החלפת מצבר ב ups
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
יש לי אל ספק של אדוויס מדגם sv1000.
לאל פסק יש 2 מצברים 12V 7AH.
החלפת המצברים בחברה זה די יקר, ואני מעדיף להחליף לבד, עם יתרון שאוכל לשים מצברים איכותיים יותר.
ממה שהבנתי מקריאה ברשת, אפשר לשים באל פסק גם מצברים 12V 9AH, האם זה נכון ?
האם יש מצבר מומלץ ?
לאל פסק יש 2 מצברים 12V 7AH.
החלפת המצברים בחברה זה די יקר, ואני מעדיף להחליף לבד, עם יתרון שאוכל לשים מצברים איכותיים יותר.
ממה שהבנתי מקריאה ברשת, אפשר לשים באל פסק גם מצברים 12V 9AH, האם זה נכון ?
האם יש מצבר מומלץ ?
אין טעם לשים מצברים איכותיים מהסיבה הפשוטה שהם ב99%~ מהזמן פשוט לא בשימוש, ולא משנה כמה איכותי מה שמתחבר לזה.
גם הקיבול בקושי רלוונטי, כי בזמן הפסקת חשמל אמורים לכבות את הציוד בצורה מסודרת, מה שלוקח דקות בודדות. הפרש הזמן בין 7AH ל9AH די זניח, ולא אמור להיות משמעותי בטווח הדקות שבו אמורים לכבות את הציוד.
גם הקיבול בקושי רלוונטי, כי בזמן הפסקת חשמל אמורים לכבות את הציוד בצורה מסודרת, מה שלוקח דקות בודדות. הפרש הזמן בין 7AH ל9AH די זניח, ולא אמור להיות משמעותי בטווח הדקות שבו אמורים לכבות את הציוד.
..
-
sufgi
- חבר מביא חבר

הכוונה באיכותי היא שהמצבר לא ישבוק חיים לאחר מספר חודשים.
רוצה מצבר שאפשר לשים אותו ולהיות שקט לפחות שנה.
כבר שמעתי על מצברים שהתקלקלו לאחר שלושה חודשים. לא רוצה להגיע למצב שהציוד לא מוגן בלי שאני יודע מזה.
רוצה מצבר שאפשר לשים אותו ולהיות שקט לפחות שנה.
כבר שמעתי על מצברים שהתקלקלו לאחר שלושה חודשים. לא רוצה להגיע למצב שהציוד לא מוגן בלי שאני יודע מזה.
לרוב המצברים אחריות של שנה לפחות. אם אתה רוצה להיות בטוח, קנה מאותו יצרן שיש לך בתוך הUPS.
טיפ קטן, על המצברים אמור להופיע תאריך יצור בארבע ספרות. אל תקנה מצברים שעבר יותר מחצי שנה מתאריך היצור שלהם.
ד"א, לא בטוח שהUPS עצמו במצב תקין אחרי שלוש שנים. אפילו אדוויס (במוצרים ביתיים) מוכרים מוצרים שלא מחזיקים לנצח... אם אתה מבין למה אני מתכוון.
טיפ קטן, על המצברים אמור להופיע תאריך יצור בארבע ספרות. אל תקנה מצברים שעבר יותר מחצי שנה מתאריך היצור שלהם.
ד"א, לא בטוח שהUPS עצמו במצב תקין אחרי שלוש שנים. אפילו אדוויס (במוצרים ביתיים) מוכרים מוצרים שלא מחזיקים לנצח... אם אתה מבין למה אני מתכוון.
..
בשיטות באתר מצאתי את זה:
http://www.advice.co.il/מבצע-החודש-בשרו ... ס-אחריות-2
תוספת אחריות של שנתים בדיקה והחלפת מצברים.
צריך להתקשר עם מספר הדגם לברור עלויות.
http://www.advice.co.il/מבצע-החודש-בשרו ... ס-אחריות-2
תוספת אחריות של שנתים בדיקה והחלפת מצברים.
צריך להתקשר עם מספר הדגם לברור עלויות.
-
sufgi
- חבר מביא חבר

משיחה עם אדוויס מתברר שהאל פסק שלי לא נכלל במבצע האחריות לשנתיים, והחלפת 2 הסוללות תעלה מעל 500 ש"ח עם אחריות לשנה על הסוללות בלבד.
לבסוף הזמנתי 2 מצברים מהדגם הזה, בגלל שהם היחידים שנותנים שנתיים אחריות, ובגלל הקירבה של המקום לבית שלי
.
תודה לכולם על הסיוע
לבסוף הזמנתי 2 מצברים מהדגם הזה, בגלל שהם היחידים שנותנים שנתיים אחריות, ובגלל הקירבה של המקום לבית שלי
תודה לכולם על הסיוע
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אני נתקלתי.
קניתי ממדיה גלקסי מצבר של RITAR, לקח כמה חודשים עד להפסקת החשמל הראשונה, והמצבר היה מת (בדקתי אחרי שהתקנתי אותו והוא החזיק).
דרך אגב, מדיה גלקסי לא הגיבו כלל לפניות שלי לגבי אחריות.
החלפתי לחברה אחרת, וגם הוא תוך שנה מת.
YUASA מצויינים, אבל איפה משיגים אותם?
קניתי ממדיה גלקסי מצבר של RITAR, לקח כמה חודשים עד להפסקת החשמל הראשונה, והמצבר היה מת (בדקתי אחרי שהתקנתי אותו והוא החזיק).
דרך אגב, מדיה גלקסי לא הגיבו כלל לפניות שלי לגבי אחריות.
החלפתי לחברה אחרת, וגם הוא תוך שנה מת.
YUASA מצויינים, אבל איפה משיגים אותם?