המלצה למחשב קולנוע ביתי.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #1 

בוקר טוב לכולם.

אני ממש לא מבין בתחום הנ"ל, אני מחפש לקנות בואו נקרא לזה כלי כלשהו, שאני אחבר לרסיבר קולנוע ביתי שלי, ודרכו אני יראה סרטים שנמצאים על התרה החיצונית שלי, או שישירות ממנו.

הבנתי שיש סטרימרים, ויש מיני פיסי, ויש מחשב קולנוע ביתי או משהו בסגנון, ויש גם htpc.

שוב פעם ממש לא מבין בזה.

כרגע יש לי מחשב נייד שעד היום היה מחובר לתחנת עגינה שהכל מתחבר אליה, כבל רשת, כבל hdmi, usb 3. כל אחד מתחבר למקור שלו לרסיבר לראוטר ולתרה החיצונית, הכל היה מתחבר לתחנת העגינה ומשם בחיבור אחד למחשב כולל מוען של המחשב שמטעין את המחשב כבוע.

קניתי טלויזייה סמסונג 55 4k אינץ סידרה 7, ku7000, והתחנת עגינה הזאת לא מעבירה רזולוצייה של 4 k.
חוץ מזה נראה לי דפוק שמחשב שעלה 6 אלף ישמש אותי לסרטים.

מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למוצר שיענה על הצרכים שלי? אני לא מחפש להוזיל עלויות, מחפש משהו חזק איכותי וטוב בלי הגבלה של סכום כסף,הוא לא חייב לענות רק על השימושים שלי אלה גם יותר מזה,כי אני תמיד מרחיב את השימושים שלי לכל מיני כיוונים, הוא ישב ליד הרסיבר שלי, ליד כל הסטאפ, צריך להיות מוצר כמה שיותר איכותי ומתקדם שיתן מענה להכל.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

@האיטלקי
·

הנה שוב אנחנו נפגשים :)
לי יש Intel Nuc
http://ksp.co.il/?select=.269..399..41. ... tore_real=

כאן יש לך מבחר ב KSP
הוא קטן מחובר לראוטר ולמגבר מספק את כל צורכי המולטימדיה שלי כולל סרטים דרך Kodi שמותקן עליו, משמש גם מחשב הורדות וגם כשרת DLNA כדי שהרסיבר יזרים מוזיקה ממנו

אם יש עוד שאלות בשמחה

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

@eyosha
תודה רבה, תראה בעיקרון יש לי מחשב נייד לינובו טינקפד e440, הוא משמש אותי להכל, חוץ מהעיניין של הסרטים, בגלל שעכשיו מכרתי את תחנת העגינה, אין לי כבר צורך בא מכייון שהיא לא נותנת 4k, הייתי משאירה אותה אבל אני צריך כסף בשביל להיתקדם עם העיניין, אז כרגע אני צריך תחליף דחוף, העיניין הוא שעכשיו אני רואה את המחירים בלינק המצורף, ממש יקר בהתחשב שבדיוק לפני שנה קניתי מחשב נייד ב6וחצי אלף, וכבר אחריו רכשתי את כל הקולנוע שברשותי, אולי סטרימר יתן לי מענה?
אני ממש לא קוצה לקנות משהו סתם יקר או לחילופין משהו שבעתיד הקרוב יגביל אותי בשימושים שלו.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17931
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #4 

האיטלקי כתב:@eyosha
תודה רבה, תראה בעיקרון יש לי מחשב נייד לינובו טינקפד e440, הוא משמש אותי להכל, חוץ מהעיניין של הסרטים, בגלל שעכשיו מכרתי את תחנת העגינה, אין לי כבר צורך בא מכייון שהיא לא נותנת 4k, הייתי משאירה אותה אבל אני צריך כסף בשביל להיתקדם עם העיניין, אז כרגע אני צריך תחליף דחוף, העיניין הוא שעכשיו אני רואה את המחירים בלינק המצורף, ממש יקר בהתחשב שבדיוק לפני שנה קניתי מחשב נייד ב6וחצי אלף, וכבר אחריו רכשתי את כל הקולנוע שברשותי, אולי סטרימר יתן לי מענה?
אני ממש לא קוצה לקנות משהו סתם יקר או לחילופין משהו שבעתיד הקרוב יגביל אותי בשימושים שלו.
...
·

במידה ואתה מחפש ״סוס עבודה״ ולא רוצה להתעסק עם הקודי שמודי הזה כלומר רוצה לחבר הסטרימר לרשת הביתית ולהזרים בעזרתו תכנים ממליץ לך בחום לרכוש את ה dune 303 מנסיון , אתה לא תצטער.
פשוט שווה כל שקל.

ובמידה וחשוב לך 4k ותמיכה ב HDR ממליץ לך לרכוש את ה
NVIDIA SHIELD באמזון

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

...
·
לי יש ניסיון פחות טוב עם סטרימרים, רציתי מחשב כדי שאוכל לקנפג אותו בדיוק כמו שאני רוצה, להתקין עליו איזה תוכנות שאני צריך, כולל VPN לשינוי IP ועוד זה נותן הרבה יותר גמישות.
אם אתה רוצה לא להשקיע המון ומשהו פשוט אז יואב כנראה צודק

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

@eyosha
מה ההבדל בין מה שהצעת לבין מחשב קולנוע ביתי, והאם אתה יכול לכוון אותי לדגם מסויים שמתאים לצרכים שלי,קולנוע ומוזיקה,משחקים לא מעניין, פשוט אני קורא את המפרטים וזה לא מדבר אלי כי אני פשוט לא יודע מה חשוב ומה פחות חשוב מבחינת המפרט

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מה ההבדל בין מה שהצעת לבין מחשב קולנוע ביתי, והאם אתה יכול לכוון אותי לדגם מסויים שמתאים לצרכים שלי,קולנוע ומוזיקה,משחקים לא מעניין, פשוט אני קורא את המפרטים וזה לא מדבר אלי כי אני פשוט לא יודע מה חשוב ומה פחות חשוב מבחינת המפרט
...
·
ההבדל הוא בגודל, צריכת החשמל החום שהוא פולט והרעש בזמן עבודה.
לצרכים שלך הדגם הזה בהחלט מתאים:

http://ksp.co.il/?uin=23404&select=.269..399..41.
ותומך גם ב 4K

אבל אם מחיר זה משתנה חשוב לך, אז מה שיואב כתב יהיה מצוין, אני אישית אוהב מאד גמישות, יש לי את הנוק כמה שנים טובות ובינתיים מרוצה מאד

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

@eyosha
אז אחרי בדיקות בקטנה החלטתי להתייעץ עם חבר כמו אח שיש לו חנות מחשבים ומעבדה לתיקונים, הוסבר לי שבדרך כלל המיני מחשבים האלה שנתת בלינק ובכלל, נחשבים למונמכים, אין איוורור ויש פה עיניין, הוחלט לבנות מחשב נייח שגם ישב לייד הסטאפ פשוט המארז לא יהיה כמו של נייח גדול,הוא יהיה בינוני עם איורור כמו שצריך, עכשיו הוא גם מבין באיכות פשוט הוא לא משוגע כמונו וגם הוא לא בקטע של קולנוע ביתי, לכן אני רוצה להוציא במחשב הזה איכות טובה לכל מה שקשור לקולנוע, על מה אני צריך לשים דגש בבחירת הרכיבים? מה חשוב שיהיה? יש לי מחירים טובים מאוד אצלו, הוא בונה את המחשב בלי שום רווח, אני משלם רק עלויות כולל מעם, לכן יש לי פה יותר ספייס מבחינת הכיס.

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #9 

אם יש מקום למחשב גדול - לך על זה !
היתרון היחידי של NUC הוא בגודל, כל השאר זה פשרה אחת גדולה.
יש מארזים מצויינים שבאים בגודל ובצורה של רסיבר ומשתלווים יפה בסלון.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

@alchemy
גדול בייחס למיני פיסי, בינוני בייחס למחשב נייח ביתי רגיל, חברים על מה אני צריך לשים דגש מבחינת הרכיבים?

משחקים לא מעניים, 2 טרה מובנת תהיה במחשב, ssd 256 למערכת ההפעלה, מה בקשר לכרטיס קול? כזה שיהיה מובנה של אינטל?או שממש לא כדאי? דברו חברים כל מידע או דעה אישית תעזור....

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

@האיטלקי

זה המחשב שבניתי לפני חצי שנה :

Intel Core i5-6500
Noctua NH-L9x65 CPU Cooler
Asus Z170-A
G.SKILL Ripjaws V Series 8GB (2 x 4GB)
Samsung 850 EVO 250 GB M.2 SSD
Creative Sound Blaster Z
Seasonic G-650 650W
Silverstone Grandia GD09B HTPC Case
2X Noctua NF-F12 PWM Case Fans

לא חייב כרטיס קול, כל הסאונד יכול לצאת מה HDMI של כרטיס המסך המובנה.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

@alchemy
·

הוא ביקש משהו זול יחסית, נתת לו מפרט רצחני ששווה לפחות 3000 ש"ח וזה אחרי שקנה נייד ב6000+

@האיטלקי
הנוק עולה פחות משני שליש מהמפרט ש alchemy הציע. מאוורר קטן למעבד וקרור פאסיבי לשאר החלקים, קטן ושקט ועושה בדיוק את מה שהוא צריך, בהנחה שלא סוגרים אותו בארון ללא מעבר אוויר , הקרור שלו מספיק בהחלט לצרכים שלך (הזכרת שאתה לא gamer)

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

@eyosha

המפרט שנתתי הוא דוגמה למחשב שאני קניתי, ניתן לחסוך כמעט בכל רכיב של המפרט - במעבד, לוח, ספק כח, SSD....

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

eyosha כתב:@alchemy
·

הוא ביקש משהו זול יחסית, נתת לו מפרט רצחני ששווה לפחות 3000 ש"ח וזה אחרי שקנה נייד ב6000+

@האיטלקי
הנוק עולה פחות משני שליש מהמפרט ש alchemy הציע. מאוורר קטן למעבד וקרור פאסיבי לשאר החלקים, קטן ושקט ועושה בדיוק את מה שהוא צריך, בהנחה שלא סוגרים אותו בארון ללא מעבר אוויר , הקרור שלו מספיק בהחלט לצרכים שלך (הזכרת שאתה לא gamer)
...
נכון אתמול אמרתי שזה יקר בייחס למה שמקבלים, בבוקר כבר רשמתי שביררתי בקטנה, הגעתי לחנות ל חבר, אז עכשיו הכל השתנה, יש לי תמורה מעולה לכסף אז יש על מה להשקיע 😆.

יש עוד טיפים לפני שאני מגיע אליו ואנחנו מתחילים בקניית הרכיבים? או שאפשר לסמוך על החבר שלי בעל החנות שהוא מבין מה הוא שם לי במחשב אפילו אם הוא לא הכי מבין את הצרכים של קולנוע ביתי?

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

האיטלקי כתב:
...
...
נכון אתמול אמרתי שזה יקר בייחס למה שמקבלים, בבוקר כבר רשמתי שביררתי בקטנה, הגעתי לחנות ל חבר, אז עכשיו הכל השתנה, יש לי תמורה מעולה לכסף אז יש על מה להשקיע 😆.

יש עוד טיפים לפני שאני מגיע אליו ואנחנו מתחילים בקניית הרכיבים? או שאפשר לסמוך על החבר שלי בעל החנות שהוא מבין מה הוא שם לי במחשב אפילו אם הוא לא הכי מבין את הצרכים של קולנוע ביתי?
...
·
תקבל הצעה למפרט ואז תכתוב אותה כאן ונראה אם היא מתאימה לך

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

מצויין בסדר גמור, אעדכן בהמשך.

המשך יום נעים ותודה לכולכם
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

@alchemy
במפרט שנתת לא שמתי לב איזה מארז יש לך?

איך הוא נקרא, שלאיזה חברה הוא? ואם אתה יכול לתת כתובת אתר בו אני יכול לראות\לבחור מארזים דומים?
אחרי שיחה קלה עם החבר הוא המליץ לי להיכנס לאתר מסויים, CD-LOG,
הוא אומר שיש שם מארזים דיי טובים, אבל לא בצורה של רסיבר קולנוע.

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

@האיטלקי
·
זה המארז :

Silverstone Grandia GD09B HTPC Case
קניתי בזמנו באייבורי, כי לא היו הרבה חנויות שמכרו אותו.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

@alchemy
ערב טוב לכולם, אולי אמכור את המחשב הנייד שרכשתי לפני שנה לטובת המחשב הזה. הנה המפרט.

עכשיו לשאלה המכריע, האם הוא תומך מלא ב4k?

אם משהו לא נראה טוב בקשר לרכיבים חופשי להגיד ולא להתבייש בכלל

אתם רק תעזרו לי, יש לי גלגל הצלה אחד אבל הוא עסוק מאוד היום.

יאלה שט....

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

@האיטלקי
·
זה כרטיס מסך שתומך גם ב 8K אם תמיכה טובה גם בגיימינג אם תרצה בהנחה שהוא DDR5
SSD היתי יורד ומוזיל את המחיר ל 128GB במילא אתה מוסיף דיסק שך 2TB ותמיד תוכל לחבר כונן חיצוני או סתם להזרים מקודי
המעבד גם אפשר להוריד בשביל הצרכים שלך ל I3 ולחסוך

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”