שלום, יש לי logitech z-5500 וכרטיס קול CREATIVE XTTREME AUDIO .
הרמקולים מחוברים ב-3 כבלים "מהרסיבר" לכרטיס קול שלי... (לא יציאה דיגיטלית ולא אופטית).
כאשר אני מפעיל את התוכנה של קריאטיב במחשב אכן שומעים ב-5.1 אך כשאני מפעיל קבציים שתומכים ב AC3, פשוט הרמקולים מנגנים רק את ה-2 רמקולים הקדמיים בלי הסאב הסנטר והאחוריים ...
התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE הכי חדשה + AC3 FILTER וזה עדין לא עובד ...
מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?
ועוד שאלה, מה ההבדל בין החיברוים השונים, דיגיטלי אופטי או אנלוגי ?
בעייה בחיבור המערכת 5.1 למחשב
יכול ליהיות שהקובץ AC3 שיש לך במחשב הוא דולבי דיגיטל 2 ערוצים. (כן יש דבר כזה)idonava כתב:שלום, יש לי logitech z-5500 וכרטיס קול CREATIVE XTTREME AUDIO .
הרמקולים מחוברים ב-3 כבלים "מהרסיבר" לכרטיס קול שלי... (לא יציאה דיגיטלית ולא אופטית).
כאשר אני מפעיל את התוכנה של קריאטיב במחשב אכן שומעים ב-5.1 אך כשאני מפעיל קבציים שתומכים ב AC3, פשוט הרמקולים מנגנים רק את ה-2 רמקולים הקדמיים בלי הסאב הסנטר והאחוריים ...
התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE הכי חדשה + AC3 FILTER וזה עדין לא עובד ...
מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?
ועוד שאלה, מה ההבדל בין החיברוים השונים, דיגיטלי אופטי או אנלוגי ?...
האם מדובר בכמה קבצים או בקובץ אחד שאתה מנסה להריץ? באיזה סרט/ים מדובר? מה הגודל שלהם? וניסת להפעיל אותם עם תוכנה אחרת?
אגב יציאה אופטית היא סוג של יציאה דיגיטלית.
ההבדל אם אתה מחבר חיבור דיגיטלי מהמחשב לרסיבר הוא שהרסיבר עושה את הפיענוח של הסאונד ואם אתה מחבר אנלוגי אז הכרטיס קול עושה את הפיענוח של הסאונד והוא מעביר באנלוגי לרסיבר סאונד מעובד.
במקרה שלך אין לך רסיבר אבל יש לך ברמקולים כניסה דיגיטלית.
הכרטיס קול שלך הוא ברמה גבוה לכן כדי לך לחבר באנלוגי לרמקולים. (סביר להניח שהפיענוח של הכרטיס הוא ברמה יותר גבוה)
אני ממליץ לך לנסות את שני המצבים ולבחור בחיבור המועדף עליך. תהנה
תודה על התגובה ... מצטער שאני עונה אחרי כמה זמן ..
יש לי ברמקולים כניסה לדיגיטלי COAX ואופטי ...
בכרטיס קול אין לי אפשרות לחבר אופטי אבל אין לי מושג אם יש לי אפשרותלחבר דיגיטלי .. איך אני יכול לדעת ? creative x-fi xtreme audio (no music)
וכמה עולה לי כבל איכותי דיגיטלי ? לא צריך יותר מחצי מטר ...
וניסיתי כמה קבצים של AC3
יש לי ברמקולים כניסה לדיגיטלי COAX ואופטי ...
בכרטיס קול אין לי אפשרות לחבר אופטי אבל אין לי מושג אם יש לי אפשרותלחבר דיגיטלי .. איך אני יכול לדעת ? creative x-fi xtreme audio (no music)
וכמה עולה לי כבל איכותי דיגיטלי ? לא צריך יותר מחצי מטר ...
וניסיתי כמה קבצים של AC3