שאלה על הקלטת סידרה ב SAGETV
הקלטות סדרה נעשות ע"י הגדרת FAVORITE. באופציות הפייבוריט ניתן לקבוע FIRST RUN ו/או RERUNS. קבע את שניהם וכך הפרקים תמיד יוקלטו אפילו אם שידור חוזר.
המלצה:
הגדר סדרות עם KEYWORD לפי TITLE - למשל "כוכב נולד" -> כך יוקלטו כל הפרקים ולא משנה אם הפרק יקרא "כוכב נולד-התוצאות" או "כוב נולד 5" וכיו"ב...
אורן.
המלצה:
הגדר סדרות עם KEYWORD לפי TITLE - למשל "כוכב נולד" -> כך יוקלטו כל הפרקים ולא משנה אם הפרק יקרא "כוכב נולד-התוצאות" או "כוב נולד 5" וכיו"ב...
אורן.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אורן... מדובר ב SAGEMC?
חיפשתי שם פייבוריט ולא מצאתי.
מה שאני עשיתי זה RECORD SERIES על התוכנית וראית בתוך ההגדרות של ה SERIES SETTINGS
יש אפשרות לבחור ב SHOW TYPE - שידור ראשון ושידור חוזר.
לא מצאתי פייבוריט.
חיפשתי שם פייבוריט ולא מצאתי.
מה שאני עשיתי זה RECORD SERIES על התוכנית וראית בתוך ההגדרות של ה SERIES SETTINGS
יש אפשרות לבחור ב SHOW TYPE - שידור ראשון ושידור חוזר.
לא מצאתי פייבוריט.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

עכשיו אני מבין את הבעיה...
אני מנסה למשל להקליט החמישה הקאמרית.
אין הבדל בתקצירים , יכול להיות שהוא חושב שזה אותו פרק בגלל זה הוא מקליט רק אחד וזהו?
למרות שרציתי שהוא יקליט הכל ...
איך עושים שיקליט הכל אפילו אם התקציר זהה ואין מספר פרק?
צירפתי צילום מסך
כבר מתוכנית השלישית ברשימה זו עונה שלישית , בגלל זה הוא מקליט.
אני מנסה למשל להקליט החמישה הקאמרית.
אין הבדל בתקצירים , יכול להיות שהוא חושב שזה אותו פרק בגלל זה הוא מקליט רק אחד וזהו?
למרות שרציתי שהוא יקליט הכל ...
איך עושים שיקליט הכל אפילו אם התקציר זהה ואין מספר פרק?
צירפתי צילום מסך
כבר מתוכנית השלישית ברשימה זו עונה שלישית , בגלל זה הוא מקליט.
תומר,
כן, זו בעיה שגם אני נתקלתי בה. הגירסא החדשה של התוכנה שלי (שאני מבין, אגב, שאורן לא משתמש בה) מנסה לפרק את השם והתיאור המפורט של כל תוכנית שהיא מקטגורית "סדרות" לעונה, פרק וחלק. עכשיו, אם יש לפחות אחד מאלה, היא יוצרת תג XML EPISODE וממלאית אותו בהתאם. לפי התקן של XMLTV כל אחד מהפרטים יכול להיות חסר ואז התוכנה שלי פשוט משאירה אותו ריק.
עכשיו, כמו שכבר שמת לב, יש בעיה עם הסדרות שיש להן רק מס' העונה אבל אין מס' פרק. במקרה הזה, ה-IMPORTER של הצרפתי חושב שכל המופעים של הסדרה הם אותו הפרק ולכן נותנת להם את אותו ה-SHOWID. זה גורם לכך ש-SAGE לא תקליט יותר מפרק אחד מהעונה הזאת באופן אוטומטי. אגב, יש לי את אותה הבעיה גם עם "ארץ נהדרת".
אפשר גם "לעזור" לתוכנה של הצרפתי להחליט שתוכנית מסויימת שונה אם:
* יש לה תיאור שונה
* היא משודרת ביום שונה
הבעיה היא שיש מצבים שזה עדיין לא עוזר, כמו במקרה של "החמישיה הקאמרית".
אני יודע שאורן פתר את זה באמצעות עיבוד נוסף של קובץ ה-EPG בו הוא נותן מס' פרק פיקטיבי. אני לא כל-כך אוהב את הפתרון הזה כיוון שהוא מכניס אינפורמציה לא נכונה לתוך ה-EPG. הפתרון היותר טוב היה לאפשר ל-IMPORTER לבחור תוכניות להן כל פרק של סדרה שאין לו מספר נחשב לפרק אחר. אפשר לבקש את זה מהצרפתי, אני לא חושב שזה הרבה עבודה מבחינתו.
כן, זו בעיה שגם אני נתקלתי בה. הגירסא החדשה של התוכנה שלי (שאני מבין, אגב, שאורן לא משתמש בה) מנסה לפרק את השם והתיאור המפורט של כל תוכנית שהיא מקטגורית "סדרות" לעונה, פרק וחלק. עכשיו, אם יש לפחות אחד מאלה, היא יוצרת תג XML EPISODE וממלאית אותו בהתאם. לפי התקן של XMLTV כל אחד מהפרטים יכול להיות חסר ואז התוכנה שלי פשוט משאירה אותו ריק.
עכשיו, כמו שכבר שמת לב, יש בעיה עם הסדרות שיש להן רק מס' העונה אבל אין מס' פרק. במקרה הזה, ה-IMPORTER של הצרפתי חושב שכל המופעים של הסדרה הם אותו הפרק ולכן נותנת להם את אותו ה-SHOWID. זה גורם לכך ש-SAGE לא תקליט יותר מפרק אחד מהעונה הזאת באופן אוטומטי. אגב, יש לי את אותה הבעיה גם עם "ארץ נהדרת".
אפשר גם "לעזור" לתוכנה של הצרפתי להחליט שתוכנית מסויימת שונה אם:
* יש לה תיאור שונה
* היא משודרת ביום שונה
הבעיה היא שיש מצבים שזה עדיין לא עוזר, כמו במקרה של "החמישיה הקאמרית".
אני יודע שאורן פתר את זה באמצעות עיבוד נוסף של קובץ ה-EPG בו הוא נותן מס' פרק פיקטיבי. אני לא כל-כך אוהב את הפתרון הזה כיוון שהוא מכניס אינפורמציה לא נכונה לתוך ה-EPG. הפתרון היותר טוב היה לאפשר ל-IMPORTER לבחור תוכניות להן כל פרק של סדרה שאין לו מספר נחשב לפרק אחר. אפשר לבקש את זה מהצרפתי, אני לא חושב שזה הרבה עבודה מבחינתו.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

איך זה מתבצע? לא ראיתי אפשרות כזו בתוכנה של הצרפתי.mpogr כתב: אפשר גם "לעזור" לתוכנה של הצרפתי להחליט שתוכנית מסויימת שונה אם:
* יש לה תיאור שונה
* היא משודרת ביום שונה
הבעיה היא שיש מצבים שזה עדיין לא עוזר, כמו במקרה של "החמישיה הקאמרית"....
זה יכול להיות פתרון חלקי
בכלל אני חשבתי על פתרון בתוך ה SAGETV ....
למה אין את האופציה של להקליט בלי קשר ל שידור ראשון או שידור חוזר?
זה לא קשור לשידור ראשון או חוזר...זה קשור לכך שהתכנית מסומנת כ-WATCHED!
אם תבטל את הסימון לפני המחיקה או אחרי ב-HISTORY אתה תראה שהוא יקליט אותה שוב (אם הוא מסומן להקלטת שידורים חוזרים).
לגבי מספר פרק פיקטיבי -
זה נכון שזו לא אינפורמציה "נכונה" אבל היות והדבר הכי חשוב לי זה לא להפסיד תוכנית בגלל ה-EPG ולא אכפת לי שיהיו כפילויות - הפתרון עובד ב-99.9% מהמקרים. מבחינתי אם התוכנה לא מצליחה למצא שם פרק לתכנית (מהאינפורמציה המורחבת או מהשם עצמו) מתווסף שם פרק פיקטיבי המבוסס על התאריך והשעה של התכנית.
אורן.
אם תבטל את הסימון לפני המחיקה או אחרי ב-HISTORY אתה תראה שהוא יקליט אותה שוב (אם הוא מסומן להקלטת שידורים חוזרים).
לגבי מספר פרק פיקטיבי -
זה נכון שזו לא אינפורמציה "נכונה" אבל היות והדבר הכי חשוב לי זה לא להפסיד תוכנית בגלל ה-EPG ולא אכפת לי שיהיו כפילויות - הפתרון עובד ב-99.9% מהמקרים. מבחינתי אם התוכנה לא מצליחה למצא שם פרק לתכנית (מהאינפורמציה המורחבת או מהשם עצמו) מתווסף שם פרק פיקטיבי המבוסס על התאריך והשעה של התכנית.
אורן.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

עוד בעיה בהקלטת סדרות.
ביקשתי שיקליט סידרה שמשודרת יומית , במקרה הזה רשום מס' פרק ומס' עונה .
הוא הכניס ללו"ז את השלוש פרקים הראשונים ואת הרביעי הוא לא הכניס.
זה קורה בשתי סדרות שמשודרות יומית.
למה זה?
ביקשתי שיקליט סידרה שמשודרת יומית , במקרה הזה רשום מס' פרק ומס' עונה .
הוא הכניס ללו"ז את השלוש פרקים הראשונים ואת הרביעי הוא לא הכניס.
זה קורה בשתי סדרות שמשודרות יומית.
למה זה?