האסוס זנפון2 ומאוד מבסוט ממנו
הזנפון 3 נשמע הרבה יותרטוב אבל עדיין לא ראיתי אותו בארץ
בהעדפות שלך לא כתבת סים כפול וכאחד שנמצא הרבה בחול זו תכונה מאוד חשובה
הזנפון 3 נשמע הרבה יותרטוב אבל עדיין לא ראיתי אותו בארץ
בהעדפות שלך לא כתבת סים כפול וכאחד שנמצא הרבה בחול זו תכונה מאוד חשובה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
·Nachum987 כתב: לגבי הטלפון לחברה שלי, Google Pixel 5.0 לבין Samsung Galaxy S7.
אשמח לחוות דעתכם
....
שניהם מצויינים. הייתי הולך על גוגל פיקסל.
גוגל השקיעה המון במכשיר הזה והביקורות עליו מאוד מחמיאות.
נוט 5 בשבילך ו אס7 לחברה. הם עונים הכי טוב לדרישות שלך בתקציב שכתבת.
נוט 5 - האקסינוס שבו כמעט ברמה של אס820/821, המצלמה עדיפה על זו של one plus 3 ואקסון 7, על המסך אין מה לדבר בכלל, מחיר שווה, רמקול לא חזק כמו באקסון 7 אבל חזק מספיק. החיסרון היחיד של נוט 5 זה שאין לו כרטיס הרחבה. נוט 5 זה המכשיר שלי כבר שנה ואני מאוד מרוצה.
האס 7 עולה על פיקסל במסך - מגיע ליותר בהירות, למרות שלשניהם אמולד, המצלמה - עדיפה בגלל החומרה והתוכנה למרות שפיקסל מצלם יפה מאוד בסה"כ אבל לסמסונג עדשת 1.7 aperture,רעש תמונה נמוך יותר, ois - מייצב תמונה אופטי שלפיקסל אין - חיוני בצילומי לילה במיוחד מעבר לייצוב בוידאו, צילום אוטומטי הכי אמין בסלולר - יוציא צילומים איכותיים ברוב המקרים יותר מכל מצלמה אחרת מבלי הצורך לעבור לצילום ידני, צילומי לילה איכותיים מאוד עם הכי פחות רעשים ברוב המקרים, מצב ידני שלפיקסל אין, הסטוק אנדרואיד שכביכול אמור להוות יתרון לגוגל מבחינת מהירות - בהשוואות הממשק של אס 7 פעל קצת יותר מהר. גוגל הולכת בדרך של אפל ומתמחרת מחיר פרימיום הרבה בגלל המותג "גוגל". פיקסלים מכשירים טובים מאוד אבל הם צריכים לחזור למכשירי הנקסוס או לתת יותר תמורה לכסף.
נוט 5 - האקסינוס שבו כמעט ברמה של אס820/821, המצלמה עדיפה על זו של one plus 3 ואקסון 7, על המסך אין מה לדבר בכלל, מחיר שווה, רמקול לא חזק כמו באקסון 7 אבל חזק מספיק. החיסרון היחיד של נוט 5 זה שאין לו כרטיס הרחבה. נוט 5 זה המכשיר שלי כבר שנה ואני מאוד מרוצה.
האס 7 עולה על פיקסל במסך - מגיע ליותר בהירות, למרות שלשניהם אמולד, המצלמה - עדיפה בגלל החומרה והתוכנה למרות שפיקסל מצלם יפה מאוד בסה"כ אבל לסמסונג עדשת 1.7 aperture,רעש תמונה נמוך יותר, ois - מייצב תמונה אופטי שלפיקסל אין - חיוני בצילומי לילה במיוחד מעבר לייצוב בוידאו, צילום אוטומטי הכי אמין בסלולר - יוציא צילומים איכותיים ברוב המקרים יותר מכל מצלמה אחרת מבלי הצורך לעבור לצילום ידני, צילומי לילה איכותיים מאוד עם הכי פחות רעשים ברוב המקרים, מצב ידני שלפיקסל אין, הסטוק אנדרואיד שכביכול אמור להוות יתרון לגוגל מבחינת מהירות - בהשוואות הממשק של אס 7 פעל קצת יותר מהר. גוגל הולכת בדרך של אפל ומתמחרת מחיר פרימיום הרבה בגלל המותג "גוגל". פיקסלים מכשירים טובים מאוד אבל הם צריכים לחזור למכשירי הנקסוס או לתת יותר תמורה לכסף.