ערב טוב לכולם!.
המסע לשדרוג החדר ממשיך והגעתי לשלב המסך הדק, כיום יש שולחן אודיו עם מעמד ועליו מותקנת טלויזית LED '37 של LG הבעיה היא שהמסך נמוך מדיי וגם קטן מדיי האמת ולכן כשאני שוכב במיטה (אני מול הטלויזיה) אני לא רואה אותה, הגעתי להחלטה לשדרג למסך שיפנק אותי הרבה יותר וללכת על 55' ועכשיו לבעיה שבסיפור:
1. השולחן אודיו עם המעמד לא מספיק חזק כדי להחזיק מסך בגודל 55'.
2. אם השולחן היה מספיק חזק-יש לי סאב SVS PC12+ והוא צמוד לשולחן הזה ככה שגם אם יכולתי-הסאב היה מסתיר חלק מהמסך.
3. הפיתרון האידיאלי הוא הוריד את המעמד מהשולחן אודיו ולהתקין על הקיר נכון? זהו שלא! על הקיר יש חלון ופה נכנסת הבעיה-החלון לא ממורכז באמצע הקיר מה שמקשה על כל התהליך, אין בעיה לאבד את החלון הזה (משמע לבנות מעליו) אבל גם כאן יש בעיה-הבית בשכירות ולעשות שינויים כ"כ דרסטיים שבסוף תקופת ההשכרה אצטרך לפרק ולתקן את הנזקים שישארו בקיר זה לא ריאלי מבחינתי לצערי.
חשבתי על מס' פתרונות ואיתם יש גם בעיות:
1. פשוט להפוך את החדר, לשים את המיטה מתחת לחלון ועל הקיר ממול פשוט להתקין את המסך החדש. הבעיות בפיתרון הזה הן שהקיר ממול זה קיר שמפריד בין החדר שלי לממד ובעייתי + רצוי שלא לקדוח שם, הבעיה שניה זה נקודות החשמל שלא קיימות בקיר אז צריך לעשות נקודות חשמל, אינטרנט ונקודה לממיר שזה סיפור בפני עצמו, הבעיה השלישית היא שאצטרך לעשות כיוונים מחדש לכל המערכת ופחות בא לי על העניין הזה ונקודה נוספת שמבטלת את האופציה הזו היא שהקיר הזה מול החלון-מה שאומר שבכל מקרה כל עוד המסך יעבוד (כל הזמן בעצם כי הוא משמש כמסך מחשב) החלון יהיה חייב להשאר סגור כדי לא לייצר השתקפות מהאור.
פיתרון 2: להתקין מתלה מצידו מתכוונן השמאלי של החלון ולהסיט מעט את המסך ימינה, שזה אחלה פיתרון, הבעיה: לא אסטתי וגם סביר להניח שהמתלה לא יתכוונן יותר מדיי כדי להביא את המסך למירכוז הקיר.
פיתרון 3: לעשות בניה (מעץ) מעל החלון בגודל 3/4 קיר בערך (זה כמובן יכסה את כל החלון) ואז למרכז את הטלויזיה עליו. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה/פיתרון שיכולים להקל על העניין, אני מעלה לכאן תמונה של הקיר הבעייתי אשמח לשמוע דעתכם. מתנצל על החפירה תודה על הזמן שהקדשתם ולילה טוב!
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/6540147.jpg[/imgbig]
עזרה בתכנון התקנת מסך 55"
האמת שחשבתי על זה אבל הוסבר לי (אולי הוטעתי ואני אשמח אם תתקן את מחשבתי) שלמתלים האלו אין מרווח התכווננות מספיק גדול ולכן אם אתלה מהתקרה הטלויזיה תהיה גבוהה מדיי ולא במרכז הקיר בגובה הנכון, אני צודק או טועה? אם אני טועה אני אשמח ללינק למתקן או לתמונת תצוגה כלשהו שאוכל להבין על מה מדובר.
אור