האם יש אפליקציה אפילו בתשלום שתאפשר לי שליטה מלאה על כל המוצרי קולנוע ביתי
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
לא.
יש פתרון אחר, הוא נקרא "מערכת שליטה ובקרה" והוא כולל בקר שמחובר אל כל המכשירים שלך עם אפליקציה כזו או אחרת לשליטה על הבקר.
המערכות האלו נעות ממשהו חד כיווני ומאקרואים בIR ועד שליטה עם תקשורת דו-כיוונית דרך רשת ביתית ותכנות פרטני של כל הפעלה.
יש פתרון אחר, הוא נקרא "מערכת שליטה ובקרה" והוא כולל בקר שמחובר אל כל המכשירים שלך עם אפליקציה כזו או אחרת לשליטה על הבקר.
המערכות האלו נעות ממשהו חד כיווני ומאקרואים בIR ועד שליטה עם תקשורת דו-כיוונית דרך רשת ביתית ותכנות פרטני של כל הפעלה.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
מה לא משהו, המוצר שקנית? יכול מאוד להיות.יש המון מוצרים זולים עם שלל הבטחות וקרטונים מאוד צבעוניים אבל ביצועים, זה פחות. יש בשוק לא מעט חברות שנותנות פתרונות כאלו והם מושלמים. השאלה היחידה היא (כמו תמיד) כמה אתה מוכן לשלם.
נסה לחפש מידע על:
RTI
URC
CONTROL4
AMX
Crestron
ותראה שיש המון פתרונות מצוינים בשוק.
בכל מקרה, לשאלתך: אין אפליקציה כזו וכפי הנראה גם לא תהיה אלא אם מישהו יצליח לשכנע את סמסונג, LG, סוני, פנסוניק, פיוניר, אונקיו, מרנץ, ימאהה ועוד מאות חברות אודיו וידאו אחרות לספק לו על בסיס קבוע את הסטרינגים שלהם לשליטה על כל המוצרים שלהם דרך LAN. זה לא הולך לקרות.
נסה לחפש מידע על:
RTI
URC
CONTROL4
AMX
Crestron
ותראה שיש המון פתרונות מצוינים בשוק.
בכל מקרה, לשאלתך: אין אפליקציה כזו וכפי הנראה גם לא תהיה אלא אם מישהו יצליח לשכנע את סמסונג, LG, סוני, פנסוניק, פיוניר, אונקיו, מרנץ, ימאהה ועוד מאות חברות אודיו וידאו אחרות לספק לו על בסיס קבוע את הסטרינגים שלהם לשליטה על כל המוצרים שלהם דרך LAN. זה לא הולך לקרות.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
http://www.logitech.com/en-us/product/harmony-hub
אמנם יש גרסה הכוללת שלט מגע, אבל אם אתה מייעד את זה בעיקר לסמארט פון, אז הגרסה הבסיסית בשילוב אפליקציה מכסה את כל המכשירים שמחוברים לשלט IR/RF.
אמנם יש גרסה הכוללת שלט מגע, אבל אם אתה מייעד את זה בעיקר לסמארט פון, אז הגרסה הבסיסית בשילוב אפליקציה מכסה את כל המכשירים שמחוברים לשלט IR/RF.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אפליקציות אפשר לחלק ל-3 קבוצות:
1. אפליקציה יעודית עבור כל מכשיר על גבי רשת wifi או BT.
2. אפליקציה שמאפשרת שליטה על עינית אינפרא אדום של המכשיר. זה די נדיר אבל קיימים פתרונות של חיבור עינית אבל זה פחות טוב לדעתי. אולי יתן לך מענה.
3. IR BLASTER וכדומה. למשל כמו הלוג׳יטק שהציעו לך. שזה רכיב עצמאי שניתן לשליטה גם ע״י אפליקציה
1. אפליקציה יעודית עבור כל מכשיר על גבי רשת wifi או BT.
2. אפליקציה שמאפשרת שליטה על עינית אינפרא אדום של המכשיר. זה די נדיר אבל קיימים פתרונות של חיבור עינית אבל זה פחות טוב לדעתי. אולי יתן לך מענה.
3. IR BLASTER וכדומה. למשל כמו הלוג׳יטק שהציעו לך. שזה רכיב עצמאי שניתן לשליטה גם ע״י אפליקציה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
HARMONY HUB עם השלט הבסיסי שלהם - זה אחלה פתרון.
תזכור שבמסארטפון:
א. צריך לחכות שהאפליקציה תעלה.
ב. אתה תלוי בטלפון עצמו כל הזמן (יש שיחה - רוצה לדבר ולהנמיך - קצת קשה).
ועוד
תזכור שבמסארטפון:
א. צריך לחכות שהאפליקציה תעלה.
ב. אתה תלוי בטלפון עצמו כל הזמן (יש שיחה - רוצה לדבר ולהנמיך - קצת קשה).
ועוד
תראה, רב המכשירים המודרניים תומכים די טוב ב HDMI-CEC (או בשם שהיצרן שלך נתן לו) מה שמשאפשר למכישרים שמחוברים ב HDMI לשלוח פקודות אחד לשני. ואז אפשר לגשת לבעייה בצורה אחרת לגמרי .. אסביר למשל איך זה עובד אצלי
- בסטרימר שלי הוא KODI שיושב על CuBox
- הטלווזיה סמסונג 6400
- הרסיבר אונקיו 606 ישן ואומלל
במסגרת הציוד הזה מה שקיבלתי בלי שום הגדרה מיוחדות מידי כבר היה טוב למדי: הטלווזיה מדליקה ומכבה את הרסיבר יחד איתה, הווליום נשלח לרסיבר, שאר הכפתורים הרלוונטיים נשלחים ל KODI
מה שחסר בסיפור הזה (אצלי) זה שליטה על ה source ודברים בודדים אחרים, תלוי בשימוש כמובן.
אבל ממצב התחלתי כזה מספיק לי שלט אונברסלי כדי להשלים את מה שחסר (מתעצל, לא מספיק חסר) או שליטת IR אחרת, יש המון טלפוני אנדרויד עם IR ותוכנות מצויינות לשליטה
אני משתמש ב SURE והיא נפלאה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities
וגם עם הטענות שצריך לחכות שהאפליקציה תעלה ובעיות בזמן שיחה הן פתירות, SURE למשל מציגה שלט קטן מתוך המגרת נוטפקציות..
אם אתה שולט על ה KODI עם תוכנות כמו yatse אתה יכול גם להגדיר לעשות pause שנכנסת שיחה וכל מיני שטויות .. זה הכל עניין של להשקיע בקוניפגרציה, אבל בסופו של יום אם אתה רק רוצה להפטר מהשלטים (והציוד שלך סביר) במעט מאוד מאמץ תוכל לשים את כל השלטים במגירה ולהשאיר אחד ל90% מהזמן
- בסטרימר שלי הוא KODI שיושב על CuBox
- הטלווזיה סמסונג 6400
- הרסיבר אונקיו 606 ישן ואומלל
במסגרת הציוד הזה מה שקיבלתי בלי שום הגדרה מיוחדות מידי כבר היה טוב למדי: הטלווזיה מדליקה ומכבה את הרסיבר יחד איתה, הווליום נשלח לרסיבר, שאר הכפתורים הרלוונטיים נשלחים ל KODI
מה שחסר בסיפור הזה (אצלי) זה שליטה על ה source ודברים בודדים אחרים, תלוי בשימוש כמובן.
אבל ממצב התחלתי כזה מספיק לי שלט אונברסלי כדי להשלים את מה שחסר (מתעצל, לא מספיק חסר) או שליטת IR אחרת, יש המון טלפוני אנדרויד עם IR ותוכנות מצויינות לשליטה
אני משתמש ב SURE והיא נפלאה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities
וגם עם הטענות שצריך לחכות שהאפליקציה תעלה ובעיות בזמן שיחה הן פתירות, SURE למשל מציגה שלט קטן מתוך המגרת נוטפקציות..
אם אתה שולט על ה KODI עם תוכנות כמו yatse אתה יכול גם להגדיר לעשות pause שנכנסת שיחה וכל מיני שטויות .. זה הכל עניין של להשקיע בקוניפגרציה, אבל בסופו של יום אם אתה רק רוצה להפטר מהשלטים (והציוד שלך סביר) במעט מאוד מאמץ תוכל לשים את כל השלטים במגירה ולהשאיר אחד ל90% מהזמן