חדר מרוחק מהנתב (30 מטר) עם מתאם D-Link THP306AV כל הזמן מתנתק תלת פאזי
היי. יש לי מודם הוט בוקס שנמצא אצלי בחדר. בחדר אחר ישנו סטרימר שצריךך לחבר באופן קווי. קניתי מתאם של דילינק THP306AV וחיברתי אותו לסטרימר. האינטרנט בסטרימר מהירות נמוכה לא יציבה וגם מתנתק כל הזמן. מה עליי לקנות או לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד טוב ומהר בחדר שרחוק מהנתב? יש לי תלת פאזי בבית והמתאם מחובר במפצל חשמל (יש רק שקע אחד).
קודם כל לבדוק בלי המפצל לחבר את המתאם ישירות לקיר ואת שאר החיבורים ע"י כבל מאריך משקע אחר.
אם החיבור יציב אז לקנות מפצל איכותי יותר (אבל לא מגני ברקים ושאר ירקות שישבשו את החיבור).
אחרת הבעיה היא בתלת פאזי, גם לזה יש פיתרון ראה בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt257515.html
אם החיבור יציב אז לקנות מפצל איכותי יותר (אבל לא מגני ברקים ושאר ירקות שישבשו את החיבור).
http://www.hometheater.co.il/vt257515.html
·חשבתי שיש לי תלת אזי בדקתי בארון חשמל וכתוב single אז אין לי תלת פאזי וחיברתי ישירות בקיר. עדיין החיבור לא מהיר ולא יציב. למה?rm1 כתב:קודם כל לבדוק בלי המפצל לחבר את המתאם ישירות לקיר ואת שאר החיבורים ע"י כבל מאריך משקע אחר.
http://www.hometheater.co.il/vt257515.html...
האם access point יתקן את הבעיה? אתם יכולים להמליץ לי על access point זול וטוב?
יכול להיות מספר סיבות מדוע החיבור מתנתק ולא יציב.
תשתית כבלי החשמל ישנה או רועשת אל תשכך שכל מכשיר בבית שמחובר לחשמל יכול להשפיע על החיבור.
והמתאם הזה עובד בטכנולוגיה שכבר ישנה (ראיתי איזכורים שלא כבר ב-2010).
תבדוק אם יש בבית מגן ברקים שמחובר לחשמל יכול להיות שהוא "מנקה" תדרים גבוהים שרוכבים על קוי החשמל.
נסה לחבר את שני המתאמים לאותו מפצל חשמל ביחד בחדר של המודם ותבדוק כשהם קרובים אם יש ניתוקים (אולי המתאם לא תקין).
בקשר ל access point תבדוק בעזרת הפלאפון הנייד מה עוצמת הקליטה האלחוטית ליד הסטרימר.
אם העוצמה לא גבוהה אז access point גם לא יתן לך ביצועים טובים.
אם העוצמה סבירה+ אז זה יכול לעזור.
אתה יכול להריץ speed test בנייד לבדיקה ליד הסטרימר וליד ה hotbox להשוואה.
תשתית כבלי החשמל ישנה או רועשת אל תשכך שכל מכשיר בבית שמחובר לחשמל יכול להשפיע על החיבור.
תבדוק אם יש בבית מגן ברקים שמחובר לחשמל יכול להיות שהוא "מנקה" תדרים גבוהים שרוכבים על קוי החשמל.
נסה לחבר את שני המתאמים לאותו מפצל חשמל ביחד בחדר של המודם ותבדוק כשהם קרובים אם יש ניתוקים (אולי המתאם לא תקין).
בקשר ל access point תבדוק בעזרת הפלאפון הנייד מה עוצמת הקליטה האלחוטית ליד הסטרימר.
אתה יכול להריץ speed test בנייד לבדיקה ליד הסטרימר וליד ה hotbox להשוואה.
·יש לי כמה מגני ברקים בכמה חדרים שהמחשב וכל הדברים היקרים מחוברים אליו. אני חושש שהמכשירים יפגעו מברקים. אין אפשרות להשאיר אותו ולקנות access point או משהו אחר?rm1 כתב:יכול להיות מספר סיבות מדוע החיבור מתנתק ולא יציב.
אתה יכול להריץ speed test בנייד לבדיקה ליד הסטרימר וליד ה hotbox להשוואה....
אני רוצה לקנות access point כי אין לי קליטה טובה ליד הסטרימר (20 מגה בערך) אבל ליד הנתב אני מקבל 64 מגה. מה הפיתרון לבעיה שלי?
עשיתי בדיקה למתאם Dlink שלי. בדקתי את המהירות שאני מתחבר למתאם היא 27 מגה. אבל שאני מחבר את הסטרימר בכבל רשת למתאם הזה (כי רק ככה הסטרימר יכול להתחבר לאינטרנט) המהירות היא 10 מגה. מה יכולה להיות הבעיה?
איפה מחובר המתאם כשאתה מקבל 27 ליד הסטרימר?
נסה לנתק את המחשב וגם את מגן הברקים שלו רק לצורך הבדיקה ותראה אם זה משפיע על החיבור לסטרימר.
אם הקליטה של ה WIFI ליד הסטרימר חלשה אז access point לא יעזור לך.
האם לסטרימר יש יכולת להתחבר ב WIFI?
נסה לנתק את המחשב וגם את מגן הברקים שלו רק לצורך הבדיקה ותראה אם זה משפיע על החיבור לסטרימר.
האם לסטרימר יש יכולת להתחבר ב WIFI?
·המתאם מחובר לסטרימר בכבל רשת (יש בעיה בוייפיי בסטרימר הזה הוא כל הזמן מתנתק Beelink GT1) ובדקתי בטלפון. ניתקתי את המגני ברקים עלה ל20 אבל בבדיקה שניה ירד שוב ל8.7. הקליטה של הוייפיי מהנתב או מהמתאם? כי משתמשים באקסס פוינט כאשר רוצים לחבר נקודה רחוקה לא?rm1 כתב:איפה מחובר המתאם כשאתה מקבל 27 ליד הסטרימר?
האם לסטרימר יש יכולת להתחבר ב WIFI?...
בדקתי שוב 3 פעמים 1 יצא 30 2 יצא 23 ו3 ירד ל7. למה המהירות לא יציבה?
בדקתי מכשיר אחר (מיניקס u1(ואותה מהירות איטית ולא יציבה בחיבור חוטי. אלחוטי בטלפון מגיע כמעט ל40 שאני מתחבר למתאם שמחובר לסטרימר.