שלום,
אני מתלבט לגבי קנייה של הדגם הנ"ל... לא הכרתי טוב את הייסנס לפני ורק ידעתי שהם מותג סיני גדול מאוד אבל לא חשבתי שאיכותי יותר מידי, עד שנתקלתי פה בשרשורים על הטלויזיה.
אני חובב גדול של underdog וביצועים טובים למחיר טוב מול ה"יצרנים הגדולים" אבל...
איך באמת הM7000 מול המתחרות שלה סביב מחיר 4800-5000? (למסך 55) יש משהו יותר טוב? מה החסרונות שלה?
האם לפנסוניק יש דגם טוב להציע שהוא 4K עם SMART במחיר( למרות שיש מחשב סלוני מחובר למשחקים וסרטים אבל לא תמיד בא להפעיל את המחשב וכיף שיש בטלויזיה).
האם במידה ואני מוותר על הסמארט יש דגם עם איכות מסך טובה יותר במחיר הנ"ל?
המעבר יהיה מפנסוניק S20 אהובה מאוד, אבל השחור שלה כבר מעצבן אותי.
תודה רבה!
אמיר
55m7000 נגד... העולם?
-
amirnew
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אתה מתכוון לעבור ל-LCD כי אתה מאוכזב מרמת השחור של מסך פלזמה (גם אם דגם בסיס)?!
אין כמעט מסכים בלי סמארט ברמה כלשהי. היחידים אולי הם מסכי בסיס ממש.
אין כמעט מסכים בלי סמארט ברמה כלשהי. היחידים אולי הם מסכי בסיס ממש.
-
amirnew
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
הS20 היא LCD לא פלזמה.
ראיתי בחנות את הLGUH617Y ב4490 עכשיו ל55'. התמונה עליה נראתה יפה מאוןד. כמובן של איכולתי לבדוק אותה בתנאי חושך.
מצד אחד היא פאנל IPS שיתן לי זויות צפייה יותרטובות מצד שני להייסנס יש פאנל VA שיתן קונטראסט יותר טוב שנראה לי יותר חשוב לי כי גם ככה שאני באמת מתיישב לראות סרט אני יושב מול המסך כדי להיות במיקום טוב גם עבור הקולנוע הביתי. והמסך יותקן בגובה העיניים כאשר יושבים.
או שאם פתחתי אתז ה כבר. מה הזוית צפייה מומלצת למסך? כלומר אם אני יושב איפה הוא צריך להיות מותקן ביחד לעיניים? קו ישיר מהעיניים לאמצע המסך?
ראיתי בחנות את הLGUH617Y ב4490 עכשיו ל55'. התמונה עליה נראתה יפה מאוןד. כמובן של איכולתי לבדוק אותה בתנאי חושך.
מצד אחד היא פאנל IPS שיתן לי זויות צפייה יותרטובות מצד שני להייסנס יש פאנל VA שיתן קונטראסט יותר טוב שנראה לי יותר חשוב לי כי גם ככה שאני באמת מתיישב לראות סרט אני יושב מול המסך כדי להיות במיקום טוב גם עבור הקולנוע הביתי. והמסך יותקן בגובה העיניים כאשר יושבים.
או שאם פתחתי אתז ה כבר. מה הזוית צפייה מומלצת למסך? כלומר אם אני יושב איפה הוא צריך להיות מותקן ביחד לעיניים? קו ישיר מהעיניים לאמצע המסך?
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
גם ב-VA השחורים לא משהו, ובחלקם (או יותר) גם צפיה ממש מול לא פותרת את בעיות הזווית.
למשל, תמונה של VA שמציג אפור אחיד על כל מסך. הכתם באמצע הוא בגלל זוויות צפיה למרות שזה צולם ממש מול:

גובה מסך:
https://www.google.com/search?q=site:ho ... &tbs=qdr:y
למשל, תמונה של VA שמציג אפור אחיד על כל מסך. הכתם באמצע הוא בגלל זוויות צפיה למרות שזה צולם ממש מול:

גובה מסך:
https://www.google.com/search?q=site:ho ... &tbs=qdr:y